cyklon Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jak umarł, ja dzisiaj wyprowadziłem swój przęt na spacer. I działa. Trochę mnie martwi to gaśniecie z którym do tej pory się nie uporałem i nie wiem co to może być. Ale nadal się piszę. Chciałem go potestować przez najbliższy tydzień ale ma niestety padać. Wyjazd z Kerakola ok.
GRinKU Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Temat nie umarł, ja też się piszę razem z koleżką
Bulba Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jezeli do tego czasu uda mi sie kupic wysnionego bzyka to macie jednego chetnego wiecej
ŁukaszWP Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 witam wszystkich niestety na razie swojego maxi nie mam ale planuję wypożyczyć coś z liberty i stawić się pod kerakolem !scooter
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Koledzy proponuję konkrety. 17.04.2011 6.45 zbiórka na kerakolu w Rzgowie (wylot na Katowice) tam ble ble ble do godz 7.00,i start.Ponieważ wśród nas będą mniejsze !scooter dlatego też one poprowadzą nas do celu a my grzecznie !sciana !placz za nimi. Po kilkudziesięciu km. zasłużony postój mycie maszyn, sprawdzenie stanu oleum, ogumienia i jak wszystko !OKK to lecimy na Górkę Przeprośną.OTO MOJA PROPOZYCJA. o kurdę zapomniałem że duże litery to krzyk a wielki brat nie lubi gdy się podnosi głos. !yawn
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Piotrek co tak wcześnie.O której przejazd z Górki Przeprośnej?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Myślę że jadąc spokojnie potrzeba nam 1.5 godzinki.A tutaj jest plan zlotu. http://www.zlotymotocyklowe.pl/zlot/411-Viii-Motocyklowy-Zlot-Gwiazdzisty-Jasna-Gora-2011.html Oczywiście możemy inaczej.A zrobimy tak jak ustalimy wszyscy lub większość. !scooter
sajd Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Cholewka mój wyjazd wisi na włosku..... mam nadzieje że uporam się z maszyna bo jak narazie to wszystko po złości ale jeśli maszyna pozwoli to oczywiście jestem... jeszcze napisze przed wyjazdem konkretnie.....
cyklon Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja jednak zgadzam się ze zdun13m. Poprzednio wyjeżdżaliśmy też o 7:00 i było OK.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Cyklon przypomnij sobie dróżkę powrotną. Była fajna może w teraz też pogonimy bokami przy powrocie. Albo drugą stroną tak aby wylądować w Bełchatowie. !scooter
Bulba Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kurcze zebym tylko zdazyl do tego czasu zalatwic sobie 2oo
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Ponieważ do rozpoczęcia sezonu na Jasnej Górze pozostało niewiele ponad tydzień,proponuje żeby Piotrek stworzył listę uczestników wspólnego wyjazdu z regionu łódzkiego.Zgłaszam niniejszym swoją obecność pod Kerakolem 17.04 o 6.45 !TAZ
sajd Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja w sobotę wstawiam maszynę do mechaniora wiec jeśli tylko zrobi i będzie Oki to jadę... czyli na 95% jadę ----razem ze mną tak jak w tamtym roku jedzie kumpel VFR-ą -mam nadzieje że mechanik ogarnie temat w miarę sprawnie !V
Klubowicze Doktorek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Już dziś skuter gotowy do drogi do Czestochowy, na razie chyba sam będę jechał z mojego regionu (:
Sympatycy zdun13m Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Koledzy czy to koniec naszej listy chętnych? !scooter
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Piotrek Cyklon nie Cyklop !YES
cyklon Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dzieki pazdzioch za wsparcie U mnie jeszcze 4 osoby się zastanawiają (z zeszłego roku Bartek + 3 nowych). Bartek (Yamaha DragStar 650) + Michał (szlifierka) się już potwierdzili -niestety nie po drodze coś im się zarejestrować i wpisać Resztę potwierdzę później. Co do drogi powrotnej to do środy zaproponuję 2 ciekawe wersje ktorymi teżjeździłem i były fajne P.S. W sobotę narodził nam się nowy Burgman w Łodzi. Jego szczęśliwego właściciela po odbiorze odprowadzałem wzrokiem do domu, jednak od tego czasu słuch ponim zaginął - może jednak żona nie zaakceptowała zakupu - Bulba żyjesz?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ups, sorki !sciana
Bulba Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wstyd sie przyznac ale jeszcze mnie trzyma Malzowina zachwycona
cyklon Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Bulba to jak dostanesz przepsutkę na niedziele ?
Bulba Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Przepustka nie bedzie problemem Najwazniejsze zebym zdazyl wszystkie formalnosci pozalatwiac
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Bulba dopiszę cię do listy ze znaczkiem ( ? ). Powodzenia w załatwianiu formalności.
cyklon Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Więc o to moje propozycje tras: Na zlot proponuę polecieć standardowo jedynką (132 km): http://mapa.targeo.p...14d3cec24fa03f5 A teraz opcje powrotu: 1. Tak jak w zeszłym roku tj. przez Radomsko / Bełchatów / Pabianice (134 km): http://mapa.targeo.p...b67f9c47110761c 2. Nowa propozcyja - wydaje mi się jeszcze ładniejsza (choć dawną tamtą tą trasa nie leciałem przez Szczerców / Łask / Pabianice (133 km): http://mapa.targeo.p...c7d19a391e4d4e1 Która trasa wam się bardziej podoba
Bulba Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Trasy nie znam, ale sama koncowke proponuje zrobic: Pabianice-Konstantynow-Lodz Odcinek Pabianice-Konstantynow jest zajefajny Ps. Maszynka zarejestrowana, ubezpieczona, ciuchy kupione. Dzisiaj kaski i oleje, jeden drugi trzeci... Moze plyn chlodzacy. Na hamulcowy i olej w lagach juz chyba przed czestochowa nie zdaze. I mnie nie oderwiecie buldozerem od niego
Rekomendowane odpowiedzi