Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2014 Zdrowiej Antonie, trasy czekają. Pozdrawiam serdecznie
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2014 Dobra wiadomość... Nasz Anton wsiadł już na 4oo... i ma dobry humor... Kazał się wozić po korytarzu szybciej, szybciej żeby poczuć wiatr we włosach... a jak winkle brał! - i ten "balans ciałem". Wariaty, tak półgołego faceta wozić i wiatr we włosy łapać ! przecież może go przewiać i rozchoruje się jeszcze albo co Taki goluśli bo jak nogi wydepilował to się wszystkim chwali.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 4 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2014 Witejcie roztomili , po raz pierwszy widziałem gołe nogi od Antona i mi się spodobały , jeszcze takie wydepilowane .
grzech-72 Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Noga świeżo poskładana, a Anton już nawija kilometry! Czyli jest postęp! Tak trzymaj!
Pan rypak Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Ponoć pielęgniarki składają pozwy rozwodowe z tego szpitala. Czyżby Anton maczał w tym swoje palce? Ps,znając jego zapędy,to może być prawda heheh
andrzejSkoczow Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam Po rozmowie z Antonem dziś po 13 wychodzi ze szpitala Pozdrawiam
pawelneos Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 No to ANTON wraca na wolność, ale na razie do klateczki trzeba go zamknąć aby za dużo nie fruwał z tą nóżką chorą
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2014 Anton dostał bucik crossowy i może .................. może będzie mógł - jak mu Mamusia pozwoli chodzić.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2014 Anton, szybciutko wracaj do zdrowia!
janr Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Anton zdrówka pomyślnej rehabilitacji .będzie OK.
Sympatycy Anton Opublikowano 7 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam Was moi KOCHANI - już z mego domu. Nie zdawałem sobie sprawy, że tyle zamieszania narobię mym złamaniem lewego podudzia. Wpierw wrzucę parę zdjęć RTG. Nr. 1 Nr. 2 Nr, 3 Więc, jak już moi śląscy koledzy powrzucali zdjęcia na forum - widać że wszystko idzie ku dobrej drodze. Wypożyczyłem wózek, bo noga jeszcze spuchnięta i nie potrafię założyć buta ortopedycznego by ćwiczyć chodzenie. A but, jak i kule już mam. Claxane (profilaktyka przeciwzakrzepowa) też zakupiłem i będę sobie raz dziennie robił zastrzyki Co do przewrotki. Na leciuteńkim łuku w lewo, ostro hamując z powodu ostrego hamowania mego poprzednika (małe, białe autko) chcącego przepuścić pieszych przez jezdnię, również zahamowałem. Znajdujące się na nawierzchni asfaltowej drobiny piasku zapracowały jak łożysko! I BUM! Kanapa mi z pod tyłka uciekła, zaś lewa strona podłogi przycisnęła mi mą lewą łydką do asfaltu łamiąc obie kości. Dodatkowych strat brak! Me ubranie nawet jednej szramki nie ma, but cały bez jakichkolwiek śladów. Plastiki w 2oo leciuteńko zarysowane po lewej stronie (nie będę robił z tego powodu kosmetyki). Inni użytkownicy drogi również nie byli poszkodowani - za wyjątkiem szoku Wszystko działo się przy szybkości około 1-2 kmh! Jechaliśmy wszyscy w korku GO-STOP. Na pewno jestem winien przewrotce. Miałbym większą odległość do poprzednika, miałbym więcej czasu na reakcję (bez radykalnej!). Jeszcze raz dziękuję Wam za życzenia zdrowia i wszystkie ciepłe okazanie mi współczucia w tych postach, SMSach, telefonatach, osobistych wizytach i innych - tutaj nie wymienionych. DZIĘKUJE. I karawana toczy się dalej
Jarek_PL Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Anton w domu a pielęgniarki w płacz Anton będzie dobrze! Kości się zrosną, a doświadczenie wzrosło.
