krzys-68 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 najgorsze jest odwodnienie i namawia na a że słaby mam charakter to pewno muuuuu uda się ach ta słaba wola tak tak,pan doktor kazał przytakiwać i codziennie min 2l plynów przyjmować a że dohtorów(pisowania zamierzona) było kilka Ja powiem że przy tych upalach jazda na 2oo wcale nie jest taka przyjemna moment zatrzymania i ... plywam
Bobas Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Jest tak gorąco, że śmigam na Burgim w klapkach i krótkich spodenkach. Może to niezbyt bezpieczny pomysł, ale to pogoda mnie........
Kaśka Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Bobas nie jesteś sam zaczęłam tez jeździć bez kurtki bo w niej nie da sie wytrzymac ale buty i jensy motocyklowe no i letnie rękawiczki mam
michu Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Oj ... Ja wiem ,że to jest przyjemne , ale lepiej się troszke przegrzać . Chociaż mnie tez korci ,żeby zwalic kurtkę , ale twardym trzeba byc nie mientkim
Tomekgdz Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Pogoda, rewelka a Wy tylko narzekacie Fakt, że słabo wchodzi, ale wystarczy wrzucić dwie kostki lodu i jest bajecznie Edyt Znam się na tym mam pewne doświadczenie
michu Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Pogoda, rewelka a Wy tylko narzekacie Fakt, że słabo wchodzi, ale wystarczy wrzucić dwie kostki lodu i jest bajecznie Edyt Znam się na tym mam pewne doświadczenie No i jeszcze w baseniku , oj jak dobrze wchodzi.....
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Lipca 2010 Ostatnio przez kilka dni pojeździłem na biegowcu i przyznam się że nie jestem pewny co jest bardziej niebezpieczne czy jazda w przylegających do ciała ubraniach przy okazji krępując ruchy co ma wpływ na koordynację ruchową i trzeźwe myślenie w temperaturze 35 stopni w cieniu a w słońcu powyżej 45ciu stopni ,czy jazda w krótkiej koszulce i krótkich spodenkach.Ja osobiście wybrałem wariant pośredni i jeździłem w krótkiej koszulce i w spodniach.
upiór Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Tak to fakt że pogoda jak na Jamajce , u mnie ten kawałek drogo do miasta jest taki fatalny że w południe to asfalt przykleja się do opony !tut , skuter i nie tylko można zafajdac smołą . Ech lato . P.S Tomek kto jak kto ale Ty masz doświadczenie , no i dlatego dla Kolegi Szacun .
orcio Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 witam są tacy co mają urlop i są tacy co mają sezon w pracy !YES wszak napoje i ma teraz wziecie ale jak sie da człowiek za psa to szczekać muśi no i jeszcze musze sie pochwalić od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem SW 650 GL rocznik i teraz UWAGA 1983 jest piekna to znaczy będzie jak ją poskładam no bo to przecież ZACNA
DIZEL Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Opublikowano 15 Lipca 2010 Normalka ! Jak pogoda dopisuje to urlopu nie ma , a jak urlop to gradobicie i wtedy pozostaje tylko !YES . ORCIO gratulacje z nowego nabytku , jak poskładasz do kupy to przyjade popatrzeć Pozdrowionka DIZEL
michu Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Orcio Gratulacje !OK , no i znowu będziemy Dizel nie załamuj się ,ja też w robocie !OK , urlopik najprawdopodobniej w sierpniu Pozdro
krzys-68 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 witam są tacy co mają urlop i są tacy co mają sezon w pracy wszak napoje i ma teraz wziecie ale jak sie da człowiek za psa to szczekać muśi no i jeszcze musze sie pochwalić od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem SW 650 GL rocznik i teraz UWAGA 1982 jest piekna to znaczy będzie jak ją poskładam no bo to przecież ZACNA !OK Posejdon czy Era? !OK a co do zakupu to gratki
