Klubowicze Campto Opublikowano 24 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2015 Idą wakacje a wraz z nimi czas błogiego leniuchowania i..... KOLEJNEGO SPOTKANIA NAD PIĘKNYM NIEGOCINEM!!!! Skoro tak, to zapraszam wszystkich chętnych do leniuchowania nad Niegocinem w ośrodku Camping Borowo: http://www.gizycko.p...g-borowopl.html Termin jak podałem w temacie 14-16.08.2015r. Oczywiście, kto chce może być dłużej Przyjeżdżający pod namiot nie muszą wykonywać żadnych rezerwacji. Chętni do rezerwacji domków, proszeni są o kontakt z Piotrem - tel 606 266 563. Proszę się powoływać na mnie, to będzie łatwiej. Koszty organizacyjne - 0 zł. ( słownie ZERO) Planowana jest koszulka pamiątkowa ( różowa w serek z kubeczkiem i "...jak to jak to się stało...." )wraz z gadżetami. Wstępny koszt w granicach 50 zł. Chętnych na taką pamiątkę proszę o info - im będzie nas więcej, tym będzie taniej. UWAGA!!!! Dziś otrzymałem wycenę wykonania naszych gadżetów pamiątkowych. Tak więc koszulka LIMITED SPECIAL EDITION + kubek ALL INCLUSIVE + drobne inne gadżety = 62 zł. Lista na gadżety zamknięta. Wpłaty za gadżety proszę dokonywać na konto: Sławomir Waryszak Mbank: 98 1140 2004 0000 3702 1779 2259 W tytule przelewu proszę podać Nick. Ewentualne opłaty zgodnie z cennikiem ośrodka. Można przenocować pod gołym niebem, pod namiotem, wynająć przyczepę kempingową lub przyjechać z własną. Ja zabezpieczam pogodę sprzęt do grillowania oraz ogarniam wszystko na miejscu. W razie pytań podaję namiary: campto@o2.pl lub tel. 530 386 777 Plan: Przyjeżdżamy w piątek ( lub kiedy kto chce ) Obmyślamy dalszy plan: albo plaża, zimne piwko i gorący grill !V albo jakiś wyjazd, zwiedzanie itp. ( mam kilka pomysłów). I tak do niedzieli. W niedzielę wyjazd. Oczywiście chętni mogą pozostać do kiedy chcą. Ot taki to Wakacyjny leniwiec. Ci ci byli wiedzą jak jest, a Ci co nie byli niech zerkną w historyczne tematy, np: http://www.forum.bur...m-15-17082014r/ Pozdrawiam Campto Listę chętnych wykonuję informacyjnie. 1. Campto - koszulka XL 2. ruda. - koszulka M 3. Saper - koszulka 2 x XXXL- ZAPŁACONE 4. Andrzej.S - koszulka XL 5. JuStA - koszulka L - ZAPŁACONE 6. .maniek - koszulka XL - ZAPŁACONE 7. Kamil 8. Nat 9. Jaco - koszulka L - ZAPŁACONE 10. Ziuta - koszulka M - ZAPŁACONE 11. Szyszczak - koszulka XL - ZAPŁACONE 12. basia - koszulka L- ZAPŁACONE 13. janek - koszulka XL- ZAPŁACONE 14. Pierwsza Żona - koszulka L- ZAPŁACONE 15. pgizi - koszulka XL- ZAPŁACONE 16. orzeł - koszulka XL- ZAPŁACONE 17. Gieńka - koszulka M- ZAPŁACONE 18. Doktorek- koszulka XL - ZAPŁACONE 19. arturas 20. Trenex - koszulka XXL- ZAPŁACONE 21. Martusia - koszulka S - ZAPŁACONE 22. Długi 1973 23. Żona Długiego 1973 24. koala - koszulka S 25. Marcyś - koszulka L 26. Ola - koszulka S 27. Uśka 28. Kotek 29. Avanturnik - koszulka XXL 30. Wandalistka - koszulka M 31. andrzejburg125 - koszulka M- ZAPŁACONE 32. kordziuk - koszulka M- ZAPŁACONE 33. żona kordziuka - koszulka M- ZAPŁACONE 34. Stiopa 35. Druś 36. Żonka Drusia Joasia 37.Kazak 38. 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Czerwca 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Czerwca 2015 Campto, w ubieglym roku - mamawiałeś, namawiałeś i NAMÓWIŁEŚ. Obecnie nie musisz mnie namawiać, jestem już od dawna namówiony, wobec tego PROSZĘ o wpisanie na listę:-) Saper - opcja namiot (mam nowy) - koszulka XXXL (dwie sztuki - takie nie są codziennie - więc BEZCENNE) Dziękuję bardzo - BĘDĘ!!!