Gość Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Ja, jako Flyman, nie dostrzegam na zdjęciach zmian zwanych osteoporozą, w związku z tym, przewiduję szybszy powrót do sprawności, niż nam się wszystkim wydaje. Pozdrawiam i do zobaczenia Anton.
criskrakow Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Miałem identyczny pad podczas wyjazdu na Bańska Bystrzycę http://www.forum.burgmania.net/topic/15507-wybieram-sie-do/page__st__1040#entry357709 post #1048 ale ja na szczęście zdążyłem uciec z nogą, jedyne straty to 2 plastiki - już naprawione. Co ciekawsze miałem w ten weekend do wyboru 2 trasy, Bańska i Ojców gdzie czytałem że będziesz. Wracaj do zdrowia, od siebie powiem że najgorsza jest rehabilitacja, praca mozolna ale nie można jej odpuścić.
Pan rypak Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Antonie cieszę się z powrotu do domku i pewnie wszyscy domownicy również. Pielęgniarki pewnie ze łzami w oczach wypatrują twojego powrotu,ale bądż twardy i laskę też heheh.
Sympatycy Anton Opublikowano 17 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2014 Z nowości - 15-tego wyciągnięto mi szwy pooperacyjne. Jeszcze nie było dnia bez środka uśmierzającego ból. Nie są to już bóle, jak na początku, ale jednak WALI! Od soboty będzie rehabilitant i zacznie się przygotowanie do rozpoczęcia życia w pionie Jeden z forumowiczów (po fachu) był tak uprzejmy i podrzucił mi stronę do tematu. Idzie ku dobremu. Pozostałym chorym - dużo zdrowia i wytrzymałości życzę.
Jaki 40 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Antonku do pionu? To tylko RECHABILITANTKA !!!
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Biorę już rehabilitację (magnetyczną, laserową, krioterapię, gimnastyka kolana i stawu skokowego) i idzie ku dobremu. Potrafię się już puścić! parę sekund stać na tej połamanej przy ścianie Będzie dobrze. We wtorek (05.08.14.) oddaję wózek. Kule mi powinny wystarczyć, a może i nawet laska (???).
Łukasz1984 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Optymizmu i usmiechu- to najlepsze lekarstwo
pawelneos Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Antonku -- Najlepsza rehabilitacja to tylko na Naszym polskim morze Bałtyckim :-) Słona morska woda goi i usuwa wszelkie rany i nie dolegliwości a spacerując brzegiem plaży , piasek masuje stopy i czujesz aż ten masaż aż do grzbietu :-) :-):-) Dużo zdrowia Anton i sukcesów w nabywaniu formy
andrzejSkoczow Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Antonku -- Najlepsza rehabilitacja to tylko na Naszym polskim morze Bałtyckim :-) Słona morska woda goi i usuwa wszelkie rany i nie dolegliwości a spacerując brzegiem plaży , piasek masuje stopy i czujesz aż ten masaż aż do grzbietu :-) :-):-) Dużo zdrowia Anton i sukcesów w nabywaniu formy Jak Anton pojedzie jadę z nim jako pomoc jak pozwolisz
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Biorę już rehabilitację (magnetyczną, laserową, krioterapię, gimnastyka kolana i stawu skokowego) i idzie ku dobremu. Potrafię się już puścić! parę sekund stać na tej połamanej przy ścianie Będzie dobrze. We wtorek (05.08.14.) oddaję wózek. Kule mi powinny wystarczyć, a może i nawet laska (???). Ty to wiesz jak się ustawić, znowu laskę będziesz miał pod ręką. Życzę zdrówka.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Biorę już rehabilitację (magnetyczną, laserową, krioterapię, gimnastyka kolana i stawu skokowego) i idzie ku dobremu. Potrafię się już puścić! parę sekund stać na tej połamanej przy ścianie Będzie dobrze. We wtorek (05.08.14.) oddaję wózek. Kule mi powinny wystarczyć, a może i nawet laska (???). Antoś - cieszę się, że już masz jakieś sukcesy na koncie. Ja też cieszyłam się z każdego wykonanego zadania - wstanie do pionu było sukcesem a potem każdy najmniejszy dodatkowo zrobiony ruch cieszył, i pamiętaj „Ruch jest w stanie zastąpić prawie każdy lek, ale wszystkie leki razem wzięte nie zastąpią ruchu" więc słuchaj rehabilitantów i ćwicz uczciwie bez ściemy.... i pamiętaj, że rehabilitujesz nogę a nie szyję i głowę więc się nie oglądaj za bardzo za rehabilitantkami..... Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi