misioooo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Woodz BigZ był w CZ w tym tygodniu. Gadałem z nim - mówił, że nie ma sensu jechać. Ceny takie same jak u nas (jak nie drożej) - nawet w głębi troszkę Nad Górą Szybowcową pomyślę - muszę temat z połowinką obgadać. Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ceny cenami, ale gdzie Ci u nas Tuzemski sprzedadzą? Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ceny cenami, ale gdzie Ci u nas Tuzemski sprzedadzą? Jak pisałem - BigZ był i zakupił Proponuję nalot na kolegi chałupę zrobić to i Tuzemski się znajdzie pewnie jak go troszkę postraszymy zarysowaiem jego midnajta ;P Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Misio - w takim razie możemy sobie jutro CZ spokojnie odpuścić i pozostać przy wersji z Jelonką JD - masz jutro czas około 14-15, coby się spotkać w samej Jelonce lub gdzieś w okolicach Szybowcowej? Pzdr Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Czas to by się znalazł ino sprzęt jeszcze nie zarejestrowany. Jak co to dzwońcie (nr. podany na MAPIE). I jak będziecie w okolicy to podskoczę 4oo. Pozdrawiam J.D. P.S. I tak musicie przejechać obok mojej rezydencji. Kawa zapewniona oraz pogaduchy pod parasolem. Odnośnik do komentarza
BiG Z Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 midnighta porysować??oż Ty dziadu Ty..co do knedli to tak jak mówiłem Pawłowi...ceny normalne więc z jazdą tam specjalnie po butelke rumu nie ma sensu.A co do moich trunków to wszystkie rozdane..jak cos to nastepnym razem zachowam na jakies spotkanie medytacyjno refleksyjne..jestem za...a tymczasem pozdrawiam niestety z pracy. !OKK Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 ...ceny normalne więc z jazdą tam specjalnie po butelke rumu nie ma sensu. A ja się nie zgodzę Po 1 primo - jestem miłośnikiem czeskiego piwa Po 2 primo - miłośnikiem knedli Po 3 primo - mają lepsze drogi w górach Więc nawet po 1 butelczynę moim zdaniem warto, zwłaszcza połączoną ze zwiedzaniem - niekoniecznie takim jak dziś z Jawora do Kostomłotów z Pawłem !tut (żeby nie było - mea culpa!) Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Kiedy replay? NADUŚ - album z wycieczki Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ano pewnikiem w łykend któryś, jak dopisze pogoda !scooter Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam, Panowie minołem się z wami wczoraj koło 12 -tej. na skrzyżowaniu solskiego/karmelkowa. Jechałem na bajzel !scooter Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Bardzo możliwe. Ruch 2oo był tam... spory !scooter Pozdr i do zobaczenia w piątek wieczorem pod Długołęką. Odnośnik do komentarza
BiG Z Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 witajcie!w związku z piątkiem(pogoda ma być ok)proszę o potwierdzenie obecności co do tego lokalu ranczo w długołęce żebym mógł tam zarezerwować dla nas jakiś stolik tudzież stół.pozdrawiam i do zobaczenia :( Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Misioooo z Ewelinką będą Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witam, Ja się wybieram i z tego co rozmawiałem z M@rkizem On również. Odnośnik do komentarza
Marcino1 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ja będę. Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ja też planuję się pojawić Odnośnik do komentarza
marecki Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 tez mam zamiar sie zjawic Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ok. To nas troszkę będzie "Zorganizowany" wyjazd z Wrocławia - godzina 18:45 z Orlenu obok CH Korona (po stronie przeciwnej niż Korona). Odnośnik do komentarza
Tomcio92 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Bigu , nie zapomnij o mnie oraz mojej lepszej połówce Odnośnik do komentarza
BiG Z Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 bardzo mily i sympatyczny byl wczorajszy dzien.Fajni ludzie i atmosfera.Nawet nie wiecie jakie to wspaniale uczucie bylo Was wczoraj widziec tylu w lusterkach swojego motocykla.Zdjecia dorzuce po weekendzie.Jeszcze raz dzięki za wspólnie spedzony czas.Szerokości dla Was i do miłego zobaczenia. !sciana Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 I mi się podobało - atak skuerów na okoliczne wioski !sciana Tylko powrót jakiś taki... nocny ;P Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Fajnie było, pierwsze koty za płoty.... Nie wiem czy wszyscy słyszeli więc powtórze propozycje: może jakaś sobotnio - wieczorna przejażdżka po Wrocławiu ... !scooter tak jak koledzy z Warszawy organizują Warsaw by Night (Orzech mam nadzieje że nie zastrzegłeś praw autorskich )troche pokręcimy się po mieście jakieś jedznko itp.???? Odnośnik do komentarza
marecki Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 popieram kolege Lucjana i jestem za Odnośnik do komentarza
Enek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 spotkanko bylo !scooter to kiedy i gdzie powtórka z rozrywki???? Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nie wiem czy wszyscy słyszeli więc powtórze propozycje: może jakaś sobotnio - wieczorna przejażdżka po Wrocławiu ... !scooter tak jak koledzy z Warszawy organizują Warsaw by Night (Orzech mam nadzieje że nie zastrzegłeś praw autorskich !tut )troche pokręcimy się po mieście jakieś jedznko itp.???? Chętnie, ale nie dziś - w nast.sobotę - czemu nie? Musimy tylko wziąść poprawkę na cruiserów i wyścigi, czyli lepiej nie jeździć głównymi kilkupasmowymi ulicami (Legnicka, Krzywoustego, obwodnica), bo to w piątki i soboty wieczorem dość groźne zajęcie we Wro (sam miałem kilka przykładów wracając z naszego, notabene bardzo przyjemnego spotkania) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi