Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdrówka życzę !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Elvis żyje...

Wiedziaaałem! :laugh:

Dużo zdrówka, Elvis.

• Klubowicze
Opublikowano

Włos się jeży na głowie czytając to wszystko. Zdrowia dla wszystkich i czujność, Panie i Panowie! Czujność!

• Klubowicze
Opublikowano

Życzę zdrowia, cierpliwości i powrotu do pełni sił oraz szybkiego powrotu na 2oo.

Opublikowano

Dasz radę chłopie silny jesteś

• Klubowicze
Opublikowano

Oj te "puszki", życzę szybkiego powrotu do zdrowia i pełnej sprawności

• Klubowicze
Opublikowano

Elvis bracie, trzymaj się dzielnie, o sprzęt się nie przejmuj. Zdrowiej i wracaj do nas.

Opublikowano

Widze ze 09.04 byl pechowy wracajac do domku na mag7cznej w warszawie zaczolem wyprzydzec no i koles toyka skrecil sobie przed mym nosem w lewo i tym samym wymusil mi pierwszenstwo stwierdzil ze jak juz zacza mabewr to mnie widzial w lusterku i sie zatrzymal tyle ze juz 3/4 na lewym pasie skutek mały szliw prawie mi sie udalo ale niestety zachaczylem go i gleba . Kymco w serwisie napeawiany z oc sprawcy a u mnie obolala noga troche!!!! Masakra!!!! Jeszcze musze wyklucic sie o zastepczy!!!!! :(

P.S. Elvis powrotu do zdrowia życzę

• Sympatycy
Opublikowano

Elvis "wiecznie żywy" ,bo to w końcu Elvis :clapping:

Zdrowia Ci życzę i powrotu na 2oo

• Klubowicze
Opublikowano

Fajnie się zachował... Czy kontrolowanie, trudno powiedzieć, ale dobrze że nie zabił dziada, bo przy naszym prawie zaraz by mu łatkę "prorok" dorabiał i miałby problemy (o sumieniu nie wspomnę)...

Opublikowano

Qszysiek zdrówka.

Opublikowano

Trzym się chłopie....zdrowia.

Opublikowano

Wszystkim "połamańcom" życzę jak najszybszego i bezbolesnego powrotu do zdrowia, a nam, pozostałym, wyciągania wniosków i nauki na błędach innych.

Opublikowano

Wszystkim "połamańcom" życzę jak najszybszego i bezbolesnego powrotu do zdrowia, a nam, pozostałym, wyciągania wniosków i nauki na błędach innych.

Tym komentarzem sugerujesz, iż koledzy popełnili błędy, co nie jest prawdą. Na przykładzie Elvisa i Qszyśka trudno jest wyciągać wnioski, które miałyby wpłynąć na nasze bezpieczeństwo. No chyba żeby w ogóle nie wsiadać na 2oo.

Wszystkim życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Opublikowano

Jezu, tak się mówi tylko. Nic nie sugeruję, sam sobie dopowiedziałeś. Pozdrawiam

A na naukę nigdy za późno, podam przykład bo nie lubię być gołosłownym.

Mój instruktor przydzwonił w bok auta wyjedżającego z podporządkowanej. Jechał poprawnie, z właściwą prędkością, z wł. światłami. Auto stało w podporządkowanej gotowe do wyjazdu. Był pewien że czeka aż on przejedzie a tu bach! w ostatniej chwili auto ruszyło. Nie jego wina, nie jego błąd. Ale przekazuje teraz kursantom wiedzę że w takiej sytuacji warto a) przesunąć się do zew. swojej strony jezdni, b ) położyć palce na klamce hamulca, c) zerkać na przednie koło pojazdu gdyż czasem ciężko w sekundzie ocenić czy ruszył czy nie a po kołach można w tym samym ułamku sekundy to sprawdzić.

Nie raz, nie dwa i nie trzy uratowało mnie to od takiego samego dzwona.

• Klubowicze
Opublikowano

Chłopaki wracajcie szybko do zdrowia.

• Sympatycy
Opublikowano

Jakoś nie za szczęśliwie rozpoczyna się nam sezon. Ehhh

Oby to był koniec nieszczęść...

Życzę jak najmniej bólu i szybkiego powrotu do zdrowia

• Sympatycy
Opublikowano

Jeden z tych, którzy jechali do Częstochowy podobno jednak zmarł.

• Klubowicze
Opublikowano

Qszyśku, zdrowiej, rumaka się wyklepie. Ważne, że jesteś cały.

Chyba trzeba pojechać do was w odwiedziny w Zach-Pom. Coś za dużo ostatnio rekonwalescentów.

Oczy dookoła głowy i zero zaufania.