rudy_56 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ech, a ja dzis straciłem wspaniał? okazje zakupu b650 K3 w cenie uwaga !!! jedyne 1500 euro. Jak ja tego żałuje :) :) :) W cenie była wliczona juz dostawa pod sam aż z pięknego Londynu. Co ciekawe na fotkach przesłanych przez sprzedajacego wygl?dał jak vstorm. Na moje pytanko kiedy dostane wreszcie prawidłowe fotki zaklinał sie, że wlasnie tak wygl?da jego b650. :) My?le sobie nic, okazja pisze mu że biore, no to on mi podał nr konta i że za kilka dnie będzie u mnie ... Dlaczego to pisze, pierwsze primo wiem, że pisal do mnie polak bo anglik raczej takich błędów gramatycznych w wypowiedziach nie robi(polak zawsze będzie chcial polaka okra?ć) po drugie bo wiem, że sa tacy którzy na to sie nabieraj? i wpłacaj? kase. Ludzie nie dajcie sie nabrać !!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Grudnia 2005 Administrator Opublikowano 16 Grudnia 2005 Wiesz rudy.... a już przez chwilę my?lałem, że jeste? poważny ... Je?li w ogole zawracałe? sobie głowe, żeby mailować, dyskutować itp to znaczy, że miałe? cień nadziej że jest to propozycja realna... No cóż... więcej nie komentuje
rudy_56 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Wiesz rudy.... a już przez chwilę my?lałem, że jeste? poważny ... Je?li w ogole zawracałe? sobie głowe, żeby mailować, dyskutować itp to znaczy, że miałe? cień nadziej że jest to propozycja realna... No cóż... więcej nie komentuje Nie nie Mariusz Ja to robiłem dla zabawy nawet nie wiesz jaki miałem ubaw jak mi te fotki i cene przesłał Ogólnie to była taka wieczorowa rozrywka(raptem wysłane przemnie 2 maile), w bajki o burgmanach za 1500 euro to ja już dawno nie wierze Dalej jestam całkiem poważny i ci?gle bawie sie w detektywa Pozdrawiam p.s Cholera teraz sie chyba odemnie pann Fill nie odczepi nawet mi cena uatrakcyjnił na 1000 euro
Administrator Artix Opublikowano 16 Grudnia 2005 Administrator Opublikowano 16 Grudnia 2005 No jak zjechal do 1000 euro to dopiero musiala byc kupa
ERMI Opublikowano 17 Grudnia 2005 Opublikowano 17 Grudnia 2005 hehehe podezjewam, że pan "Fill" sprzeda Ci ów Burgmana" nawet za 10 ojro hehehehe
rudy_56 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że to on do mnie pierwszy napisał ...
-=Dee Jay=- Opublikowano 17 Grudnia 2005 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Rudy .. a zapokaż te zdjecia ...
Daro Opublikowano 17 Grudnia 2005 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Wracaj?c to tematu BIGU gratuluje ?wietnego zakupu, mam nadzieję, że będzie spisywał ci się dobrze nowy Burgi, i przył?czam się do tekstu KUBY - "A Ty masz od dzi? za zadanie obserwować każdego z"dziadków", jak u Niego ze zdrowiem ...Żeby okazji nie przegapić...", - chociaż Ty nie kupiłe? od dziadka Maxi-zapaleniec.
rudy_56 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Rudy .. a zapokaż te zdjecia ... http://suwalki.fajnafotka.pl/ Prosze bardzo to ostatnie fotki w galerii - dostałem je takie małe i juz z pierwszym mailem, więc prosze uwierzcie mi że ani przez chwile nie brałem tego wszystkiego na poważnie, a po?miać sie z ludzkiej głupoty zawsze lubiłem
Administrator Artix Opublikowano 17 Grudnia 2005 Administrator Opublikowano 17 Grudnia 2005 No sliczny Burgman a ile zmian, mozna powiedziec ze po ostrym tunigu
wentyl Opublikowano 17 Grudnia 2005 Opublikowano 17 Grudnia 2005 ja licytowałem tak jak Ty..Rudy.. i dostałem 3-4 takie podpuchy.. ..szukaj? w?ród zainteresowanych... wentyl
pidzam Opublikowano 17 Grudnia 2005 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Wentyl super ja tez do goscia napisze,moze jeszcze ktos ? Mozna kolesia podpuscic.
wentyl Opublikowano 17 Grudnia 2005 Opublikowano 17 Grudnia 2005 ja tam pokasowałem te głupie propzycje... ale detektyw chyba zbiera namiary...
rudy_56 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Opublikowano 17 Grudnia 2005 ja tam pokasowałem te głupie propzycje... ale detektyw chyba zbiera namiary... Czy co? mi wyjdzie zobaczymy ... narazie działam.
dr.big Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2006 W koncu przerejestrowalem Burga na siebie. Z ciekawostek, do zaplacenia mialem 111,30 Euro, z czego 47 Euro to podatek(drogowy), 13 Euro kosztuje wykonanie rejestracji, a reszta to oplaty urzedowe. Nowe dokumenty sa bardziej "powazne", ale najwiekszym minusem pozostaja tylko dwa miejsca na wlascicieli(w starym Briefie 6). Dodatkowo, nie ma wpisywanej daty urodzin wlasciciela , tak wiec niedlugo wszystkie sprowadzane pojazdy beda "od chorego dziadka" .
Rekomendowane odpowiedzi