Tatko Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Skoro Mój Przyjaciel Saper jest na tak to i ja nie mam wyjścia ,proszę o dopisanie mnie do tak zacnego Grona. Pozdrawiam. Koszulka XL bez kubka jak można.
JuStA Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 I my i my, czyli Justa (Tofik) i Maniek (Wapirrrro) Koszulka w serek musi być w naszej szafie więc rozmiar L i XL
nat Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Proszę dopisać do listy: - Kamil - Nat Mamy zarezerwowany domek (5-6 osobowy) - więc kilka miejsc wolnych jest - kto chętny??
Sympatycy Ziuta Opublikowano 24 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2015 No nareszcie, już myślałam, że się nie doczekamy, razem z Jaco codziennie szukaliśmy tego wątku i nareszcie jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak więc dopisuj nas Sławciu szybciutko na listę i na tę z koszulkami w pięknym różowym kolorku też Jaco - L Ziuta - M Nat - bardzo chętnie wprosimy się do was, jeżeli nie macie nic przeciwko
nat Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ziuta - oczywiście zapraszamy (tylko dobrą kawę weźcie )
Sympatycy Ziuta Opublikowano 24 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2015 Masz jak w banku, kawę spakuję jako pierwszą, a czajnik też zabiorę, chyba, że będzie na miejscu
szyszczak Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 To i ja się wybieram na tak fajną imprezę Koszulka XL (jeżeli będą ) Doszły mnie informacje że moja ekipa z Burgmanii 2015 też się wybiera-będzie wesoło....
Maruda Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 To i nas proszę dopisać do listy basia- koszulka L i janek koszulka- XL
Klubowicze pgizi Opublikowano 24 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wchodzimy! W koszulki też: Pierwsza Żona - L, pgizi - XL. Nat, ten domek to na 5 czy 6 osób? Bo my chętnie dobijemy jeżeli pozwolicie. Zresztą jutro pogadamy - mam nadzieję.
Sympatycy orzeł Opublikowano 24 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2015 Tylko zeby nie" Zkwasniala" jak w tamtym roku. bo bedzie limpa.Slawku dopisz i nas. Koszula M damska i XL meska +kubki.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 24 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2015 Oczywiście zgłaszam chęć pobytu podczas "II Leniwca... ", przyjadę ze swoją przyczepą Przemek i będę "chciał wypić moje kakao" , pozdrawiam Was kochani przyjaciele życzę dla Was pogodnego lata i milych ewakacji
Maruda Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Mamy 3 miejsca wolne w domku ktoś chętny przyłączyć do nas? Zapraszamy
nat Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Paweł, tak jak rozmawialiśmy, wszystko załatwione czyli jeden domek już zapełniony
Trenex Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Paweł, tak jak rozmawialiśmy, wszystko załatwione czyli jeden domek już zapełniony Nieprawda dwa...........
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2015 Na tenczas - wstępnie - proszę mnie dopisać - zobaczymy jak się ułoży. Nie wiem czy mi będzie pisany domek, ale namiot mam... i niech żyje rock'n'roll (a z głośników pewnie i tak popłynie Andrzejowy blues)
Klubowicze Campto Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2015 Nieprawda dwa........... Trenex Ty przyjeżdżasz?
Sobier Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Trenex zajmuje się pilnowaniem rezerwacji
Sympatycy Jaco Opublikowano 25 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Czerwca 2015 Trenex zajmuje się pilnowaniem rezerwacji Wpisze się potem , teraz pojechał pilnować domku.
Klubowicze pgizi Opublikowano 25 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2015 Paweł, tak jak rozmawialiśmy, wszystko załatwione czyli jeden domek już zapełniony Dziękujemy!
Tatko Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Trenex może nie tak pilnować jak wybierze który lepsiejszy. Pozdrawiam.
Trenex Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dobre Dobre Po tym jak szybko rozeszły się pokoje hotelowe na Burgmanię to trzymam rękę na pulsie Chętnie bym już tam pojechał i pilnował domku było by to piękne rozpoczęcie wakacji Andrzejku już wybrany najlepszy Tak bardzo proszę o dopisanie: TRENEX - XXL MARTUSIA - 140 LUB S
Tatko Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Nie możliwe najlepszy jest ten w którym jo sie bede byczył. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi