upiór Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam serdecznie . Właśnie wróciłem od Pani dyrektor MGOK w Kowalewie po wstępnych ustaleniach daty spotkania (szkolenia) . Pragnę na początku sezonu jak mi się uda zorganizowac szkolenie z udzielania pierwszej pomocy w nagłych wypadkach , zdarzeniach związanych z naszym i nie tylko poruszaniem się po naszych drogach , konkretnie chodzi u udzielanie pierwszej pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych . Dlatego proszę szanownych Państwa o zajęcie stanowiska i dopisywanie się do tego tematu , czy było by zainteresowanie przeprowadzenie takiego szkolenia , gdyż uważam że nauki w tym temacie nigdy nie jest za dużo . Wstępnie dodam tylko że jest zainteresowanie Kolegów z mojego miasta na udział w takowym szkoleniu . Szkolenie , pogawędkę ma przeprowadzic kolega z lotniczego pogotowia ratunkowego z Bydgoszczy , mam już jego poparcie i jest zainteresowany przeprowadzeniem szkolenia z udzielania pierwszej pomocy . Data wstępnie została ustalona na niedzielę pod koniec kwietnia , koszt takiego szkolenia będzie symboliczny za przysłowiową złotówkę , opłata za salę w MGOK też będzie symboliczna lub żadna . Nadmienię tylko że była by to okazja do sprawdzenia i przedmuchania naszych sprzętów , jak i do spotkania , z poważanie Upiór . P.S Byle do wiosny : Pierwsi chętni !happybth Michał + Jolka Włodek + Sławka Upiór + Młody upiórek Bobas Marysia + Mareczek Robson L.Wfilip Prezes z Grudziądza + Małżonka !happybth DIZEL Barti i Anusia Sylwia i Siemik Spinka i Leszek . Czaro . Kasieńka . Abach może nie sam !happybth . Arkadiusz Kasik no Pleban szkoda że sam !placz1 . Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Byle do wiosny !happybth Bardzo ciekawa propozycja. Ostatnie szkolenia w Kowalewie które pamięta to; Szkoła tańca Szkoła latania Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witja My się podpisujemy dwoma rękoma , bo tak jak napisałes szkolenia w tym temacie nigdy dośc !happybth !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Co do szkolenia to nie widzę problemu przybędziemy liczną paczką !happybth !happybth tylko nie wiem czy zabierać namiot. !happybth Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Data ustalona na niedzielę , ale dokładniej to czas pokaże w jaką na pewno po połowie kwietnia . Marek Ty i Tomek pierwszą godzinę szkolenia w lataniu precyzyjnym macie zaliczoną !happybth !happybth !happybth . Oj działo się działo . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja się piszę oczywiście. Super byłoby, gdybyśmy mogli poćwiczyć udzielanie 1 pomocy. Samo oglądanie takich działań wprowadza wiele wątpliwości. To bardzo dobry pomysł !happybth Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Bobasku tak masz rację praktyczna częśc mile widziana !happybth . Jak najbardziej jestem za !happybth , a co niech się krew poleje upiorek czeka !happybth . Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Pierwsi chętni !happybth Michał + Jolka Włodek + Sławka Upiór + Młody upiórek Bobas A Marysia pyta? a gdzie my jesteśmy wpisani. !happybth Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 W twych słowach o panie nie dojrzałem nutki aprobaty dla tegoż szkolenia , na tych miast się poprawiam !happybth . Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 dziękuje !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 3 Grudnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 No nie wiem !happybth , tak daleko do Kowalewa , zobaczy się w kwietniu !happybth . Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Czy przyjezdni z mazowieckiego (miasta nie bedę wymieniał żeby nie denerwować !happybth) moga się pojawić? Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Bardzo ciekawa inicjatywa. Artylerzyści z goździków mają zawsze dobre pomysły. Upiór dla Ciebie pozdrowienia od Szwagra Sławka . Mam co prawda ratownika medycznego w domu ale, jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to chętnie odwiedzę i podszkolę się jeszcze. Dobrze, że termin odległy to i zaplanować mi łatwiej. Oby do wiosny. