Sent Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 W ten weekend nie dam rady. Ja nastawiony jestem na Trzebiatów !YES PS. Marek to Twoja Omega stała dzisiaj w Garaż Motorze ?
Rzelu Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ja niestety owszem ruszam w niedzielę do Koszalina, ale samochodem - z familią. Tymczasem hulam codziennie coby technikę podszlifować. A w godzinach szczytu kierowcy 4oo chyba nie są zachwyceni obecnością 2oo - wyminąwszy w korku dużego terenowego Lexusa zauważyłem w lusterku że twarz kierowcy zmienia kolory na sino - purpurowy. Stres robi swoje I rzeczywiście trzeba uważać na wyjeżdżających beztrosko z podporządkowanej - zastanawiam się nad wstawkami z niebieskiej folii na przodzie - może wywołają sekundę namysłu u kierowcy 4oo.
Sent Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dlatego jeżdżę w kamizelce odblaskowej Burgmanii !OKK A teraz mam kask z dużą ilością białego to efekt jest dobry. A co do samochodziarzy, to zauważyłem zmianę na plus. Zjeżdżają w korkach. No, ale z reguły kierowcy w "lepszych" autach tego nie robią... Zdarzyło mi się, że kurier stanął na awaryjnych i bez spojrzenia w lusterko otworzył drzwi (a specjalnie patrzyłem w jego lusterko- to akurat znam z Motocyklisty Doskonałego), lub ktoś próbuje zmieniać pas i ładuje się na mnie. Wtedy testuję klakson i z reguły przepraszają. Nie ufam na drodze nikomu
eMKa Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Rozpoczęcie sezonu w Darłówku oczywiście nie może być "konkurencją" dla Zlotu Gwiaździstego - inna liga . Zbieżność terminów wynika z - niestety - ograniczeń kalendarzowych. Dla wybierających się do Darłówka bliższe dane: Darłówko to dzielnica (właściwie osiedle)Darłowa. Stąd w nawigarkach czasem może nie być Darłówka a jedynie Darłowo. Zapraszam na ulicę Gdyńską nr 3, która jest po stronie zachodniej (wschodnia od zachodniej oddzielona jest kanałem portowym z mostem, który niestety nie jest przejezdny (ale można skuta przeprowadzić). W Darłówku niestety remontowane są drogi, stąd trzeba jechać dziurami tak jak objazd prowadzi. Co do Koszalina - będę i tam. Impreza w K-linie zaczyna się o 10.00. Z Koszalina jadę do Darłówka po paradzie i powrocie do moto-Parku, więc zapraszam do wspólnego przejazdu - poprowadzę najlepszą drogą (wg mnie ). Zatem do zobaczenia!
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dzisiaj sprowadziliśmy z Niemiec nową maszynę dla melmacie
Bob Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 No i super Gratulacje Chyba musisz cos marek zorganizowac nowe twarze i maszyny
Sent Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 To dlatego byliście obstukani na Moto Show w ofertach na e-bay'u Gratulacje dla nowego właściciela !OK A jakoś w tygodniu widziałem na mieście Melmacie, ale jeszcze na starej Hondzie !YES
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dzisiaj sprowadziliśmy z Niemiec nową maszynę dla melmacie Po świętach się stawiam na oglądanie! !OK
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Po świętach się stawiam na oglądanie! !OK Musisz się pospieszyć Maciej to nie będzie pewnie w kraju długo
Sent Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Po świętach się stawiam na oglądanie! !OK Tym bardziej, że chodzi Ci coś takiego po głowie, jak dobrze myślę ?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Tym bardziej, że chodzi Ci coś takiego po głowie, jak dobrze myślę ? !OKK
wooferai Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 To może jakieś spotkanko w środę wieczorkiem? 19? !tut Może !YES zamiast motocyklowe na wałach to skuterowe np.koło głębokiego. Jadąc od miasta wojska polskiego, skręcamy w prawo i po prawej stronie ( z 200 metrów ) z reguły dzień w dzień płonie ognisko. Chętni by mogli kiełbaske zabrać ze sobą i upiec.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2011 To może jakieś spotkanko w środę wieczorkiem? 19? !tut Może !YES zamiast motocyklowe na wałach to skuterowe np.koło głębokiego. Jadąc od miasta wojska polskiego, skręcamy w prawo i po prawej stronie ( z 200 metrów ) z reguły dzień w dzień płonie ognisko. Chętni by mogli kiełbaske zabrać ze sobą i upiec. Ja odpadam. Jestem wyjechany... !sciana
Sent Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 A ja już schowałem swoją do garażu, 50 km w godzinę Ale dzisiaj to jest czysta przyjemność jeździć Odebrałem nowe buty i szok... Nic po nogach nie wieje, to co wszyscy narzekają, że w Deauvillach wieje po nogach zniknęło. Po buty jechałem w starych motocyklowych, wieje, wracam, ciepło, nic nie wieje. I umówiłem moto na wizytę u lekarzy ze Studziennej na regulację i synchro gaźników i zaworków. A teraz idę do Jutro zerówka z Technik Wytwarzania, jak zaliczę to będę mega
wooferai Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 No i nie doczekałem się pozytywnej odpowiedzi, widać wszyscy zajęci. Ale mimo wszystko się przejechałem i ognisko było rozpalone. Ale samemu to mi sie kiełbaski piec nie chciało.
