malina666 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Moja dziewczyna nie jedzie ze mna na burgmanię więc jesli ktos chce zająć jej miejsce;) to można chyba będzie zrobic zamianę. Wiec jesli jeszcze nie zapisałeś sie na Zakonczenie lata to daj znac na priv i dogadaj sie z Administracją. Pozdrawiam.
Sympatycy Kubo Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Moja dziewczyna nie jedzie ze mna na burgmanię więc jesli ktos chce zająć jej miejsce;) to można chyba będzie zrobic zamianę. Wiec jesli jeszcze nie zapisałeś sie na Zakonczenie lata to daj znac na priv i dogadaj sie z Administracją. Pozdrawiam. Malina, tzn. że robisz nabór na nową dziewczynę? !scooter !piwko !tut I to tak oficjalnie !scooter Ja melduję się w piątek. Godzina przyjazdu uzależniona od ruchu w firmie. Jeśli ruchu nie będzie, wyjeżdżam do południa, jeśli będzie, wyjazd wieczorem. DoZoBa
malina666 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Moja dziewczyna nie jedzie ze mna na burgmanię więc jesli ktos chce zająć jej miejsce;) to można chyba będzie zrobic zamianę. Wiec jesli jeszcze nie zapisałeś sie na Zakonczenie lata to daj znac na priv i dogadaj sie z Administracją. Pozdrawiam. Malina, tzn. że robisz nabór na nową dziewczynę? !scooter !piwko !tut I to tak oficjalnie !scooter Ja melduję się w piątek. Godzina przyjazdu uzależniona od ruchu w firmie. Jeśli ruchu nie będzie, wyjeżdżam do południa, jeśli będzie, wyjazd wieczorem. DoZoBa Robie na nową weekendową dziewczyne
GrzechoCnik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Mam jedno miejsce wolne w namiocie - brezentowa starodawna 2-ka. Więc jeśli ktoś nie będzie miał gdzie nocować to zapraszam. Nie zapewniam ani śpiwora ani karimaty czy materaca, ani bajek na dobranoc !scooter I ostrzegam, że po piwku mogę chrapać. Preferowana płeć męska i to nie dlatego, że kocham facetów ale raczej, żeby się przed żoną za mocno nie tłumaczyć. Edit: już zajęte!
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Normalnie wymiękam !OKK Jedni szukają oficjalnie nowej dziewczyny,inni zaś towarzystwa na noc do namiotu i niby żeby żona nic nie podejrzewała !OKK Do łez się uśmiałem. Pozdrawiam. Siemik
zibi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 To ja wchodzę na miejsce Daszy Mariusz,dopisz mnie proszę,przelew jutro.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2010 To ja wchodzę na miejsce Daszy Mariusz,dopisz mnie proszę,przelew jutro. Nie rób proszę żadnych przelewów... Warunkowo rozliczysz się na miejscu podczas rejestracji.
KRISTO Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Chyba zmienie prace wszystko mnie omija !piwko((
DIAMANDA2002 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam ! Mam pytanko w kwestji formalnej - wiem że część ekipy wybiera się juz w czwartek. A mamy oficjalnie imprezę od piątku. Jak wygląda sprawa zakwaterowania dzień wcześniej ? Można normalnie przyjechać i dopłacić za 1 dobę, czy jakoś inaczej ? Kto bedzie juz od czwartku ???? PZDR
Barti Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Rozumiem ze osoby ktore nie wpisaly sie na liste sa mile widzane o 10.00 w sobote w warce (wspolna parada)???? Dołączam się do pytania kolegi. Mozna się przyłączyć do parady? Ptaku skoro masz zamiar wpaść na paradę, Piro się zagapił, ja tez myslę o tym żeby wpaść to może jak władze klubowe pozwolą udamy się razem do Warki na paradę itp.?
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ja przybijam do Warki juz w czwartek. !piwko
Radi23 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 A ja melduje się w Warce już jutro tj. środa wieczór i popijając sobie będę czekał na wszystkich .
ptaku_1 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Rozumiem ze osoby ktore nie wpisaly sie na liste sa mile widzane o 10.00 w sobote w warce (wspolna parada)???? Dołączam się do pytania kolegi. Mozna się przyłączyć do parady? Ptaku skoro masz zamiar wpaść na paradę, Piro się zagapił, ja tez myslę o tym żeby wpaść to może jak władze klubowe pozwolą udamy się razem do Warki na paradę itp.? Jesli sie nic nie zmieni ja planuje wystartowac w sobote o 08.00.
Barti Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Rozumiem ze osoby ktore nie wpisaly sie na liste sa mile widzane o 10.00 w sobote w warce (wspolna parada)???? Dołączam się do pytania kolegi. Mozna się przyłączyć do parady? Ptaku skoro masz zamiar wpaść na paradę, Piro się zagapił, ja tez myslę o tym żeby wpaść to może jak władze klubowe pozwolą udamy się razem do Warki na paradę itp.? Jesli sie nic nie zmieni ja planuje wystartowac w sobote o 08.00. Ja się jeszcze ostatecznie nie deklaruje ale raczej by mi godzina pasowała Jeszcze się jakoś zgadamy. Mimo że władze nie odpowiedziały to chyba nas przyjmą. P.S. Piro a ty też byś się pisł? P.S. 2 Spokojnie Anusia zostawia swojego czerwonego rumaka pod domem
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Mimo że władze nie odpowiedziały to chyba nas przyjmą. Chyba przyjmą... Wpadajcie na rynek
Piro Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Czemu nie ale jak na paradę to bym musiał zrobić coś żeby upodobnić swój sprzęt to jednoślada z płozami
Barti Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Czemu nie ale jak na paradę to bym musiał zrobić coś żeby upodobnić swój sprzęt to jednoślada z płozami Przykręc se dwie narty na bokach i nie zmieniaj biegów bo cie wyrzucą
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Czy ktoś będzie przelatywał w pobliżu w piątek , zawsze raźniej by było się kulnąć do Warki ?
M_Pajak Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ja jadę w piątek ale mam serdeczną prośbę , czy ktoś kto jedzie autkiem nie zabrał by mojego namiociku bo na moto to on się nie nadaje . P.S. Jadę w piątek o dowolnej godzinie , chętnie się przyłącze do jakiejś grupki która zechce mnie zabrać
Glub Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 A czy ktos jedzie tylko na sobote i to samochodem i moglby zabrac kulasa?
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ale pogodę to nam nieciekawą zapowiadają. Martwię się o wątrobę...
Sympatycy Worlan Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2010 A co tam w Warce słychać ? Przecież już kilka osób tam baluje. Macie przecież neta, a fotek zamieszczać nie "chceta". !happybth
Lucjan73 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 A co tam w Warce słychać ? Przecież już kilka osób tam baluje. Macie przecież neta, a fotek zamieszczać nie "chceta". !happybth Napiszcie coś o pogodzie na Mazowszu bo nie wiem czym mam przyjechać, u nas pada i jest zimno !happybth
M_Pajak Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Odzew bez odezwy . P.S. dzieki bracia burgmanacy za pomoc w przewiezieniu namiotu !happybth !piwko Dobrze ze znam Wrzonia i Evika. Tylko oni mi pomogą !happybth
Rekomendowane odpowiedzi