upiór Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 Tak jak pisałem powyżej data została ustalona na 10 Kwietnia godzina tak myślę że około 10,30 co by te wszystkie KRÓLE dojechały . Jak długie będzie to spotkanie to sam jeszcze nie wiem ale myślę że około 2 ,3 godzin zależy to ilu nas tam będzie . Jestem w trakcie załatwiania gościa do masażu , co byśmy mogli popróbować i jak się należy zachować w trakcie sztucznego oddychania . Co prawda nie jest to takie proste ale myślę że się uda . P.S To na razie tyle , będę dopisywał informacje w tym temacie tak więc proszę o zaglądanie i czytanie .
Abach Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Nie wiem czy KRÓLE dojadą, rożnie z nimi bywa ale moja chińszczyzna na pewno. Jak tylko pogoda pozwoli, chętnie wybiorę się na wycieczkę do Kowalewa
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2011 Na paliwo mnie stać "jeszcze", bo na olej już nie tak więc spotykamy się 10.04 Jestem w trakcie załatwiania gościa do masażu Myślę, że w Kowalewie to z kobitkami nie będzie problemu Zawsze Robercik może kogoś przyciągnąć z Californi
Bobas Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ja również będę chciał przyjechać i coś pomasować
czaro69 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 A ja przyjadę, popatrzę i czegoś się nauczę
Kaśka Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 jeśli pogoda dopisze to i ja sie pojawię, bo ostatnio mam problemy ze zdrowiem a zapowiadają przepiękną pogodę więc żal by był nie przejechać sie
upiór Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Witam z wieczora . Kasieńko kochanie jak Upiorek coś organizuje to pogoda murowana . Sala została dzisiaj zaklepana na 100 % !YES , godzina ustalona 10,30 w tym dniu słoneczko grzeje od 5,00 . Tylko martwię się czy Ci Królowie dojadą . Pozdrawia !vampire . Adam zapraszam serdecznie pogoda po prostu bajeczna . Załatwiłem z Szamanem !OKK . P.S ZACNE opanują Kowalewo o matko !scooter !scooter !OKK jak dobrze policzyłem .
czaro69 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ZACNE opanują Kowalewo o matko !scooter !scooter !vampire jak dobrze policzyłem . Witek, sorki ale z przyczyn życiowych, tym razem żaba 4oo !OKK
upiór Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 No akurat tym razem Tobie wybaczam . No i na tym koniec , że by mi tu takich wpisów więcej nie było . Pozdrowienia dla Małżonki .
michu Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Siemka Może tym razem uda nam się więcej wspólnie posmigac? !happybth !happybth !happybth ...........
Arkadiusz Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Proszę o dopisanie do listy obecności, Arkadiusz tylko, bo znów ta edukacja A pierwsza pomoc, to pierwsza pomoc.
LWfilip Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Witajcie. Od samego początku deklarowałem chęć przyjazdu na szkolenie. Nie mam jak na razie żadnego powodu do zmiany zdania wiec proszę o dopisanie do listy uczestników.
michu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Już nie mogę się doczekac , mam nadzieję ,że się wszyscy spotkamy w Kowalewie city !OK Upiór myśl o mini paradzie !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
upiór Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam serdecznie . Pragnę zakomunikować że na specjale życzenie mojego serdecznego Przyjaciela Bobasa Fantom został załatwiony choć nie było to łatwe . ale się udało . Jak przeczytać można padła propozycja śmigania w grupie przez Micha w związku z tym czekam na propozycje wspólnego śmigania . No i jak zwykle gdzie :) . Pierwsze moje myśli padły na Radzyń Chełmiński lub Golub Dobrzyń a co za tym idzie mamy zamek w jednej jak i drugiej miejscowości . Tak więc czekam na propozycje . No chyba że pokulamy beret po Kowalewie ale zajmie nam to około 1,5 minuty . Z kolegą ratownikiem rozmawiałem nie tak dawno jak wczoraj , godzina została przez niego potwierdzona , czyli 10,30 niedziela 10 Kwietnia . Pragnę tylko nadmienić że kolega ratownik , szkolenie ( pokaz ) jak zwał tak zwał będzie prowadził nie odpłatnie jest to tylko jego dobra wola z moim małym udziałem namowy . Tak więc koszta jakie On poniesie są to koszta paliwa , no i że by nie było że skuterzyści są inni należy się koledze jakiś suwenir , którego ja załatwię osobiście !piwko . Tak więc koszta grupy będę oscylowały w kwocie 200 zł , pragnę pominąć kolegów z Kowalewa , bo nie chciał bym gdzieś usłyszeć że Upiór się dorobił na szkoleniu w zakresie udzielania pierwszej pomocy . To tyle jeśli chodzi na dzień 2 kwietnia . Myślę że koszta od jednej osoby oscylowały by w kwocie 8 zł , myślę że nie jest to kwota wygórowana . No a te osoby które dotrą !scooter marki S koszta ich wzrosną o koszta oleju !placz1 . No wiszę na wierzy ciśnień . Pozdrawia !vampire .
