Arkadiusz Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ps. Ja od dzisiaj mam wolne . Gratulację, Grzesiu, odpoczywaj puki możesz !winkiss !winkiss !winkiss Ale pogoda się zapowiada rewelacyjna, normalnie będziemy jak murzynki !OKK PROGNOZA
Gość Bartheez5 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Patrząc na prognozę pogody, na zlocie napawa Optymizmem !OKK Krótkie GACIE trza brać !tut i Duuuuuuuuuuuużo płynów chłodzących
Bosy Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Poukładało się. Jadę. Siemika uprzejmie proszę o odnotowanie w sobie tylko wiadomy sposób . Sztuk 1 + skuter + namiot. Opłata na miejscu. Do zobaczyska.
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2011 Siemka. Arek Piloci Migów !TOMCAT z Malborka powiedzieli że jeśli "znany nam kraj sąsiedni" potrafili zrobić mgłę nad lotniskiem to oni rozproszą chmury nad terenem zlotu. Marynarz Moro z żonką Bosy Dopisani jesteście na liście, jak to zgrabnie ujął Bosy "w mój tylko wiadomy sposób"
Bosy Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Marynarz Moro z żonką Bosy Dopisani jesteście na liście, jak to zgrabnie ujął Bosy "w mój tylko wiadomy sposób" W pas się kłaniam... "W nagrodę" za tak późne zgłoszenie oraz biorąc pod uwagę fakt, że od czwartku będę "na terenie" zgłaszam się na ochotnika do pomocy organizacyjnej, jeśli takowa będzie potrzebna oraz nie będzie przekraczała moich możliwości intelektualnych i/lub motorycznych
Olsen Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Bawcie się dobrze, ja w tym czasie będę częściowo służbowo na innej imprezie.
Marynarz Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Nadciągamy... Karolina, Jordan, Daro i Ja ... jeszcze jakieś 250 kaemów... Tapnięte z Deski My już na miejscu i was oczekujemy... pogoda super, piwko zimne... czego chceć więcej ? No może tylko waszego towarzystwa... czekamy !
Tomekgdz Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Marynarz jutro też już będziemy !w00t tak, że wkładaj !piwko do lodówki i czekaj !YES
Administrator xmarcinx Opublikowano 31 Maja 2011 Administrator Opublikowano 31 Maja 2011 ... czego chceć więcej? Ja bym chciał żeby nie było komarów.
Marynarz Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 @xmarcinx.... jak na razie nie odnotowałem żadnej sztuki... może wiedzą co się święci i wzięły sobie wolne
Miro71 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Miro71... Nie przejmuj się pewnymi "przypadkami" (żeby była jasność- Lechu to o Tobie mowa !OK ) i przyjeżdżaj do nas. An'tonio 650 da radę, Ty napewno też ... tym bardziej jak będziesz miał takiego kompana w podróży jak pawel883 !yawn Sussi przejechala pierwsze 1200 Km bez wad poza tym ze strasznie ja po drodze suszylo ... i musiala czesto tankowac Jestem juz w Jastrzebiu teraz to juz dalej z przewodnikiem Pawlem .... Miro71
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Administrator Opublikowano 31 Maja 2011 Myślę, że jutro już będzie "kilka" !scooter na ziemi Malborskiej !TAZ Ja + Wercia i Orzech startujemy jutro ok. 15ej w kierunku ogólnie znanym... tak więc do zobaczenia już za chwileczkę !OKK
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 31 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2011 Nie osuszcie źródełka !placz1 wszak oficjalne rozpoczęcie w piątek !piwko
Alupin Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 A ja w weekend jadę do.. Warki ;p Bawcie się niegrzecznie, oby obyło się bez niemiłych przygód po drodze a i jakąś flaszeczkę w moim imieniu zróbcie ;p
Sympatycy siemik Opublikowano 31 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2011 Siemka Kilka fotek z pierwszych najbardziej wytrwałych i wytrzymałych maximaniaków. Pierwsi twardziele Pierwsze dwa zdjęcia to przedwstęp dla największych twardzieli, ok. 40m. nad ziemią i 47m nad poziomem morza. Zdjęcie poniżej pokazuje miejsce zarezerwowane dla PES i ich "wigwamu" Pozdrawiam Siemik
Tomekgdz Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Widzę, że 100 g już poszło !zorro za parę godzin i My będziemy narka !YES
Marynarz Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jakby co to mamy do odstąpienia wolny (rozstawiony już, mała dwójka) namiot za symboliczną flaszkę... oczywiście full wypas, klima, szyberdach, sauna... nie umeblowany... jakby co dzwonić, pisać w sprawie rezerwacji.
Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2011 Są już pierwsze foty z Burgmanii 2011, tyle ż e na FB. Kto nie ma konta, musi się zarejestrować... Marynarz w Malborku !piwko pzdr
Bosy Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 A w Rzepie napisali, że od dzisiaj można na zamku w Malborku podziwiać wystawę machin oblężniczych, w tym m.in. 24-osobowy taran, machinę miotającą zdolną wyrzucać 25-kilogramowe kamienie na odległość prawie 200 metrów oraz 15-metrową wieżę oblężniczą. Wypróbujemy? !w00t
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ja + Wercia i Orzech startujemy jutro ok. 15ej w kierunku ogólnie znanym... tak więc do zobaczenia już za chwileczkę !OKK Miała być 15, będzie 12. Jadziem do Was.
Tomekgdz Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Godzina 15 czas startować !w00t Siemik proszę o podstawienie Mego konia !scooter pod OSIR !piwko
michalu Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Valdi, Radi i michalu właśnie dotarli
orcio Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 No dawać ,dawać zdjęcia jak wigwamy stawiacie i zaczynacie okupacje Malborka
Rekomendowane odpowiedzi