Sympatycy orzech Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witojcie przedświątecznie jeźdźcy ciemności Jako, że mam ostatnio ograniczone możliwości jazdy w ciągu dnia a bardzo lubię się poszwędać, również w Waszym towarzystwie, proponuję od czasu do czasu wybrać sie na miasto. Interesują mnie raczej późno-wieczorne przejażdżki gdyż wcześniej mam sporo innych obowiązków. Pierwszy wypad proponuję dzisiaj, okna umyte, jaja święte, choinka dawno w śmietniku czyli mamy luuuuuz. Godzina jaka mnie interesuje to 21-22. Telefon do mnie znajdziecie na Mapie Burgmanii - KLIK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Pomysł super, godzina też... ale wiesz co... zważywszy na okoliczności dnia, czy nie lepiej kupić dobre winko i wieczór spędzić w łóżku z .... i zrobić ..... ? Tak mi się jakoś skojarzyło z tym "NAjeźdźca ciemności" A może lepiej nie? !gora
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jeżeli nie będzie padało to bardzo chętnie się pokulam.
drzewo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ciekawa propozycja . Szkoda tylko, że do Wa-wy tak daleko !gora
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 A może lepiej nie? !gora Warsaw ........ aktualne Mariusz nie wydziwiaj, jedziemy chyba, że pioruny zaczną walić EDIT: Wstępnie proponuję się spotkać pod Kolumną Zygmunta o 21:30-22:00 Jak będzie padać wypad odwołany. Około 8 będzie ostatnia aktualizacja.
Marynarz Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja się piszę na 99% (1% na nie - jak będzie padało .. tfu tfu.. wypluj te słowa Marynarz ). Wybierzmy tylko godzinkę i miejsce spotkania !gora EDIT : OK, przyjęte do wiadomości !
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Wstępnie proponuję się spotkać pod Kolumną Zygmunta o 21:30-22:00 Jak dla mnie !OKK Będe na 100%
Glub Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 hmm, a może bardziej o 22? 21:30 to ciut za wcześnie.
Marynarz Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 zawsze możem poczekać do 22.00 !OKK
Barti Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jakis plan? czy jeździmy na spontana, czyli gdzie bedzie akurat zielone !sciana
Artemis Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Czy mogiem przyjechać na rowjerze? !sciana
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Czy mogiem przyjechać na rowjerze? Możesz nawet na krowie tylko nie wiem czy dasz radę za nami pojechać. Zbiórka 21:30 - 22:00, oczywiście poczekamy na maruderów jakiś czas. Nie mam konkretnego planu gdzie jechać. Żeby była jasność, ja tylko wrzuciłem pomysł, gdzie pojedziemy zależy od nas wszystkich. Może będą nawet 2 biegowce !sciana
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Powodzenia, ja jadę do Orzechówki na urodziny !sciana
Marynarz Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Powodzenia,ja jadę do Orzechówki na urodziny !sciana ooo.... to ja chyba też !V
michalu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Miałem się niedługo zbierać, ale u mnie jest chyba ze 3 stopnie. Więc do następnego !sciana brrrrrrrrr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Na dworzu 4 st !sciana Przeca nie oszalałem, żeby kulać się w takim mrozie... Ja też jadę do Orzechówki
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Miałem się niedługo zbierać, ale u mnie jest chyba ze 3 stopnie.Więc do następnego !sciana brrrrrrrrr W Piasecznie i w centrum było teraz 8 stopni. Michalu odkąd jeździsz na psie strasznie marudny się zrobiłeś. Zaraz kulam się pod kolumnę.
michalu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Orzech o której wychodzisz ??? !sciana
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Orzech o której wychodzisz ??? Mnie bardziej interesuje o której wraca... !sciana
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Za 17 minut.
michalu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No to ustalone, o 21 u Orzechówki !sciana edit: poprawka, o 21:01
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 O Wy kanalie. Ja tu fajny wieczór oranizuje a Wy mi żonę chcecie deprawować. Koledzy, w mordę !sciana
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Nie rób scen tylko puść sygnała jak będziesz zjeżdżał na chate... !sciana
Klubowicze robson Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Koledzy - nie żebym się wtrącał , ale jakieś GG sobie zrobiliście na mazowieckim , ładnie to tak !sciana
Rekomendowane odpowiedzi