Klubowicze bilety Opublikowano 13 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2010 A ja dzisiaj widziałem dwie BMW i burgolota z Niemiec w Szczecinie.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Października 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Października 2010 A mnie szlag jasny trafia, bo jestem poza domem, a pogoda jest piękna - tylko jeździć. Owszem będę w domu, ale w piątek, kiedy ma już padać! !OK
Sent Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Nie wiesz co mówisz, ja dzisiaj przesiadłem się z !OK na samochód. Tylko samochód rano (7:40 dokładnie) musiałem oskrobać. Rano wg samochodu był 1 *C Bilety, pewnie przyjechali na zakupy. Mi z Moto-akcesoria wysłali smsa na dość miłe promocje kasków. Ale najpierw moto, a potem będę szalał !tut
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Października 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Października 2010 Nie wiesz co mówisz, ja dzisiaj przesiadłem się z !scooter na samochód. Tylko samochód rano (7:40 dokładnie) musiałem oskrobać. Rano wg samochodu był 1 *C !YES Ale po 09.00 do popołudnia było fantastycznie: sucho, słonecznie i bez wiatru. !YES Przez parę dni byłem w Grecji, gdzie tym razem nie było jakoś ciepło, ale znowu spodobało mi się to, że oni motocykle i skutery traktują jako sprawny środek lokomocji: bez napuszania się, po prostu jeżdżą (często bez kasku, w stroju urągającym itd.). Ale nie będę znowu rozkręcał tematu skutey vs. 4oo w krajach śródziemnomorskich, bo - mimo innej kultury - tam każdy znajdzie miejsce do jazdy. Załączam próbkę kreatywnego wykorzystania skutera. Dodam, że pan co najmniej 3 razy obrócił tym skuterkiem i za każdym razem z dwoma dywanami.
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2010 A ja jutro sponton giełda w Berlinie jadę skutem. Artur super zdjęcie.
Sent Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Ja dzisiaj rozpoczynam akcję: Zima.... Temperatura przez minimum tydzień ma być max 7 *C Dlatego zamieniam w aucie opony na zimówki, a z Burgiem trzeba rozmawiać o śnie !tut
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Października 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Października 2010 Ja dzisiaj rozpoczynam akcję: Zima.... Temperatura przez minimum tydzień ma być max 7 *C !tut Dlatego zamieniam w aucie opony na zimówki, a z Burgiem trzeba rozmawiać o śnie Eee, nie rób scen! Jeszcze w listopadzie będą ładne dni. Ja nie myślę o śnie.
Sent Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Nie no, zimówki zmienię, ale Burg jeszcze zostanie. Ja z reguły, jeżdżę !happybth na wydział w okolicach godziny 7 rano, to przyjemność z jazdy jest A popołudniu czasu na jazdy nie mam
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2010 No i wróciłem z Berlina, jak to dobrze że mam skuter pogoda pod psem, ale i tak było SUPER. !scooter Zimówki muszę też już pomyśleć, będę zmieniał w aucie w moto garażu, niech chłopaki też mają co robić w chłodne dni.
Tomekgdz Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Jakaś impreza się szykuje !bicz !scooter
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2010 Jakaś impreza się szykuje !YES !bicz Tomek, tak szykuje się to nie wiesz że na twoim podwórku, właśnie trenuje na zimowy przejazd !scooter na Mierzeję
Sent Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 A ja sam w garażu zmieniłem (prezent od Niemca - dodatkowy komplet kół, stalówki, a na nich nowe Michelin Alpin 3 !scooter !bicz !YES !OKK ). Tata ma takie w Maździe, rewelacyjne kapcie A zmiana zajęła mi 34 minuty
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Października 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Października 2010 Ja też zamierzam podjechać do chłopaków w Moto Garażu. Jak mam wydać, to wolę, żeby pieniądze spłynęły do ludzi, których znam i o których mam dobre zdanie !bicz Marek, dziś w deszczu w Berlinie??? Sent, a jakim autkiem jeździsz? Ja wczoraj wieczorem (po ciemku) się przejechałem, ale deszcz zmusił mnie do odwrotu... Ale ponoć niedziela ma być ładna i już mnie d.. swędzi... !scooter
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2010 Marek, dziś w deszczu w Berlinie??? Na autostradzie to nie mam znaczenia, a w mieście zawsze łatwiej się poruszać.
