Mareczek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Napiszę tak samo jak w temacie Malbork Kolejne spotkanie dla Twardzieli, !scooter !scooter !scooter !OK wymiękłam !wchair spotkam się z Wami w Lecie. !winkiss Życzę wszystkim uczestnikom szkolenia szczęśliwego dojazdu jak i powrotu z Kowalewa oraz otwartego umysłu do chłonięcia wiedzy. !winkiss !winkiss !winkiss Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A więc tak... Sprawdziłem 3 trasy, więc przez Malbork mam najbliżej 199 km. Zastanawiam się nad podróżą, narazie mi się nie chce po dzisiejszej jeździe do Malborka... Troche wcześnie trzeba wstać... Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 E tam 199 km a ile oleju . Spoko jak tylko będziesz miał chęci to wal śmiało . Malbork na dół na Grudziądz i do Kowalewa . Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 E tam 199 km a ile oleju :lol: Oleju jak oleju, ale na paliwie oszczędzę Wszystko zależy od tego jaka będzie jutro pogoda, bo dzisiaj dostałem po kościach. Wstępnie o 8 muszę być w Malborku i z Siemikiem śmigamy. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jadziem , Jadziem !scooter !scooter myslę że około 8,30 wyjedziemy !V !OK !V Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Sprawdziłem 3 trasy, więc przez Malbork mam najbliżej 199 km. Spoko... ja do Tucholi na spotkanie "Pod Jeleniem" śmigałem 180 km przy - 2, no ale później było ognicho. A jutro jak będzie pogoda słaba to się naszemu szamanowi zrobi Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam z rana . Proszę szanownych Państwa , pogoda w Kowalewie pierwsza liga słoneczko świeci , temperatura jak na razie 5 stopni na + , wiaterek lekko powiewa tak więc jest super . Czekam na Was w Domu Kultury , godzina 10,30 . na wszelki wypadek moja kom 607580006 . Pozdrawia !vampire . Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam. Faktycznie, pogoda zapowiada się wzorowo. Tylko wsiadać na !scooter i w drogę. To będzie dobry dzień. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No to szkolcie się chłopaki. Ja niebawem wyjeżdżam do Gdańska. Wklejcie później relację z pompowania manekina !OK Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Żałuj Bobas,żałuj Szkolenie bardzo fajne i przydatne ale popas po szkoleniu,palce lizać !OKK Dzięki Alino i Witku !piwko !piwko Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Upiorek stanął na wysokości zadania !OKK.Obyśmy w dobrym tego słowa znaczeniu nie musieli nigdy wykorzystać tych nabytych dziś umiejętności. Dzięki wszystkim za spotkanie i do następnego. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja również w domku, Podziękowania za organizację dla Witka i Szanownej Małżonki, Dzięki również za odprowadzenie do Golubia Dobrzynia, "ZACNE nawet sobie zgrabnie z wiatrem radziły " Spotkanie oczywiście jak zwykle super, szkoda że takie krótkie, ale cóż... Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Świecie też bezpieczne w domku. Dawno tak nie walczyłem z wiatrem. Ale dojechał bez kłopotów. Podziękowanie dla Upiora. Fajnie tak się spotkać.Dziękuję i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 My tez w domku Dzieki za miłe spotkanko (szkolenie) P.S Alinko pyszne ciacho !YES !YES Witek dzieki za zorganizowanie pokazu , mam nadzieję że kazdy coś z tego wyniesie !OK Pozdro !YES Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Siemka. My już też w domku. Wicia i Alinko bardzo was przepraszam za moje zachowanie. Dopiero po wyjeździe uzmysłowiłem sobie że nie pożegnałem się tylko z wami - przepraszam !sciana Witek dziękuję tobie i twojej rodzince za przygotowanie szkolenia i przekąsek słodkich.Mimo że tak krótko widzieliśmy się z co niektórymi, to i tak fajnie było się spotkać. Powrotna droga była rewelacyjna a to chociaż by dlatego że KRÓLI była przewaga nad zacnymi Dawno nie widziałem tak pochylonych motocykli jadących prosto. Dzisiejsza jazda podobała mi się niesamowicie, czego nie może powiedzieć Sylwia. Ja chcę jeszcze !OKK Pozdrawiam Siemik Ps. Jak naumiem się wklejać