krzys-68 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 jeszcze dwa tygodnie,tak "mówią" moje połamańce
helmutek76 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 To ja poprosze w takim razie juz pogode na piatek 25.II
krzys-68 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Obiecać Ci mogę-na pewno pogoda będzie-ale jaka !happybth tego na pewno nie wie nikt !happybth
michu Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Normalnie u nas pięknie sypie sobie śnieżek !tut !happybth
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Lutego 2011 Nie że bym był zadowolony ale zrobiło się pięknie i dalej pada.
DIZEL Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Co za syf ... jakie pięknie .... Siemik ty nie wiesz co gadasz ?! Ja po prostu chcialbym juz pośmigać ale jak do tej pory to w łapy zimnó i nie ma radochy . Nie mowiąc już o Robsonie który w mrozy lata do pracy zboczeniec jeden )
upiór Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam z rana . Ustalone z Szamanem zostało . 1) Zima trzyma do końca lutego !tut około . 2) Wiosna lekka zawita w początkowej fazie Marca no w pierwszej dekadzie . 3) Pełna wiosna po połowie i pod koniec Marca !tut . 4) Szaman wspomniał co by każdy gość !happybth do sezonu przygotował bo wiosna idzie oj idzie , piękna ładna i cudowna !happybth . P.S No a teraz co za oknem , K...a napadało tego białego szajsu , mróz trzyma i po co !tut . Teraz mamy zimę wali śniegiem jak cholera . Miałem mieć wolne ale musowo jechać do Torunia , mam nadzieję że dojadę !tut .
Arkadiusz Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Co za syf ... jakie pięknie .... Siemik ty nie wiesz co gadasz ?! Artur na spokojnie, cierpliwość to męska rzecz, by było lato musi być zima a tutaj poprę Siemika (tylko żadnych insynuacji) biało, mroźno ale też piknie. A później wiosna, wiosna i lato i się poleci !w00t w te okolice tego wielkiego zamczyska . Elbląg też mam w planach do zwiedzenia więc szykuj się !!! Już się szykuj. A Majak nowe "serduszko" ma, więc polatamy troszkę w tym roku mam nadzieję Pozdrowienia dla Wszystkich od Arkadiuszów
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 18 Lutego 2011 Arek. Jak zaznaczyłem wcześniej każda pora roku jest piękna aby tylko podejść do niej odpowiednio, optymistycznie. Dziś pada śnieg przez cały dzień, jednak załatwiłem dwie sprawy tak zajefajnie że musiałem przywitać się z sklepem nocnym .Najważniejsza to związana z zlocikiem w Malborku a druga to z prywatną, i przyjemną dla rodzinki sprawą . Siemka !w00t
michu Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Siemiczek to superrrrrrr !happybth Cieszymy się razem z Tobą !scooter
upiór Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Siemiczek to superrrrrrr !scooter Cieszymy się razem z Tobą !tut Witam z rana . Super super , co tam stawiał będzie i tyle a tak cicho siedział . P.S Gratki Kolego i niech śmiga bez awaryjnie i daje wiele radości . Przyjdzie czas to sprawdzimy te cacko . Pozdrawia !happybth .
krzys-68 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Chwalić się zaraz jakie zmiany zaszły?Poza zimą oczywiście bo na razie -10C jest.Dobrze że już śniegiem w tym sezonie nie sypnie i od piątku będzie ocieplenie to... WIOSNA w marcu
Bobas Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Dawać, dawać te nowe wiadomości Nie jestem już chyba w tematach, bo za rzadko pewnie mamy kontakt. Ach, co zrobić ..............., dzień jest za krótki
Arkadiusz Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Dziś pada śnieg przez cały dzień, jednak załatwiłem dwie sprawy tak zajefajnie że musiałem przywitać się z sklepem nocnym No to jak oparło się to o sklep nocny, to na prawdę musiały być fajne sprawy. Co by nie było to Ci Grzesiu oczywiście gratuluję "" ""
Tomekgdz Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Siemik również gratuluję zakupu !OK myślę, że się załapię na krzywego
Klubowicze robson Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2011 Co tu się wprawia , człowieka nie ma forum kilka dni, a tu ktoś jakieś sprzęty zakupuje i cicho siedzi nie chwaląc się . Siemiczku czyżbyś zmienił markę !OK z tej S na H ??? . A ja w pracy praktycznie codziennie przez cały tydzień, jakieś inwentury, bilanse itp. wynalazki !yawn . Coś przebąkują o wiośnie z początkiem marca , także jest nadzieja na śmiganie .
Sympatycy siemik Opublikowano 21 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2011 Siemka. Aby rozwiać domysły napiszę tylko że jestem bardzo związany z jedną marka !sciana i nie myślę jej zmieniać ani modelu, na razie !OKK .A zakup dotyczył innej rzeczy jednak nie związanej z 2oo ale też fajny !OK .
Arkadiusz Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 A zakup dotyczył innej rzeczy jednak nie związanej z 2oo ale też fajny . No i masz, !OK !OK ten to potrafi w napięciu trzymać !sciana !OKK
Bobas Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Siemka. Aby rozwiać domysły napiszę tylko że jestem bardzo związany z jedną marka !sciana i nie myślę jej zmieniać ani modelu, na razie !OK .A zakup dotyczył innej rzeczy jednak nie związanej z 2oo ale też fajny !OK . No tak trzyma pierun w napięciu, że szok !!!!! U mnie niebawem też duża zmiana w życiu, ale nie mogę powiedzieć !OKK
upiór Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam szanownych Państwa . Zima znowu się nam rozpanoszyła wczoraj rano w Toruniu było 22 na minusie !bicz , normalnie centralny w vw zamarzał . Jeszcze troszkę jeszcze tylko parę dni !TAZ . P.S A ten z Chojnic , to co następny cicho ciemny !V !bicz . Przyjdzie czas to sam się wyda !OKK .
michu Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Chłopaki ale się ubawiłem !bicz !bicz Siemik ...dobre !TAZ !OKK !V
Mareczek Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 zakup dotyczył innej rzeczy jednak nie związanej z 2oo ale też fajny . U mnie niebawem też duża zmiana w życiu, ale nie mogę powiedzieć Koledzy się starają , mają niespodzianki.
upiór Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Dziadku Marku żal koledze . Przyjdzie czas to będzie Dziadek spacerki uskuteczniał . Co prawda nie pamiętam dokładnie daty ale czas płynie bardzo bardzo szybciutko . Pozdrawiam serdecznie Całą rodzinkę .
Bobas Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 zakup dotyczył innej rzeczy jednak nie związanej z 2oo ale też fajny . U mnie niebawem też duża zmiana w życiu, ale nie mogę powiedzieć Koledzy się starają , mają niespodzianki. Tylko nie to !!!!! Uwielbiam dzieciaki, ale mam już pokaźną gromadkę. Jak przydarzy mi się jeszcze jeden potomek to otwieram z żonką przedszkole
Arkadiusz Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 zakup dotyczył innej rzeczy jednak nie związanej z 2oo ale też fajny . U mnie niebawem też duża zmiana w życiu, ale nie mogę powiedzieć Koledzy się starają , mają niespodzianki. ale się też ubawiłem, no, ale tak na poważnie to Bobas zaprzeczył, ale Siemik coś cicho siedzi Gratki, gratki i tak od razu do nocnego lecieć ? po czymś takim ?
Rekomendowane odpowiedzi