Sent Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Sent, a jakim autkiem jeździsz? Renault Megane I Ja się na wiosnę do Niemców wybiorę na zakupy (kask, rękawice, buty). Kask, który w Louisie kosztuje ok. 600 zł, w moto-akcesoriach ok. 950 zł !V
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2010 Ja się na wiosnę do Niemców wybiorę na zakupy (kask, rękawice, buty). Kask, który w Louisie kosztuje ok. 600 zł, w moto-akcesoriach ok. 950 zł !V Na zakupy to teraz do Louisa są przeceny na wiosnę będzie drogo
Sent Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Najpierw moto, potem zakupy.... Bo jak wydam kasę na rzeczy, a potem będzie mi brakować do ładnej sztuki, będę zły Z resztą na Niemierzyńską musiałbym się pofatygować i przypomnieć im o sobie. Rabat jakiś dadzą i powinno wyjść jak w Niemczech !V
wooferai Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Ja dzisiaj zmieniam oponki w 4oo. Sam zmieniam, bo chytry jestem. Skuta, coś się tak zastanawiam czy już do garażu nie zaparkować. Na razie jestem bez super hiper ciepłej odzieży, tylko jeansy i nóżki co nie co już protestują. W związku z tym, każdy wyjazd w tych temperaturach to już małe wyzwanie. . Niedziela, póki co piękna. Niestety ja dziś..hmmm.. porządki wylosowałem u żonki. . ArtCho mam nadzieję,że gdzieś się wyrwałeś w taką ładną pogodę? Bilety, na 600-tce to Ty chwila moment i jesteś w Berlinie . Ja raczej do Berlina to na wiosnę skoczę.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Października 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Października 2010 (...)ArtCho mam nadzieję,że gdzieś się wyrwałeś w taką ładną pogodę? (...) Tylko na 1,5 godzinki. Mam imprezę rodzinną...
Sent Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Na czwartek zapowiadają 4 *C i deszcze ze śniegiem. Idzie zima
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Października 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Października 2010 Ale jutro ma być ładnie!
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2010 Ale jutro ma być ładnie! !OK No i fajnie jak zwykle jadę rano do pracy. A co myślicie o Honda DN-01 czy to nadal skuter? brak mi trochę więcej owiewek.
eMKa Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 DeEnka - ładna jest i nietuzinkowa. Ale to raczej miejskie zwierzę (właśnie brak owiewek). Dla mnie brak wiatru (nie tylko we włosach !happybth) jest priorytetem (stąd eRTek z bawarskiej stajni) choć znam gościa, który PanEuropian'em śmiga z niską szybą bo twierdzi, że wiatr jest mu potrzebny do poczucia się "prawdziwym motocyklistą" - de gustibus non disputandum est.
Sent Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 DN jak dla mnie to razem z ST 1300 Pan European najładniejszy motocykl dla mnie. Bliżej mu do moto, ale czy to ma jakieś znaczenie. Bilety, zmieniasz SW ? Jako jedyne moto bym nie wybrał, jako 2 jak najbardziej !scooter
Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Października 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Października 2010 Taki trochę cudaczny, ale na żywo wygląda o wiele ładniej, niz na zdjęciach. Jakoś na początku wakacji oglądałem "to to" w Berlinie, w jednym z salonów. I co ciekawe, najczęściej na reklamach jest biała sztuka, a tam (w Berlinie) stala czarna i na prawdę ładnie się prezentowała. A swoją drogą - owiewki rzeczywiście duuużo zmieniają... Nawet te małe osłonki, które założyłem na swoją Hondę już dużo dają. Ba, nawet deflektor na szybce do Aprilki. A co do "wiatru we włosach" - hmm, na naszych go czuć. No i jest różnica między wiatrem we włosach (z owiewkami), a wiatrem "na klatę" (bez zadnych owiewek) !scooter
Rekomendowane odpowiedzi