zdjęcia to coś wrzucę.Arek, kawały o milicjantach mają coś w sobie Najczęściej jestem tylko kierowcą Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam serdecznie teraz na forum . Pragnę serdecznie podziękować wszystkim szanownym Koleżankom i Kolegom za przybycie . Pogoda no cóż nie była taka najgorsza ale jak wiemy życie nie zawsze daje nam to co chcemy . Pragnę serdecznie podziękować grupie z 3M która mimo mało atrakcyjnej pogody przybyła na spotkanie !OK .A tak na serio to Wszyscy co by nikogo nie pominąć mieli dzisiaj co robić na drodze wiaterek jednak około południa jednak zrobił się mocniejszy . Raz jeszcze dzięki za przybycie szkoda że nie wszystkim było dane się spotkać . P.S Robson w akcji !OKK . http://img709.imageshack.us/i/dsc2616.jpg/. Pozdrawia !vampire Popieram Michała Robert ratownikiem Kujawiaków . Znaczy się jest okazja !piwko . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Mianujemy Robsonka Ratownikiem nr.1 Kujawsko -Pomorskiego !V P.S Robert dzieki za załatwienie uszczeleczki jak zawsze moglem liczyc na Ciebie !OK Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Widzę, że już podziękowania się posypały !OKK Ja równiez dziękuję organizatorom i uczestnikom za sympatyczne spotkanie. Trochę było zimno w jedną stronę, w drugą nieźle wiało, ale i tak udało się trochę pozwiedzać. Kilka zdjęć: NADUŚ Odnośnik do komentarza
KUCHARZ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kucharze juz w domu !OKK Dzięki za miłe spotkanie !OKK Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kucharze juz w domu !OKK Dzięki za miłe spotkanie !OKK Łukasz jak Boga Kocham już się martwiłem o Ciebie, ze szkolenia tak żeś poszedł swoim KRÓLEM że, normalnie mówię zgubi tę dziewczynę przy tym wietrze... No ale w końcu napisałeś, no to w takim razie !piwko i jestem już spokojny... Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Fajne spotkanie Szkoda, że nie mogłem być z Wami. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No i czas ruszyć temat . Pisze się odgrzebać kotleta , po namowach co nie których Kolegów odnawiam temat szkolenia w temacie udzielania pierwszej pomocy , jak już pisałem i myśli moje nie były odosobnione i temat został zaakceptowany i szkolenie się odbyło w 2011 roku . W związku z takową potrzebą szkolenia , temat jest do poparcia i akceptacji szanownych Państwa . A więc temat wygląda następująco , dzwoniłem do Kolegi ratownika i temat szkolenia został przez niego jak najbardziej zaakceptowany , jest tylko myślę mały problem że datę takiego szkolenia ustaliliśmy wstępnie na 27 Maja 2012 roku jest to ostatnia niedziela maja i ostatnia przed Zlotem w Żywcu . Dlatego mam pytania związane ze organizacją takiego szkolenia . 1)Czy nie będzie to kolidowało Szanownemu gronu 2)Pytanie drugie ile będzie chętnych na przyjazd do Kowalewa ( kwestia organizacyjna ) To tyle jeśli chodzi o ten temat . Bardzo proszę o pisanie w tym temacie i szczere odpowiedzi . Jeśli będą chętni to w tym poście zrobię listę chętnych . Nadmienię tylko że im nas będzie więcej tym będzie milej i przyjemniej . O kosztach jak na razie nie piszę przyjdzie na to czas . Dla tych co nie mieli możliwości poznać Kolegi ratownika napiszę tylko tyle że Kolega Ratownik pracuje w lotniczym pogotowiu ratunkowym . Pozdrawiam serdecznie !vampire . P.S Ostateczny termin aprobaty szkolenia ustalam datę 29 Kwietnia 2012 . Lista chętnych na udział w szkoleniu . 1) Bobas 2) Szamot , Ola 3) Sławka , Fundi 4) LWfilip 5) Arkadiusz 6) Jolka , Michał 7) Sylwia , Siemik Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Upiorek, ja tym razem mam nadzieję, że nie nawalę z obecnością. Przyjadę, usta usta zrobię i pojadę Decyzja należy oczywiście do całej reszty Kujawiaków, bo śmigacie do Żywca i coś tam może się nie zgadzać, np. kasiora Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 My tam jesteśmy na TAK co do terminu to sie dostosujemy do większości Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Obecny jak zawsze Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi