Leppe Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Ojć nie wiedziałem o tym, że zamierzacie się bawić na grubo z noclegami,myślałem iż wystarczy dobra zabawa do pónego wieczora później parę zbiorowych taksówek i do domciu.
Klubowicze Marzena Opublikowano 27 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2013 Leppe w Łódzkim zakończenie trwa od piątku do niedzieli.
krzysiu Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Ojć do pónego wieczora później parę zbiorowych taksówek i do domciu. Jak podzielicie koszty taxi do Skiwrniewic to może być. ŁÓDZKIE TO NIE TYLKO ŁÓDŹ
Sympatycy Volvo Opublikowano 28 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2013 Krzysiu dobrze gadasz
Sympatycy zdun13m Opublikowano 30 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2013 Paździoch byłeś w Grotnikach?
Sympatycy Volvo Opublikowano 30 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2013 A kiedy ma jechać jak szef nie chce dać mu wolnego a o przepustce niema co marzyć .
ravw Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Słuchajcie ostatnio zadko tu zagladam jak sie cos wyklaruje ja na to ide, dzwoncie: 884-337-017
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 1 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2013 Dobra sprawa wygląda następująco; Termin 18-20 październik,koszt 26 PLN od osoby doba pokój 3-osobowy,30 PLN doba pokój 2-osobowy. Śniadanie 11PLN od osoby. Obiad 16 PLN osoba. Kolacja 12 PLN osoba. Jakieś grosze za używanie grilla.Oczywiście posiłki dla chętnych. Jak o czymś zapomniałem to pytajcie.
Klubowicze Marzena Opublikowano 1 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2013 Jacuś ja jestem za super że załatwiłeś.Zdun ja bym tak ładnie prosiła żebyś się zajął grillem jak poprzednio.
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2013 Niooo..., jako że w łódzkiem jest paru takich, co ich lubię, to i Mazowsze może niespodziewanie wbić się na imprezę Chiba Łodziaki nie wygonią, nie...? Pogadamy na Mierzei.
ravw Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Ja jestem za spotkanie z volvo i kolegą Jackiem Danielsem będzie nie zapomniane jak bedzie za mało dobijemy sie jasiem fasolą
PAW_KOR Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Oczywiście i ja się melduję na tak zacną imprezkę.??
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 2 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2013 Deklarujcie się ludziska ile osób bo trza zarezerwować. Jacek miło będzie powitać !piwko LISTA CHĘTNYCH; 1.Pazdzioch-Aga-Zuzia 2.Zdun-Edyta-Sara-Karol 3.Volvo-Marzena. 4.Carl-Beata 5.Paw Kor + ? 6.Bulba-Agnieszka -
ravw Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 LISTA CHĘTNYCH; 1.Pazdzioch-Aga-Zuzia 2.Zdun-Edyta-Sara-Karol 3.Volvo-Marzena. 4.Carl-Beata 5.Paw Kor + ? 6.Bulba-Agnieszka 7. ravw + ?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 3 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2013 Zróbmy to zakończenie w bardziej cywilizowanych warunkach. Pliss. Wieczorami mamy +2st. poranki oscylują między zerem a minusem. Wyobraźcie sobie poranek w tych kartonowych domkach. !wchair Wiem że jest tam fajna przestrzeń i niezłe stanowisko grillowe. Ale pogoda nam już nie sprzyja, tak jak kiedyś. Po za tym wiem że nie którzy nie dysponują czasem aby spędzić pt.sob.i część niedzieli. Moja propozycja : Spotkajmy się, pogadajmy o minionym sezonie, zjedzmy coś dobrego i po prostu, chłopaki i dziewczyny chodźmy gdzieś na piwo. A. Jeżeli chodzi o Krzysia ze Skierniewic to może u mnie nocować.
PAW_KOR Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Jeśli chodzi o moją skromną osobę, to może być i wedle pomysłu kolegi Piotrka. Proszę dopisać moją drugą połowę , czyli pawkor +Ela P.S Może zagłosujemy.
RONIN Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 My piszemy się na każdą opcję.
krzysiu Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Gitara...... ale imprezka zostaje do środy;-) ps: wlasnie przyjechalem z roboty temp -2ºC
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2013 Jak góralskie wesele.
Klubowicze Marzena Opublikowano 4 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2013 My z Tomkiem się dostosujemy do tego co ustalicie.
ravw Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Ja sie tez dostosuje, aha mogę również przenocować jakieś osoby (młode kobiety tylko)
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2013 Zróbcie tak bym na pieszo nie musiał wracać bo aura jest nie sprzyjająca a z resztom jestem na tak.
Bulba Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Zrobimy tak ze nie dostaniesz wodki i nie bedziesz musial wracac na pieszo
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2013 No to dzięki Bulba . !placz1 Uprzejmie proszę o usuniecie mnie z listy uczestników zakończenia sezonu . A jak bym został to z kim se pogadam jak wszyscy będą normalni a ja tylko trzeźwy .
Rekomendowane odpowiedzi