Klubowicze Jordan Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2010 no to przelew zrobiony. Proszę o dopisanie mnie i Karo-linki do listy. malutka ta lista narazie ale i tak fajnie będzie zobaczyć tych co są już na liście. zapraszam wpisywać sie i na zabawę bo to ostatnie okazje by spotkać się w większaj grupie
Klubowicze dziadek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłaszam się i proszę o zarejestrowanie mojego uczestnictwa. Przelew zrobiony Takiej imprezy ominąć nie można. Dziś kupiłem nowego Burgmana za dwa dni rozpocznę docieranie i dotartym chyba do Warki dolecę. DO zobaczenia. DZIADEK
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No proszę. Gratuluję i życzę miłego śmigania na nowym sprzęcie. Do zobaczenia w Warce.
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dziś kupiłem nowego Burgmana Gratulacje, niech dzielnie i bezawaryjnie służy i daje mnóstwo radości jeźdźcowi pzdr
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dziś kupiłem nowego Burgmana za dwa dni rozpocznę docieranie i dotartym chyba do Warki dolecę.DO zobaczenia. DZIADEK Gratulacje i do zobaczenia w Warce
Mareczek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dziadek- Panie Janie Wielkie gratulacje ale mnie Pan zaskoczył taką nowiną. Pana radość jest moją radością , życzę bezpiecznego i zawsze bezawaryjnego powrotu do domeczku. PS. Pozdrowienia z Vrbov na Słowacji
mak Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Termin potwierdzony w pracy, boss się zgadza, przelew poszedł p.s. Panie Janie - szerokości i przyczepności na nowym sprzęcie. Do zobaczenia w Warce!
Klubowicze dziadek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Jak miło mnie, czytając ostatnie wpisy: że koledzy podzielają moją radość a jednocześnie obiecuje że przyczepność będę starał się utrzymać jak najdłużej a przynajmniej dopóki utrzymuje równowagę na dwóch kołach DO zobaczenia i pogadania. DZIADEK.
Pleban Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłaszam się i proszę o zarejestrowanie mojego uczestnictwa. Przelew zrobiony Takiej imprezy ominąć nie można. Dziadek, ale tym razem nie będzie telewizji, więc z "gwiazdorzenia" nici !OKK !OKK Oczywiście gratuluję.
Daro Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Panie Janie gratuluję nowego nabytku i życzę bezpiecznej jazdy oraz do zobaczenia wkrótce na zlocie !V P.s. A ten specyfik który od Pana otrzymałe na zlocie świetnie się sprawdził, dziękuję i pozdrawiam.
MARCVS Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A ja z Agatką dzisiaj jadę po Vespę GT !V Jak tylko kupię to chyba od razu się upiję !piwko te które oglądałem , to same kible pocieszam się tym, że jeśli tylko uda mi się kupić dobry egzemplarz to może całą familiadą odwiedzimy was na dwa sprzęty !YES Bo o pozostaniu na cały czas imprezy, nie ma co marzyć Pozdrawiam !OKK I do zobaczenia Vespa nie kupiona Ani ta ani następna Same kible
Radi23 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam !guns , proszę o dopisanie mojej skromnej osoby do listy uczestników imprezy . Przelew idzie. Pozdrawiam
Klubowicze Profesor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłaszam się i proszę o zarejestrowanie mojego uczestnictwa. Przelew zrobiony Takiej imprezy ominąć nie można. Dziś kupiłem nowego Burgmana za dwa dni rozpocznę docieranie i dotartym chyba do Warki dolecę.DO zobaczenia. DZIADEK Wielkie gratulacje. Dziadek niech Cię wozi zawsze bezpiecznie. Mam nadzieję do zobaczyska w Warce.
Sympatycy siemik Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Sorki ale nie mogę przyjechać gdyż chciałbym wyjechać w góry, mam taką nadzieję że dostanę wolne i uda mi się wyjechać pod Zakopca na wymyślony przez nas długi weekend z córeczką czyli rodzinnie, jednakże jeśli wcześnie wyjedziemy wracając w niedzielę do domu to zmienię kierunek i pojadę siódemką do Warki aby spotkać się z co niektórymi wytrwałymi uczestnikami !scooter . Pozdrawiam. Siemik Chciałbym zaznaczyć że preferuję wszystkie zdjęcia na forum prócz tych których autor nie chciał by umieścić z różnych własnych względów !OKK .
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Chciałbym zaznaczyć że preferuję wszystkie zdjęcia na forum prócz tych których autor nie chciał by umieścić z różnych własnych względów !OKK . Zbieram zamówienia na koszulki z okazji zakończenia wakacji skuterowych !OK !scooter Wzór:
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Aktualizacja w liście wpłat naniesiona !bicz Myślę, że powoli trzeba zacząć myśleć kto z kim, w jakim teamie będzie w piłkarzykach
Klubowicze Profesor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Z przykrością muszę poprosić o skreślenie mnie z listy. Niestety obowiązki służbowe. Życzę udanej (jak zwykle) zabawy.
malina666 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witam, Proszę o dopisanie mnie czyli malina666 plus moją dziewczynę Dasza. Wpłaty dokonam lada dzień. Pozdrawiam
ucienta Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ja tez poprosze o dopisanie do listy. Wplata jutro !OK
DIZEL Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam . Kasa wyszła dopiero dzisiaj (jak zwykle zaspałem ) . DIZEL Aneta Pozdrawiam
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Chciałbym zaznaczyć że preferuję wszystkie zdjęcia na forum prócz tych których autor nie chciał by umieścić z różnych własnych względów . Zbieram zamówienia na koszulki z okazji zakończenia wakacji skuterowych Wzór: Proszę o dwie z dopiskiem "Nie dotyczy Siemika" rozmiar M i L . Pozdrawiam Siemik.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Proszę koszulkę dla mnie XL
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Panowie, to były jaja. Nie będzie koszulek. Motto spotkania to: Nieważne, czy nago czy w galotach, wszystko ma być utrwalone na fotach.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2010 (...)Motto spotkania to: Nieważne, czy nago czy w galotach, wszystko ma być utrwalone na fotach. Mam nadzieję , że co niektórzy zrobią więcej fotek niż na Burgmanii to może i ja się na którąś załapię .
Rekomendowane odpowiedzi