Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Hmmm, brzmi nieźle. Może się uda? A co do Bornego - raczej nie dam rady, mam inne obowiązki
Sent Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jak będzie pogoda, to Burgiem albo samochodem, ale jestem w Bornem w sobotę !scooter
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Jak będzie pogoda, to Burgiem albo samochodem, ale jestem w Bornem w sobotę Byłem w zeszłym roku było super, jak pogoda dopisze i żonę namowie to przyjedziemy !scooter
Sent Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja będę na 100% w sobotę, jeśli pogoda dopisze PS. Artur masz dalej tę klubową kamizelkę ??
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja będę na 100% w sobotę, jeśli pogoda dopisze PS. Artur masz dalej tę klubową kamizelkę ?? Mam Ciągle zapakowana, czeka na lepsze czasy, aż ktoś ją przygarnie. Ale to XL (tak dla porządku).
Sent Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Z chęcią ją przygarnę. Nie wiem kiedy będę miał w tygodniu wolne, raczej popołudnie od 17. Dam znać na PW Ta XL-ka faktycznie taka wielka ? Ja od lutego zgubiłem 22 kg i zacząłem gubić się w moich rozmiarach
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Miałem kamizelkę ale już nie aktualne
Sent Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A to mnie zaskoczyłeś ? Chętnie przymierzę. jestem dzisiaj wolny, masz czas ??
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A to mnie zaskoczyłeś ?Chętnie przymierzę. jestem dzisiaj wolny, masz czas ?? Jasne, czekam 91-4281924 begin_of_the_skype_highlighting 91-4281924 end_of_the_skype_highlighting lub 607-710302 Retry 8b-5
damianibeata Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Właśnie wróciłem z Mielna - odwiedziłem Damiana. "Zarobiony" biedaczysko - jak to w sezonie. Mój nowy "skuter" zrobił chyba całkiem dobre wrażenie !happybth . A no zrobił,zrobił. Ereczka jest naprawdę ładna . Trochę spóżnione ale dzięki Marku że mnie odwiedziłeś i zapraszam w wolnej chwili.
Sent Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A ja też mam swoją kamizelkę. Dzięki dla Marka za miłą rozmowę
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A ja też mam swoją kamizelkę. Dzięki dla Marka za miłą rozmowę !YES !scooter Czyli moja nadal nabiera wartości...
Sent Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 M-ka już jest dobra, a jak sam Marek zauważył kurtkę mam też za dużą, więc tym bardziej XL odpadła by. Jakby XL- byłaby za duża, to i tak zamawiałbym nową, a wyszło jak wyszło. To co, widzimy się w Bornem ?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2010 To co, widzimy się w Bornem ? Być może przyjadę autem z rodzinką - moja żona przywozi swojego chrześniaka i w ramach rozrywki prawdopodobnie zrobimy skok.
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2010 U mnie zmiana planu jadę z żoną w sobotę rano do Osiecznej obok Leszna, na małe spotkanko klubowe
Sent Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ja już mam międzylądowanie, jutro nie wiem dalej czy autem czy Burgiem, ale będę w Bornym
Bob Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Bylem w bornem poogladac jak ktos nie byl naprawde warto . Polecam przejazdzki po autodromie super wrazen Jutro tez jade !scooter
22hubert Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 tez bylem w bornym nawet skoczylem na bangi z 60 metrow !scooter jak ktos nie probowal to zdecydowanie polecam nic takiej adrenaliny nie zapewni.
Bob Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Dzisiaj tez skakali,jeden nawet nie utrzymal obiadu !scooter
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jutro jadę do Bornego 2oo !scooter O 11.00 wyjeżdżam ze Szczecina - z żoną i jej chrześniakiem. Jak ktoś będzie, to niech się ujawni, chociaż se ręce uściśniemy . Mój telefon nie jest tajny: 609 039 228.
Bob Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Jaka trasa jedziesz bo moze gdzies dolacze i jakim pojazdem !scooter
michu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 U mnie zmiana planu jadę z żoną !scooter w sobotę rano do Osiecznej obok Leszna, na małe spotkanko klubowe No to się zobaczymy w niedzielę ruszamy z Bobasem około 9.00
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Bob, dzieki za miłe spotkanko! !piwko Krótkie ale przyjemne. No i Sent do nas na chwilę dołączył. Teraz znamy swoje gęby !OK , to łatwiej będzie rozmawiać na forum, a i może jakieś spotkanko wypali? Marek, dobrze się bawiłeś? Co to za małe klubowe?
Sent Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No i ja wróciłem cały i zdrów !scooter Tankodrom super !OKK Przejechałem się T-54, odczucia super, myślałem, że czołg jest bardzo twardy, że trzęsie, Nie !! W pewnym momencie 55 km/h tam lecieliśmy. Miło było się spotkać Doszedłem do wniosku, że Borne to takie wesołe miasteczko dla dużych chłopców !TAZ Kilka fotek z Bornego Sulinowa (Picasa niszczy mi zdjęcia, bo nominalnie mają ok. 3 MB, a po obróbce Picasy 138 KB , pionowe kadry lepiej powiększać ) Borne Sulinowo
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Marek, dobrze się bawiłeś? Co to za małe klubowe? Zabawa jak zwykle super !OKK tańce do drugiej w nocy, szkoda że musieliśmy wrócić w niedzielę, oni zostali do środy, na zdjęciu brakuje Robsona, miał inną koszulkę i się źle komponował z całością.
Rekomendowane odpowiedzi