Sympatycy siemik Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Panowie, to były jaja. Nie będzie koszulek.Motto spotkania to: Nieważne, czy nago czy w galotach, wszystko ma być utrwalone na fotach. Szkoda że były to jaja. Nago i MOŻE w galotach .Ja jestem chętny . Gumisiek prześlij mi swojego meila to wyślę Ci zdjęcia.Może się znajdziesz. Teraz to wszystko "inkoguto" i trzeba uważać. Pozdrawiam.Siemik
Arkadiusz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Panowie, to były jaja. Nie będzie koszulek.Motto spotkania to: Nieważne, czy nago czy w galotach, wszystko ma być utrwalone na fotach. Hmm ... z tymi koszulkami to można by pomyśleć może Grzesiek ? Jak by było sporo chętnych Ps. Gumiś nie ma sprawy będę Twoim osobistym fotografem a gdy będę w razie w "parterze" to powiesz mojemu synowi i on już Cię będzie śledził !scooter
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Panowie, to były jaja. Nie będzie koszulek.Motto spotkania to: Nieważne, czy nago czy w galotach, wszystko ma być utrwalone na fotach. Hmm ... z tymi koszulkami to można by pomyśleć może Grzesiek ? Jak by było sporo chętnych Ps. Gumiś nie ma sprawy będę Twoim osobistym fotografem a gdy będę w razie w "parterze" to powiesz mojemu synowi i on już Cię będzie śledził !scooter Najgorzej jak ja wyląduję na parterze pierwszy tak jak ostatnio
antoniaczek Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Proszę o dopisanie nas do listy, Maja + Antoniaczek. Dziękujemy
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Mariuszu, dopisz i mnie. Przelew dojdzie jutro bo w niedziele mój bank nie lubi wysyłać kaski.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Panowie, to były jaja. Nie będzie koszulek.Motto spotkania to: Nieważne, czy nago czy w galotach, wszystko ma być utrwalone na fotach. Szkoda że były to jaja. Nago i MOŻE w galotach .Ja jestem chętny . No dobra siemik... tylko proszę w granicach rozsądku Takie foty są ewentualnie dopuszczalne... !OKK Co do imprezy: Lista zaktualizowana o nowe osoby Teraz czekam na potwierdzenie dotarcia wszystkich wpłat i do środy lista zostanie zamknięta.
Kordian Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Proszę o dopisanie Gosia + Kordian, polecenie przelewu już złożone.
GrzechoCnik Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 przelew poszedł 13go. mam nadzieję że doszedł mimo piątku. tymczasem pozdrowienia z "Chałupy welcome to".
leszek_krakow Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Mariusz, Kiedy uaktualnisz listę wpłat? Przelew poszedł - potwierdzenie jest u Ciebie na mailu, pisałeś że w środę będzie aktualna lista - jest piątek - i nic.... Dobrze by było wiedzieć czy wszystko jest OK.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Mariusz,Kiedy uaktualnisz listę wpłat? Przelew poszedł - potwierdzenie jest u Ciebie na mailu, pisałeś że w środę będzie aktualna lista - jest piątek - i nic.... Dobrze by było wiedzieć czy wszystko jest OK. Leszek... aktualizacja, podobnie jak było w przypadku *Burgmania 2010* jest zależna od potwierdzeń jakie dostaje od firmy Altera. Aktualnie ich księgowa jest na urlopie i Martes ma utrudniony dostęp do tych danych. Jeśli dokonałeś wpłaty to jest wszystko OK (potwierdzenie od Ciebie mam na mailu). Najpóźniej do poniedziałku będę miał brakujące przelewy potwierdzone od Altery i wszystko zostanie naniesione na liste. Edit> Jest aktualizacja... do poniedziałku zostaną dodane ostatnie wpłaty.
