greegi Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam, A czy jest możliwość właśnie "pojawienia się" i wspólnego pokręcenia się na paradach, itp... bez wpisywania się na listę. Mam w sumie bliziutko i chętnie wpadłbym na kila godzin.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2010 Niestety, dla mnie za daleko Ale że Świnoujścia wszędzie jest daleko niestety...
MARCVS Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja niestety znowu w tym terminie mam wesele !NOT Przekonuję żonkę żeby w tym czasie być w Warce, ale jeśli zdecyduje się na wesele, to będę musiał z nią pójść Widzę że ona się waha i jest jakaś szansa Jednak odpowiem bliżej 15go Nie chcę naciskać Żeby nie było że mi zależy Jeśli jednak nie wypali, to będę jak zwykle w piątek do wieczora Pozdrawiam
Drek Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja niestety znowu w tym terminie mam wesele Marcvs haha jakoś mam wrażenie, że terminy "Twoich" wesel są ustalane według kalendarza zlotowego Burgmanii !OK !YES W czerwcu też tak było !OKK
Klubowicze Doktorek Opublikowano 26 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2010 Proszę o wpisanie mnie na listę zakończenia Burgmani 2010 Doktorek, przelew dokonam w tygodniu, może jutro, pozdrawiam !OKK
MARCVS Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja niestety znowu w tym terminie mam wesele !OKK Marcvs haha jakoś mam wrażenie, że terminy "Twoich" wesel są ustalane według kalendarza zlotowego Burgmanii W czerwcu też tak było Wszystkim mówiłem że nie wiem jak to będzie z zakończeniem wakacji, bo w sierpniu mam wesele Jednak mimo najśmielszych przypuszczeń, nie mogłem wiedzieć że wybiorą właśnie ten weekend na wesele Myślałem że przyjadę do was chociaż na 1,5 dniówki, ale z tego co widzę, będzie to tylko piątek !OKK i to do jakiejś 18tej Jedno jest pewne !YES Jak już wszyscy się pożenią, to w przyszłym roku będę miał spokój !w00t Pozdrawiam !OKK
BIBA Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 BIBA PROSI O DOPISANIE DO LISTY . DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM .
Arkadiusz Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Proszę o dopisanie do szanownej listy, kaska już pojechała. Arkadiusz +Iwona+Sebastian
Klubowicze valdi Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Proszę o dopisanie do listy -Valdi i Małgosia
Marynarz Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 No i stało się, tak jak przypuszczałem... !happybth nie dostałem wolnego w pracy. Mówi się trudno !happybth
Ysabel Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Marynarz, weź urlop na żądanie ! Taki wziąć możesz !happybth
Marcino1 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Do kiedy należy się zapisywać? ______________________ Już doczytałem, nie zawracam głowy...
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Przelew zrobiony, czyli już jestem pełnoprawnym uczestnikiem tego spotkania.
dzialkowiec Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Marynarz, ty to coś ściemniasz - w każdym zakładzie pracy można dogadać się z kolegami i zamienić się dniem z kimś innym, co ma wolne - no chyba, że jesteś niezastąpiony
radi Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłaszam swój pierwszy udział Przyjaciele może ktoś jedzie z Warszawy , chcętnie się przyłącze . Oczywiście jak można :-)) Prosimy o korzystanie z opcji "edytuj" i nie pisanie posta pod postem. Posty łączę. Administracja
Arkadiusz Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Przelew zrobiony, czyli już jestem pełnoprawnym uczestnikiem tego spotkania. Ja też już zrobiłem kilka dni temu, teraz czekam na czerwony napis i tak samo się poczuję no ale na razie trafiłem na listę
Gość Davenport Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 WOW! Nie zdawałam sobie sprawy z faktu, że skuteromaniacy są tak dobrze zorganizowani! Gratuluję organizacji zlotu. Zapewne skuszę się na następny, w przyszłym roku, bo po 1 dopiero co zaczęłam swoją przygodę z 2 kółkami i jeszcze nikogo nie znam, a po 2 pewnie wtedy będę zmuszona pracować i to w Gdańsku Anyway udanej imprezy życzę !
Patryk92 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Chodze po domu i co chwile sprawdzam -konto w banku (powinno starczyć), -skuter czy odpala (odpala), -pogode za oknem (deszcz), -optymalne trasy na mapie (+/- 500km), i mam mętlik w głowie. Fajna by była wycieczka 50ccm, ale troche się boje. Mam większą schize niż zimą.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2010 WOW! Nie zdawałam sobie sprawy z faktu, że skuteromaniacy są tak dobrze zorganizowani! Gratuluję organizacji zlotu. Zapewne skuszę się na następny, w przyszłym roku, bo po 1 dopiero co zaczęłam swoją przygodę z 2 kółkami i jeszcze nikogo nie znam, a po 2 pewnie wtedy będę zmuszona pracować i to w Gdańsku Anyway udanej imprezy życzę ! Poznać nas to żaden problem co czwartek spotykamy się w C66 o godz. 19:00 na Powstanców Śląskich TUTAJ więcej informacji. A jeśli praca no to siła wyższa !OKK .
radi Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Kolego , zawsze sie spotykacie w C66 na Powstańców ? Jestem nowy więc dopiero się zaczynam oriętować . Czy w przyszły czwartek też się spotykamy ? !OKK
BrYhu Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Odpowiem za Wrzonia Zawsze Czyli w przyszły czwartek też !OKK
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Kolego , zawsze sie spotykacie w C66 na Powstańców ? Jestem nowy więc dopiero się zaczynam oriętować . Czy w przyszły czwartek też się spotykamy ? Tylko Pamiętaj o zatankowaniu skutera przed spotkaniem do pełna , bo nasze wycieczki krajoznawczo - kolacyjne są coraz dłuższe . @Davenport - Jak Przyjedziesz na cotygodniowy spot Naduś to Poznasz wszystkich Warszawiaków i nie tylko . A wtedy może Spróbujesz pojechać z nami do Warki gdzie jest zarąbiście . !OKK
M_Pajak Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 WOW! Nie zdawałam sobie sprawy z faktu, że skuteromaniacy są tak dobrze zorganizowani! Gratuluję organizacji zlotu. Zapewne skuszę się na następny, w przyszłym roku, bo po 1 dopiero co zaczęłam swoją przygodę z 2 kółkami i jeszcze nikogo nie znam, a po 2 pewnie wtedy będę zmuszona pracować i to w Gdańsku Anyway udanej imprezy życzę ! Hmmm . Toć my normalne ludzie som . Nie widzę problemu . Praca nie zając i nie ucieknie .
Rekomendowane odpowiedzi