Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2015 Zgodnie z tradycją, na dobre rozpoczęcie sezonu w dniu 12 kwietnia organizujemy Ogniskowe Rozpoczęcie Sezonu (ORS). Spotkanie na McDonald's ul. Roździeńskiego, chwila na małą kawę i wyjazd o 11:00 do Hutek Kanek na miejsce gdzie co roku odbywa się ORS i OZS. Myślę, że jak co roku uczestników będzie wielu.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2015 Już się nie mogę doczekać
Klubowicze nietoperz Opublikowano 22 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2015 No i super. Trzeba przygotować zestaw do pieczenia kiełbasek.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 22 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2015 Ja chyba odpuszczam -praca.Niechcę się zamieniać bo za tydzień Rynia.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 22 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2015 No i Gitarra ostrza kisierka, zbierom chrust i szykuja wuszt
Zbychu Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Super impreza, a czy z małopolski można przyjechać|
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2015 Super impreza, a czy z małopolski można przyjechać| Każdy jest mile widziany. Zapraszamy.
Ania Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 no to super...Nasza trójeczka również się wybiera na ORS bo takiego ogniska w tak super towarzystwie nie możemy przegapić.. Pozdrawiamy Ania Kristof i Olivierek
Klubowicze MarP Opublikowano 23 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2015 Nic nie pisałem bo rozumie się samo przez się, że będziemy ale jak wszyscy piszą to i ja zgłaszam naszą (Kasia i ja) obecność na ognisku
Klubowicze Patryk Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2015 To ja też muszę zgłosić swój udział ? Może jeszcze się wstrzymam bo jeszcze nie odpalałem skutera i kto wie ..........??? Może ktoś zrobi listę .......
GadekW Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Ja niestety nie wezmę udziału. Wcześniej miałem zaplanowany udział w Półmaratonie w Poznaniu. Na otarcie łez biegniemy razem z Piootrem. Życzę udanej imprezy.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jaaaadę Jeśli pogoda dopisze to wybiorę się z Dawidem
Marcin 78 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jaaaadę Jeśli pogoda dopisze to wybiorę się z Dawidem To będzie jakaś kumulacja z Chorzowa dwa Marciny ,dwa Dawidy ,tylko nie mów że jeszcze Twoja żona przyjedzie i Basia ma na imię bo też dwie będą
Klubowicze maroch75 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Też na B Wszystkie miejsca siedzące w pojeździe mam zajęte więc Jej nie biorę
Jean-Baptiste Greniu Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Jestem tu nowy więc pozdrawiam serdecznie wszystkich. Jestem z okolic Orzesza ( Orzesze -to ważny węzeł komunikacyjny na trasie ze Szwecji do Włoch) więc kilometrowo i "duchowo" jest mi do Was bardzo blisko. Będę jechał na taki spot pierwszy raz - proszę o info i jakieś szczegóły. Pozdrawiam.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgodnie z tradycją, na dobre rozpoczęcie sezonu w dniu 12 kwietnia organizujemy Ogniskowe Rozpoczęcie Sezonu (ORS). Spotkanie na McDonald's ul. Roździeńskiego, chwila na małą kawę i wyjazd o 11:00 do Hutek Kanek na miejsce gdzie co roku odbywa się ORS i OZS. Start Tutaj a potem już trzymaj się grupy
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No i każdy bierze ze sobą to na co ma ochotę i czym się chce podzielić z innymi
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2015 I kto może zabiera z sobą kawałek drewna do spalenia żebyśmy nie robili napadu na okolicze rachityczne drzewka
Sympatycy krys70 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Hmm rachityczny... Wydawało mi się,że to piękny mieszany las... Chyba muszę zmienić to co pije albo przynajmniej ograniczyć dawkę Drewno oczywiście zabierzemy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Krzysiu te drzewa naokoło miejsca ogniskowego cienkie, mało gałęzi mają znaczy rachityczne są Ładny las jest troszku dalej ale jeśli chodzi o "wyostrzanie" wzroku to ja jestem za ... tylko niestety nie na ognisku
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2015 To reasumując: - spotykamy się na McDonald's (Katowice, ul. Roździeńskiego 210 koło stacji Shell) o godz. 10:30, - kawa, ...., ......, ....., itd - 11:00 ruszamy w kierunku Hutek Kanek, - na miejscu ogniskowym będziemy około 12:10 - ............. - ............ Zapraszamy
Testowy Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jeśli planujecie śmigać przez Siewierz do Zawiercia i dalej do Hutek, to zalecam baczne rozglądanie się "po krzakach" w miejscowości Poręba. 12.04 będzie tam polował fotoradar straży miejskiej (od 8:00 do 21:30 - może być ustawiony na jednym z trzech oznakowanych odcinków DK78).
Klubowicze maroch75 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2015 W okolicach szkoły Dziechciarze;) i na Krzemiendzie...
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jeśli planujecie śmigać przez Siewierz do Zawiercia i dalej do Hutek, to zalecam baczne rozglądanie się "po krzakach" w miejscowości Poręba. 12.04 będzie tam polował fotoradar straży miejskiej (od 8:00 do 21:30 - może być ustawiony na jednym z trzech oznakowanych odcinków DK78). Dzięki za ostrzeżenie, ale będziemy jechać dużą grupą, którą zapewne poprowadzi Królowa Matka , a Ona jeździ zgodnie... i rzadko kiedy ktoś próbuje wystrzelić przed.... ale dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi