pablos Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No to dobrze, że dotarłe? szczę?liwie - następnym razem (zlot maxi w Ryni poznasz resztę ekipy). Piagio maxi extreme tuning padł ale na szczę?cie udało się go zreanimować wieczorem.... ?wieca i po bólu. Pozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2006 p.s.4Marusz - masz u nas flasszzzkkkee- dzięki N'elunia... było nam naprawdę bardzo miło, że wpadli?cie w ostatni, tak bardzo bogaty w imprezy weekend Cezar... ta fota rz?dzi Dacja... a gdzie s? foty z wieczornego przyjęcia weselnego w Starym Młynie? Tam też było kilka ciekawych ujęć
pablos Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2006 To Wy jeszcze wieczorem w Młynie byli?cie... i nic nie powiedzieli , a My po całej Wawie Was szukali?my...... Pozdrawiam
ŻABA Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witam, Sobota była na prawdę udana! Tyle miłych i ciekawych wydarzeń jednego dnia i w miłym towarzystwie! Zawiodła trochę pogoda, która wg prognoz miała być taka jak w niedzielę, czyli lampa... PS - Cezar pobił rekord pobytu na dzbanku
Gość avecezar Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witam! Dzbanku? - co to dzbanek? jaki rekord?
ŻABA Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dzbanek vel wazon vel porcelana vel nocnik Korzystaj?c z go?cinno?ci rodziny Panny Młodej Cezar bił rekord pobytu w ww. przybytku podczas gdy ja przebierałem nogami pod drzwiami
Gość slawek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dacja................ przychylam się do sugestii Mariusza, gdzie s? zdjęcia z wieczora?! I jeszcze mała pro?ba do uczestników wieczornej imprezy, czy kto? zna może tekst piosenki jak? ?piewał tam niewidomy wokalista albo gdzie mógłbym go znależć ( tekst nie wokalistę). Pocz?tek był taki "odpie... ol się od mojego zycia " i.t.d. za pomoc z góry dziękuję. Sławek.
drogowiec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Sam go zapytaj. |piewa często w GnieĽdzie Piratów. Sławek, dawno Cię tu nie bywało. Miło, że wskoczyłe?. Pozdrówka
Gość slawek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Gdzie jest Gniazdo Piratów? nie znam. Aha...... mały OT do Maximusa narzekałe? na przemoc w moim avatarze, zmieniłem go więc, czy już nie będzie oburzał? Sławek.
dacja Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Allo - Zabiegana jestem troszke - ale postaram sie pare fotek wrzucic - moze nie na stronke - ale te najciekawsze zał?cze już niedługo
Klubowicze lamus Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Mamy pro?bę do wszystkich, którzy robili zdjęcia podczas naszego ?lubu, je?li możecie przynie?ć je na dzisiejsze spotkanie. Pozdrawiamy Lamus, Ravenka
Rekomendowane odpowiedzi