niko02 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Szkoda. Można by było chociaż na grupę wysłać. np. Łódzka spotyka się co tydzień. Chętnie bym odebrał, a tak to chyba w tym roku będę bez
dr.big Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 Nie rozumiem , skoro spotykasz się z Grupą, to jaki problem poprosić jakiegoś kumpla jadącego na zlot, wcisnąć mu 15 zeta i po sprawie. Mniejszy problem, niż dla mnie latanie po pocztach, wysyłki, sprawdzanie maili, wpłat itp. itd... PS. No ale ja nie zamierzam nikogo przekonywać ... Można też narzekać, ... że koło jest okrągłe ...
niko02 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 skoro spotykasz się z Grupą, Tego nie napisałem skoro spotykasz się z Grupą, to jaki problem poprosić jakiegoś kumpla jadącego na zlot, wcisnąć mu 15 zeta i po sprawie. Od tygodnia mam skuter i jeszcze nikogo nie znam Nie rozumiem , skoro spotykasz się z Grupą, to jaki problem poprosić jakiegoś kumpla jadącego na zlot, wcisnąć mu 15 zeta i po sprawie. Mniejszy problem, niż dla mnie latanie po pocztach, wysyłki, sprawdzanie maili, wpłat itp. itd... Kwestia podejścia.... Na innym forum zajmuję się kalendarzami i ich wysyłką, także jeżeli jesteś na tak, to chętnie pomogę w tej kwestii i mogę się podjąć takiej formy dystrybucji.
Rekomendowane odpowiedzi