pawko Opublikowano 15 Grudnia 2005 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Bigu sprzedaje po sezonie 2007 a ja już wpłaciłem zaliczkę,więc inni potencjalni kupcy niech nie trac? czasu !OKK
dr.big Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2005 Kubo, specjalnie dla Ciebie , mam nadzieje ze to wystarczy !OKK ? Jakosc niespecjalna, bo pogoda nie chciala wspolpracowac : 1. Burgman lewa strona... 2. Znowu lewa... 3. Od tylca... 4. Przod... 5. Prawa stona... 6. Kolo przod... 7. Kolo tyl... 8. Oslonka... 9. Tacho...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Administrator Opublikowano 15 Grudnia 2005 Prawie tak ładny jak mój Tak już zupełnie na poważnie to widzę jeden duży zaciek na feldze a drugi przy tylnym lewym amorku No wstyd jak beret Tak poza tym lalka !OKK a ja nie gratuluje Heinrich Foch?
dr.big Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2005 Tak już zupełnie na poważnie to widzę jeden duży zaciek na feldze a drugi przy tylnym lewym amorku No wstyd jak beret Jakie zacieki ? Kropil deszcz i ogolnie pogoda do dupy... ale musialem go obmyc po wczorajszej drodze... Teraz juz stoi w ciepelku pod przeciwkurzowa plandeka !OKK i czeka na lepsze czasy... Mario ma focha bo nie kupilem Tmaxa ? PS. Teraz tylko oparcie, GPS i mozna jezdzic. Potrzebuje moj stary plastik z otworami pod GPS -> Jarku, nowy czeka na Ciebie u Mariusza, jak go nie odbierzesz to powierce w nim dziury . PS2. Wydaje mi sie ze nakleilem Burgmanie w zlym miejscu . Masz ja wyzej, pod napisem Suzuki? Dziekuje wszystkim Gratulantom
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Administrator Opublikowano 15 Grudnia 2005 Mario ma focha bo nie kupilem Tmaxa ? Mario ma focha bo on na drugie imie ma "Foch" !OKK
Hoffi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Opublikowano 15 Grudnia 2005 No Bigu, to i ja Tobie pogratuluję, w odstępie paru dni klubowiczom przybyła YPka 400 i Burgi "sechs fuenfzig". REWELACJA - oby tak dalej A Burgi jest przesmaczny, po prostu "to jest to, co tygryski lubi? najbradziej" !OKK
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 15 Grudnia 2005 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2005 Wypasiony tak jak wcze?niej wspomniałe? i będzie się wyróżniał w tłumie - powodzonka w trasach i niech paliwko tańszym będzie !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Administrator Opublikowano 15 Grudnia 2005 PS2. Wydaje mi sie ze nakleilem Burgmanie w zlym miejscu !OKK . Masz ja wyzej, pod napisem Suzuki? No chyba Ľle nakleiłe? Tak jest corect : Na poprzednim też miałe? Ľle naklejon?
Sympatycy Kubo Opublikowano 15 Grudnia 2005 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2005 Bigu... Jak mówiłe?... !OKK WYJEBISTY... Normalnie powiem szczerze, iż robi wrażenie... No i ta chromowana ramka na liczniku... SUPER wybajerowany Burgi... Jedyne co, to ?rednio Mi się podoba szyba Givi, ale to już sprawa indywidualna... Poza tym REWELACJA...Czekam na obadanie w realu...Do tego czasu będę sobie ogl?dał zdj?tka co jaki? czas, żeby zabić rz?dzę obadania... Dziękówa za szybk? reakcję... Pozdrowienia z Trzebini...Kuba
Gość Svempas Opublikowano 15 Grudnia 2005 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Mmmmm te polerowane felgi wygl?daj? super... mniam Ogólnie pikny burgu? !OKK
-=Dee Jay=- Opublikowano 15 Grudnia 2005 Opublikowano 15 Grudnia 2005 bardzo ładny !OKK gratulacje ale czy ten niebieski nie jest inny niż ten Mariuszowo-Maximusowy ??
dr.big Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2005 Jest ten sam, tylko pogoda byla taka, ze niektore zdjecia aparat robil z fleszem. Mimo tego ze byla godz 14, wiec zdjecia wyszly bardzo ciemne i niezbyt ciekawe...
