ucienta Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ale pogodę to nam nieciekawą zapowiadają. Martwię się o wątrobę... Wez hapatil !happybth W razie czego dowioze !happybth
Arkadiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ale pogodę to nam nieciekawą zapowiadają. Martwię się o wątrobę... Wez hapatil !happybth W razie czego dowioze !happybth Spoko jak coś będę miał ESSENTIALE Forte !piwko tak że będziemy radzić.
Sympatycy Worlan Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Napiszcie coś o pogodzie na Mazowszu bo nie wiem czym mam przyjechać, u nas pada i jest zimno !happybth Lucek, zachmurzenie umiarkowane, nie pada, ciepło. !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Pada ale pijemy i jest !happybth
Lucjan73 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Pada ale pijemy i jest !happybth To jest słuszna koncepcja !happybth , u nas ulewa, jade autem !piwko
Klubowicze valdi Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Grzesiu zamówienie zrealizowane !happybth
magart Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Żałuję, że nie mogę się pojawić w Warce. Życzę wszystkim zajefajnej zabawy i ... dobrej pogody
Sympatycy Kubo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2010 W Trzebini leje... Twardym trzeba być a nie miętkim siurkiem, więc jadę MaJką :] O 12 wyjeżdżam, jadę na Kraków-Kielce-Radom. Na miejscu melduję się po południu. DoZoBa K.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Pierwsi wojownicy i pierwsze "nieoficjalne" foto z Warki
DIAMANDA2002 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Fajna pogoda.... Więc cały misterny plan jazdy z maluchem poszedł się kochać 2 wolne miejsca do Warki w autku na dziś, jak ktoś reflektuje. PZDR
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Dla tych którzy nie są pewni pogody znalazłem coś takiego Naduś , ja sobie poczekam do obiadku aż trochę przestanie padać , a potem do Warki .
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Pada, caly czas. Ale jest dosc cieplo. Watroba w potrzebie, moze obedzie siee jednak bez przeszczepu.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Pada, cały czas. Ale jest dosc cieplo. Wątroba w potrzebie, może obejdzie się jednak bez przeszczepu. Zawsze można zmieścić ogłoszenie " wypożyczę wątrobę na weckend" ps : przestaje padać , wiec trzeba się zbierać , ciekawe jak na miejscu ?
Kordian Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 pakujemy się i pomału wyruszamy w kierunku Warki... Pada troszkę, do zobaczenia na miejscu.
Administrator Artix Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Administrator Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Na miejscu oczywiscie gorąca atmosfera, tropikalne temperatury i gigantyczne słońce
M_Pajak Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zapakowany i humorek . Wyjazdu czas nadszedł .
leszek_krakow Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 f..k, f..k, f..k, Ja cały czas w pracy - z wyjazdu nici - f..k Jeżeli zjawi się ktokolwiek spóźniony - przekażcie mu moje miejsce - cena - !scooter przy najbliższej okazji. Jeżlei w ogóle coś się uda z wyjazdu - to jutro na chwilę tam i z powrotem bez noclegu !placz2 P.S. a właśnie dzisiaj przerejestrowałem nowego Burka - plany były szerokie.....
stiopa Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Qrde, jeszcze 2 godziny temu miałem nadzieję, że wpadnę jutro na parę godzin - przegrałem z pogodą - leje jak .... !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Noc była wesoła i zabawowa... ale też ciężka i obfitująca w różne dziwne zjawiska nadprzyrodzone O 11ej ruszamy z paradą po okolicy... tylko mój skuter techniczny... Orzech zaginął "w akcji" !placz2 Imprezy cd... Ja cały czas w pracy - z wyjazdu nici - f..k Szkoda Leszku... !scooter Wpadaj chociaż na sobotę... daleko nie masz Ps. Właśnie dojechał do nas Kris
zibi Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 I ja niestety nie dam rady z powodu tzw. nagłego załamania się pogody !scooter
stiopa Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 O! Stiopa ! szkoda !!!!! Bardzo żałuję, miałem nadzieję, że przez noc się pogoda choćby odrobinę wyklaruje, wstaję dziś o 7 rano i nadal deszcz... !scooter Identyfikuję się dziś z tym co napisał Sidney ... a jednak coś w środku miażdży mnie...DESZCZ gubi ten kraj...
malina666 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Niestety tez sie nie pojawię bo skłądanie burka i sprawdzanie czy awaria jest usunięta potrwa jeszcze z jeden dzien. Pozdrawiam ekipę z Warki i miłego paradowania !scooter róbcie zdjecia i wrzucajcie na forum!
Piro Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 kurczę jak tylko chciałem do was na chwilę podjechać to zaczynało padać... lipa
Rekomendowane odpowiedzi