Sent Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 No i nie doczekałem się pozytywnej odpowiedzi, widać wszyscy zajęci. Ale mimo wszystko się przejechałem i ognisko było rozpalone. Ale samemu to mi sie kiełbaski piec nie chciało. Ano, co dopiero do domu wszedłem. Najpierw uczelnia, potem wymieniałem uszczelniacze i olej w lagach. Potem na spotkanie i zawsze coś ktoś ode mnie chce !bicz Jak przed chwilą wstawiałem moto do garażu to widziałem, że ktoś jakimś Silver Wingiem (po tłumiku poznałem z daleka) jechał do góry na Wilczej po wiaduktem z plecaczkiem. Jeszcze oddam NT do G-M na regulację zaworków i gaźników i będzie gotowy do wyjazdu do Trzebiatowa !scooter Ps. Dzisiaj sobie pojeździłem i powiem jedno: LATO !!! Cieplutko, przyjemnie, tylko kierowcy puszek szału jakiegoś dostają gotując się..... I pozdrawiam kierownika T-Maxa (może tu zajrzy) i kierownika Burgmana K1 na rej. STA !OK
wooferai Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Mnie nie będzie, bo będę w Świnoujściu na święta. Ale może ktoś będzie chciał: kluczewo Dzięki bilety za pamięć z ta koszulką. Dziś około 14 widziałem czarnego T-max-a przy głębokim oraz "coś" z plecaczkiem przemkneło mi pod domem na osowie o 18.58...przyznać się. :) Można napisać, że sezon otwarty.
Sent Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dziś około 14 widziałem czarnego T-max-a przy głębokim O 14:10 przeciskał się razem ze mną na Gdańskiej !OKK A na Osowie byłem ok. 12:15, z kumplem zakręty ćwiczyliśmy !OK
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Wooferai, dzięki za odwiedzinki! Krótkie, bo krótkie, ale zawsze chwilę pogadaliśmy!
Sent Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Właśnie, Artur sprzedałeś Aprilię ? Bo wczoraj identyczną widziałem na rondzie Sybiraków i prowadził ją jegomość w moim wieku PS. Masz wiadomość ode mnie na PW od kilku dni
wooferai Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Również dzięki za spotkanie ArtCho. Krótko było, ale miło. !YES Jak zawsze zresztą. . Dziś Świnoujście - sporo moto się tu kręci. Również na niemieckich blachach. I widziałem też przejeżdżającego maxiskuta przy promenadzie. Czarny koń i czarny strój. Kamizelka odblaskowa, ale nie burgmaniacka. . Pozdrawiam z nad morza.
upiór Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dzisiaj sprowadziliśmy z Niemiec nową maszynę dla melmacie No Maciej gratki ZACNA marka . Rozmawiałem z Bilety o tej ZACNEJ raz jeszcze gratki i niech Ci śmiga długo długo . Dobrze że tego oleju nie będziesz musiał co 200 km sprawdzać . P.S Pozdrawia !vampire .
Rzelu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dziś uciekając przed nadmierną konsumpcją polatałem po mieście i odwiedziłem Grotę Goeringa. Na Wałach stała zielonkawa Majesty. W tygodniu zapraszam w godz. wieczorno-nocnych na stację Orlena na ul. Kolumba. Zawiaduję na nocnej zmianie 19 - 7.00.
Sent Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ktoś będzie w Trzebiatowie? Ja planuję wybrać się na mszę, jak na razie jedziemy w 3-4 motory własną grupą i wcześniej, żeby bez pośpiechu i "kręcenia" maszyn spokojnie na 12 zajechać. Edit: Teraz jestem w kropce, bo mogę nie dostać moto do Trzebiatowa !placz1 Ale za to moja Deauville ma towarzystwo innej NT !OK
Bob Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jedziemy do Trzebiatowa 2 skutery i z 5 moto To mnie Sent zmartwiles bo chcialem obejrzec ST Ktos sie jeszcze wybiera !scooter
Rekomendowane odpowiedzi