Klubowicze dziadek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Potwierdzam swój przyjazd nową maszyną UH 200 a potwierdzam nie z powodów konieczności regulaminowych a z radości że udało mnie się zdążyć: dotrzeć silnik na pagórkowatym terenie Szwajcarii Kaszubskiej, wykonać przegląd po pierwszym 1000 km, oraz wymienić szybkę na turystyczną i zamontować kufer. Silnik wytrzymał moje docieranie nie wytrzymał szybkościomierz który Serwis SUZUKI wymienił na nowy i mam ponownie 000 km tak mi żal, z tym pierwszym tysiącem mam tyle przygód i wspomnień. Teraz w pierwszym tysiącu km znajdzie się pobyt w Warce i przyjemność wspólnej zabawy. Do miłego zobaczenia i wspólnego biesiadowania DZIADEK DOTARTY
MARCVS Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ja też muszę się pochwalić!!!! Też przybędę do Warki, niestety dopiero z sobotę po obiedzie ale dłużej niż ostatnim razem !placz1 Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na miejscu
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Potwierdzam swój przyjazd nową maszyną UH 200 a potwierdzam nie z powodów konieczności regulaminowych a z radości że udało mnie się zdążyć: dotrzeć silnik na pagórkowatym terenie Szwajcarii Kaszubskiej, wykonać przegląd po pierwszym 1000 km, oraz wymienić szybkę na turystyczną i zamontować kufer. Silnik wytrzymał moje docieranie nie wytrzymał szybkościomierz który Serwis SUZUKI wymienił na nowy i mam ponownie 000 km tak mi żal, z tym pierwszym tysiącem mam tyle przygód i wspomnień. Teraz w pierwszym tysiącu km znajdzie się pobyt w Warce i przyjemność wspólnej zabawy.Do miłego zobaczenia i wspólnego biesiadowania DZIADEK DOTARTY No to nieźle jak na docieranie. Licznik przekręcony, pewnie od prędkości v-max !TAZ . Ale nie ma co się przejmować, przy sprzedaży będzie adnotacja, że skuterem jeździł "dziadek" !scooter
ptaku_1 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Rozumiem ze osoby ktore nie wpisaly sie na liste sa mile widzane o 10.00 w sobote w warce (wspolna parada)????
Piro Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No niestety nie zdążyłem się ogarnąć z tematem ale napewno jakoś się w warce chociaż na chwilę pojawię
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Czy ktoś jedzie w czwartek wieczorem?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zapytaj lepiej kto nie jedzie Ja będę na miejscu już od czwartku od ok. południa.
michalu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Smoku a czy ja ci nie wystarczę Przecież już jesteśmy umówieni Mariusz czy będzie jeszcze jakaś aktualizacja wpłat ??? Zapłaciłem tydzień temu w poniedziałek i nadal nie ma
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Mariusz czy będzie jeszcze jakaś aktualizacja wpłat ???Zapłaciłem tydzień temu w poniedziałek i nadal nie ma Czyli już po terminie Nie mam Ciebie w potwierdzeniach od Altery... Na pewno wplacałeś? W miarę możliwości postaram się to ustalić na 100%. Ewentualnie weź ze sobą potwierdzenie wpłaty
Sympatycy Kisiel Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wyklarowało sie że jak dobrze pójdzie to powinienem zdążyć do Was wprost z Chorwacji. Jeżeli tak to wpadam na krzywy ryj kamperem prosto z drogi - bez odwiedzania domu (może lekko zalatywać rybą ). Pozdrawiam z Wyspy Losinj z Chorwacji. http://maps.google.pl/maps/place?cid=12444...4IZ_esAbYpZnTBg
dr.big Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Super , przywiez cos fajnego do przekaszenia . PS. Bede juz w czwartek.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jeżeli tak to wpadam na krzywy ryj kamperem prosto z drogi - bez odwiedzania domu (może lekko zalatywać rybą ). Ooo super Marcin... starczy tego wylegiwania "Ryj" wyprostujemy a ryba chorwacka odkazi się na kempingu
michalu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Mariusz czy będzie jeszcze jakaś aktualizacja wpłat ???Zapłaciłem tydzień temu w poniedziałek i nadal nie ma Czyli już po terminie Nie mam Ciebie w potwierdzeniach od Altery... Na pewno wplacałeś? W miarę możliwości postaram się to ustalić na 100%. Ewentualnie weź ze sobą potwierdzenie wpłaty Wysłałem na niby ....... to tak się nie da wysłał bym nawet potwierdzenie ale wszystkie wiadomości z twojej poczty wracają
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wysłałem na niby ....... to tak się nie da !scooter Michalu... staram się żartować.... bo to jedyne wyjście !scooter Wyboldowane: Deadline wpłat za udział w zlocie upływa 15 sierpnia 2010 roku. Termin ten wynikał z tego o czym wspominałem wcześniej... urlop księgowej w Alterze. Dzwoniłem już w sprawie wpłaty Twojej i jeszcze jednej osoby ze spóźnioną wpłatą. Czekam na odpowiedź. Tak czy owak osoby, które wpłaciły (po terminie) a nie ma ich na liście proszone są o wydrukowanie potwierdzenia wpłat i zabranie ich ze sobą.
michalu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 przecież ja też żartuję wiem że się opóźniłem i nie mam do nikogo pretensji pieniądze kiedyś się znajdą (albo i nie !scooter ) a potwierdzenie wezmę
Rekomendowane odpowiedzi