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No a te osoby które dotrą !scooter marki S koszta ich wzrosną o koszta oleju !placz1 . No wiszę na wierzy ciśnień . Proponuję przejażdżkę po Kowalewie a to tylko z tego powodu że większość !scooter będzie marki "H" a dbając o kondycje portfeli przyjaciół na "zacnych" gdy w tych czasach paliwo kosztuje powyżej 5 zł.jest to optymalna przejażdżka. !scooter marki "S" mają pojemne misy olejowe. Pozdrawiam Siemik
KUCHARZ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Upiorku, chętnie wybiorę się troszkę podszkolić. Przyjadę sam, niestety, ale potem w domu poćwiczę jeszcze na Kucharynie przed snem
Arkadiusz Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 , ale potem w domu poćwiczę jeszcze na Kucharynie przed snem Ależ Łukasz powiesz słowo i jedziemy z Tobą, !OKK Ps. Upiorek Ciebie jako organizatora zabiorę na plecaczka, lekki jesteś to mi zużycie niewiele wzrośnie. A jak nic Kucharku, nie powiesz to ja też w domku poćwiczę Upiorek a jest tam jakaś ulica? jakiś numer bym gdzieś nie zaginął jak to w Tleniu się zdarzyło już kiedyś.
LWfilip Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 W temacie Upiornego Szkolenia to mam propozycję aby zebrać ekipę i razem nawiedzić Tego Kolegę Artylerzystę !V !vampire !scooter . Wstępnie umówiłem się z Bobasem. On podjedzie do CSW i razem śmigniemy do Grudziądza aby tam zebrać chętnych z tego rejonu. Skoro szkolenie !vampire jest od 10.30 to trzeba by być w CG coś koło 09.30 ale to zależy od pogody. Z tego co pokazuje mapa to dla mnie i Bobasa to te same kilometry wiec proszę o odzew. Oczywiście, Bydgoszcz też zapraszam na wspólne śmiganko. !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
Bobas Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ok 8.30 mogę być w Świeciu. Tak jak pisałem wszystko w moim przypadku uzależnione jest od roboty pieruńskiej jednej diablej baby !!!!!!!!!!!!
Kasik Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Upiorku, może i my nawiedzimy Kowalewo;-);-) tylko chyba potrzebujemy Twojej zgody, aby nie zachwiać równowagi H/S;-);-), bo jak czytam z 3miasta będzie zmasowany najazd tych na S !winkiss
upiór Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kasieńko nie ma problemu zapraszam bardzo serdecznie . Mam tylko nadzieję że sama nie przyjedziesz a Andrzejek !YES !OK . P.S Oczywiście to żart , jak pisałem szkolenie ( spotkanie ) jest planowane na godzinę 10,30 . Kowalewo to małe miasto i na pewno traficie , z tego co wiem z 3Miasta wybiera się parę osób . Pozdrawia !vampire .
Arkadiusz Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jak pisałem szkolenie ( spotkanie ) jest planowane na godzinę 10,30 . Pozdrawia !vampire . Z takim wiatrem to ja na 9:00 może będę, a mogę i być o 11:30 !sciana to zależne od kierunku tego wiatru.
michu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Spokojnie spokojnie wiatru juz niema , pogoda jest zaplanowana !OKK Do miłego !V !OK
Bobas Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Już wiem, że nie dam rady przyjechać. Przepraszam. Życzę wszystkim suuuuper szkolonka.
Rekomendowane odpowiedzi