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2010 musze sie pochwalić od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem SW 650 GL rocznik i teraz UWAGA 1982 jest piekna to znaczy będzie jak ją poskładam no bo to przecież ZACNA !OKK A trza było mówić to bym Ci sprzedał GL 1200 a tak poszła do Konina A tak pozatem to powróciliśmy z urlopu z małżonką zacnej !scooter przybyło 4200 km i zjechałem oponkę. Znowu wydatek Pozdro dla wszystkich
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2010 A tak pozatem to powróciliśmy z urlopu z małżonką zacnej !scooter przybyło 4200 km i zjechałem oponkę. Znowu wydatek Pozdro dla wszystkich Fundi zdjęcia proszę. oczywiście gratulacje sprzęta
czaro69 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 A trza było mówić to bym Ci sprzedał GL 1200 a tak poszła do Konina A tak pozatem to powróciliśmy z urlopu z małżonką zacnej !scooter przybyło 4200 km i zjechałem oponkę. Znowu wydatek Pozdro dla wszystkich Witaj po wyjeździe... oponą się nie przejmuj, ja już zamówiłem tył(tym razem Pirelli GTS 24- za 192 PLN) i pewnie się uśmiechnę do Ciebie to wymienimy w obu Zacnych.... A tak przy okazji to wszystkiego najlepszego z okazji imienin,spełnienia marzeń i 100 latek !OKK ps. Goldas poszedł do ludzi??? no nie wierze!! pozdrawiam cezary
orcio Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Dzieki . Jesli ktoś bedzie w okolicy to zapraszam do odwiedzin skansenu wczoraj brat dostatczył mi jeszcze jeden model Zacnej CX 500 r 82 na cześci wiec jest całkiem realne że Silwera uda sie poskładac !scooter
DIZEL Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 Hej ludziska co taka cisza ? Łikend się wam przedłużył ? Czy cuś Pozdrowionka
oyooyo Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Orcio ! Ciesze się z Twojego nowego nabytku ! Pięknie ! Kiedy będzie można pooględać ?
LWfilip Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Też bym chętnie zobaczył . Zwłaszcza, że to niedaleko od CSW.
michu Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Hej ludziska co taka cisza ? Łikend się wam przedłużył ? Czy cuś Pozdrowionka Dochodzimy pomału do sił , Oj dlugo by opowiadac.........
upiór Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam z rana !YES . Szlak by trafił znowu będzie grzało , a ja mam jeszcze tyle pracy . No widzę że co niektórzy zmiany porobili , gratulacje
czaro69 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Witajcie!! Dzięki uprzejmości Fundiego, mam na tyle nowego laczka... Najtańsza opona na rynku (pirelli GTS 24) ale pierwsze wrażenia z jazdy całkiem pozytywne. Dziwi mnie natomiast fakt, że był problem ze znalezieniem zakładu, który wyważy tylne koło w Bydgoszczy..Straciliśmy sporo czasu a wszyscy fachowcy poddawali się bez walki
Bobas Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Coś o tym wiem. Ostatnio złapałem kapcia w Bydgoszczy i chyba 2 h szukałem z Michem kogoś, kto zdejmie opnę. Na wyważenie nie było już mocnych !scooter
Biolog Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 A mi się moje maleństwo wczoraj po wieczór wtopiło w asfalt na bocznej drodze po kilku minutach postoju. W pierwszej chwili myślałam że nie mam powietrza (chociaż oponki 3- dniowe), ale okazało się, że wystarczyło się wykopać - tylko dziura została jak po ciężarówce - a wydawało mi się, że aż tyle nie ważę....
michu Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Witajcie!!Dzięki uprzejmości Fundiego, mam na tyle nowego laczka... Najtańsza opona na rynku (pirelli GTS 24) ale pierwsze wrażenia z jazdy całkiem pozytywne. Dziwi mnie natomiast fakt, że był problem ze znalezieniem zakładu, który wyważy tylne koło w Bydgoszczy..Straciliśmy sporo czasu a wszyscy fachowcy poddawali się bez walki Witka A my czekamy na laczki , lada chwila powinny dotrzec . Właściwie to moja oponka jeszcze całkiem dobra
Rekomendowane odpowiedzi