Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2015 Dziękuję, teraz to nie widzę gdzie są te zdjęcia. !placz1
Jarek_PL Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 To wszystko przez tą Aśkę Joaśkę To Ona mnie podpuściła
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2015 Dziękuję, teraz to nie widzę gdzie są te zdjęcia. !placz1 tiaa , jak wstawisz zdjęcia to zobaczysz i my też To wszystko przez tą Aśkę Joaśkę To Ona mnie podpuściła Jarek Ty to se grabisz
Sympatycy Anton Opublikowano 27 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 2015 Ale jesteście niecierpliwi. Przecież obligatoryjny tydzień jeszcze nie minął.
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2015 Brawo Anton, Ty to jesteś dobry człowiek. Tak na marginesie chciałem dodać, że ja wiem kto robił zdjęcia - ja tylko telefonowałem. kliknij fotkę
Jarek_PL Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 No i widzicie drodzy forumowicze, na tym Śląsku tylko jedzą piją i się całują. A żeby dowalić, to jeszcze tym się chwalą przed innymi. Czy ktoś was prosił o te zdjęcia ?
Klubowicze KasiaP Opublikowano 28 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2015 Tak na marginesie chciałem dodać, że ja wiem kto robił zdjęcia - ja tylko telefonowałem. Nic się przed Tobą nie ukryje A co mi tam - proszę oto fotki
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 28 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2015 Po oglądnięciu fotek stwierdzam - kurde, ale mamy fajnie w tym Szałasie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2015 A ja po oglądnięciu fotek stwierdzam - kurde, zanim przyszłam były frytki
Klubowicze karton Opublikowano 28 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2015 podziekowania dla solenizanta miłe spotkanie i do zaś
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 28 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2015 A ja po oglądnięciu fotek stwierdzam - kurde, zanim przyszłam były frytki Kto późno przychodzi....Ten frytki ogląda na zdjęciu
Klubowicze maroch75 Opublikowano 28 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2015 Heh.. Jak mnie kusi aby się do Was wybrać ale co patrzę w grafik to jestem w pracy...Jak mi nic nie wykombinuje szefostwo to może w przyszły czwartek się pojawię
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2015 A ja po oglądnięciu fotek stwierdzam - kurde, zanim przyszłam były frytki Patrząc na kolejność zdjęć to chyba nie zauważyłaś frytek w pychocie ciastek. Tu też dowód - Szefowa i frytki
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2015 ale te stały daleko ode mnie i już były mocno zużyte .... wiem wiem marudna jestem
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 1 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2015 ale te stały daleko ode mnie i już były mocno zużyte .... wiem wiem marudna jestem Asia nie martw się ale gdybyśmy się kiedyś zabawili w "grę w kojarzenie " to wielu na hasło " frytki - Joasia " odpowie ( skojarzy )
magnumhigins Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 widze ze lubisz skuter i dobra jedzenia I can see that you like scooters and good foof !!! we are meant to meet !!!
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2015 Moja "stara wymówka"- work. Elfy,Impulsy, AKŚ-ki,i poczciwe "kible" akurat dziś mnie potrzebują. :mad2:
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2015 No i nie zapominaj o PENDOLINO :Jumpy:
Sympatycy robert1973 Opublikowano 5 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 5 Marca 2015 ja również pass idę wydobywać kopaliny użyteczne
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2015 Robercik to żeby nic się nie zmarnowało to się poświęcę i zjem za ciebie
GadekW Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Ja już po pracy więc może Arturze się podzielimy ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2015 No niech będzie moja strata
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2015 Dzięki wszystkim za spotkanie a szczególnie za słodkości Andrzejowi (Skoczów). Jeszcze raz wszystkiego najlepszego Andrzejku, 100 lat radości. Robercik to żeby nic się nie zmarnowało to się poświęcę i zjem za ciebie No niech będzie moja strata Artur, czy to nadmiar słodkości Cię pokonał i musiałeś pojechać dzisiaj wcześniej, gdybyś zabrał Ewę to pewnie by Ci pomogła zjeść te osiem ciastek, sorry siedem bo przy ostatnim pękłeś. Dzisiaj był jakiś dziwny dzień bo udało się nawet dłużej posiedzieć od Marcina, który nie dotrzymał nam (Antonowi, Andrzejowi, ...) towarzystwa - chyba było jednak za słodko i rozjechaliśmy się przed 22:00.
Rekomendowane odpowiedzi