ERMI Opublikowano 15 Grudnia 2005 Opublikowano 15 Grudnia 2005 hohoho powiem że jestem pod wrażeniem i to dużym. straszna chujnia.... pomalowane i wypolerowane felgi, jakie? owieFki na bokach utrudniaj?ce szybkie "rozkładanie nóg" i wogule 1000 metrów chromów - frędzelków Ci brakuje hehehehe !OKK
wentyl Opublikowano 15 Grudnia 2005 Opublikowano 15 Grudnia 2005 .już aż tak nie zazdroszczę.. .ale gratulacje idealnego stanu chyba. i jeszcze jedno...to chyba dowód na to że 650 mozna zamienić tylko na..650 innego koloru !OKK wentyl
Mareczek Opublikowano 15 Grudnia 2005 Opublikowano 15 Grudnia 2005 No to Gratulujemy ! A sprzęt jest po prostu ?liczny Pozdrawienia z Trójmiasta Magda i Mareczek
Gość Rob R Opublikowano 15 Grudnia 2005 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Cze?ć! Ja również przył?czam się do gratulacji. Pozdr.
Szaary Opublikowano 16 Grudnia 2005 Opublikowano 16 Grudnia 2005 No Bigu nic tylko wielkie gratulacje Jak zwykle udało ci się wynaleĽć sztukę prawie salonow? Eh powiec lepiej gdzie ty znajdujesz tych wszystkich ?? Zaczynam podejrzewać że masz jaie? układy w tamtejszych odpowiednikach NFZtu heheh i jak tylko jaki? dziadek zaczyna narzekać na problemy zdrowotne to sprawdzasz czy przypadkiem nie miał 2oo Jeszcze raz gratulacje ( maszynka piękna i z fajnymi ekstrasami ) Pozdrawiam
Administrator Artix Opublikowano 16 Grudnia 2005 Administrator Opublikowano 16 Grudnia 2005 Gratuluje oczywiscie nowego nabytku od starego dziadka szkoda ze u nas nie ma takiej ilosci dziadkow maniakow ktorzy dopieszczaja az tak swoje maszyny. No i do zobaczenia na drogach i zlotach
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 16 Grudnia 2005 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2005 Gratuluje oczywiscie nowego nabytku od starego dziadka szkoda ze u nas nie ma takiej ilosci dziadkow maniakow ktorzy dopieszczaja az tak swoje maszyny. No i do zobaczenia na drogach i zlotach Poczekamy ze 20 latek i niektórzy z nas już się będ? do nich zaliczali Ale mam nadzieję że mimo wieku pozostanie usposobienie to samo i w niczym nie będzie to innym przeszkadzało
Administrator Artix Opublikowano 16 Grudnia 2005 Administrator Opublikowano 16 Grudnia 2005 My dziadkami, eee tam NIGDY wiecznie piekni i mlodzi
Sympatycy Kubo Opublikowano 16 Grudnia 2005 Sympatycy Opublikowano 16 Grudnia 2005 Hahaha... Ale wiecie co...Bigu raczej się z "D" nie wyprowadzi...Więc kiedy? będzie Naszym potencjalnym "dziadkiem", od którego będzie można kupować idealne sprzęty, z minimalnym przebiegiem... Hehe Bigu...Mówiłe?, że tam u Ciebie to pełno emerytów jeĽdzi skuterami... Pomy?l...Życie kiedys się kończy...Już widzę t? chmarę ogłoszeń ze skuterami w idealnym stanie... Nie jeden--> nie dwa-->nie trzy...A TRZYDZIE|CI np. hehe Chyba wtedy każdy z Nas sobie zmieni skuter wtedy , A Ty masz od dzi? za zadanie obserwować każdego z"dziadków", jak u Niego ze zdrowiem ...Żeby okazji nie przegapić... Dziadkom życzymy dużo zdrowia, ale PO sprzedaży MaxiSkutera Nam . Hehe a Bigu to i tak już powoli się uczy roboty takiego "Dziadka", bo jak narazie każda Jego maszyna powędrowała do klubowicza w polsce, za niezłe pieni?dze ... Praktyka czyni Mistrza . Ale straszne rzeczy nawypisywałem...Jeszcze kto? to Ľle odbierze i będa Mi mówić, że życzę Ľle ludziom...A ja tylko się tak rozmarzyłem na przyszło?ć . Pozdrówka dla wszystkich 2oo...Kuba
dr.big Opublikowano 16 Grudnia 2005 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2005 Hahaha... Ale wiecie co...Bigu raczej się z "D" nie wyprowadzi... Raczej na pewno(jesli sytuacja bedzie sie tak dalej rozwijac), predzej czy pozniej, przeniose sie nad polskie morze ... ale to tylko jakies 30km w prostej linii od granicy ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Grudnia 2005 Administrator Opublikowano 16 Grudnia 2005 Chłopaki... Wstyd ! Wy w ogóle nie czytacie postów Przecież wyraĽnie napisałem (patrz pierwsza strona niniejszego w?tku!), że jestem zawiedziony bo Bigu nie kupił skutera od dziadka. Żaden Opa ! Nawet go nie strzykało w krzyżu ... Krótko mówi?c... GO|Ć BYŁ ZUPEŁNIE ZDROWY ! A Wy tu wypisujecie podnieceni o NFZ' ach i innych duperszwancach
Rekomendowane odpowiedzi