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Skoro to jest szkolenie !w00t to i owszem przybędziemy Wszystkie szkolenia, które pamiętam podchodziłem eksternistycznie Proszę o dopisanie Marzena&Tomekgdz Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Świetny pomysł z tym szkoleniem Upiorku , tego nigdy nie za wiele tym bardziej że o zdrowie i życie trzeba dbać . Jak najbardziej piszę się na to szkolenie . Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam zaraz listę uzupełnię , dodam tylko że godzinę jak i datę ustalimy w roku 2011 !w00t , co by całe grono mogło spokojnie dojechac . Na pewno będzie to niedziela po 15 kwietnia ale to jeszcze się ustali . P.S Barti jak najbardziej wszyscy zainteresowani są mile widziani . Jak już pisałem nauki w tym temacie nigdy dośc . Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 No to nas też można wstępnie zapisac Barti i Anusia A będą fantomy? Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Szkolenie i szkolenie a o której zaczyna się zasadnicze spotkanie przy tradycyjnym kawałku chleba Coooo Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Tomek szkolenie jest w niedzielę w godzinach przed południowych , tak wiec w tym przypadku spotkanie przy kawałku chleba jest przełożone na inny termin . P.S Pozdrawia . Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam zaraz listę uzupełnię , dodam tylko że godzinę jak i datę ustalimy w roku 2011 , co by całe grono mogło spokojnie dojechac . Na pewno będzie to niedziela po 15 kwietnia ale to jeszcze się ustali . Bardzo dobry termin, czyli w połowie Maja będzie już ciepło. Od piątku będziemy mogli przygotować się psychicznie jak i fizycznie do niedzielnego szkolenia. Poszukam gdzieś w okolicy Kowalewa miejsca gdzie -Camper Vana da się postawić lub jakiś namiocik [to tak w ramach szkolenia przed przyszłymi zlotami w kraju i za granicą] PS. Tomek szkolenie jest w niedzielę w godzinach przed południowych W niedziele ani kropelki alkoholu. tylko Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgadzam się z kolegą Mareczkiem w 100% Witek ty tu siejesz defektyzm tylko niedziela e to nic z tego nie pojmuję Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 5 Grudnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Jeśli innych przeszkód nie będzie /daleki termin/ to proszę o zapisanie na szkolenie. Spinka i Lech, ale On na pierwszą pomoc seksualną. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Tomek nazwij to jak chcesz spotkanie (szkolenie) jest planowane na niedziele w godzinach wyżej w poście podanym tak aby wszyscy chętni mogli przybyc . Po takowym spotkaniu (szkoleniu) można spotkac się w jakieś knajpce na kawunię i spokojnie się rozjechac do domku . P.S Spotkanie ( szkolenie ) jest planowane na niedziele co by liczba uczestników w takowym wykładzie była większa . Jak już pisałem jest to spotkanie jedno dniowe , dla chętnych w temacie poszerzenia wiedzy w udzielaniu pierwszej pomocy . P.S Pozdrawia . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Grudnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Siemik i Sylwia. Bardzo chętnie wezmę udział w takim szkoleniu.Szkoleń nigdy za dużo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Pragnę delikatnie odświeżyć temat . Tak jak widać po niżej można by temat przy spieszyć , może o jakiś czas jak tylko ta pogoda pozwoli !YES . P.S Proszę poczytać http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/10624...ognoza-sezonowa . Rozmawiałem właśnie z Kolegą ratownikiem i datę szkolenia podam po 25 marca , gdyż data może kolidować z pracą Kolegi ratownika , ale prawdopodobnie może to być niedziela 17 Kwietnia (niedziela) , godzina 10 ,00 . Pozdrawia !w00t . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi