Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Po obejrzeniu galerii Abacha jeszcze bardziej żałuję... !scooter Ale plus jest taki, że w niedzielę "pracowałem" nad moją koleżanką małżonką i o dziwo przejechaliśmy 120 km. Na początku piszczała na zakrętach, a po godzinie już jej się podobało. Więc być może kiedyś uda się razem... !tut Póki co mam wiernego kompana w postaci mojego dorastającego syna: jedziemy razem do Berlina! !OK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Widzę, że atmosfera była bardzo sympatyczna. !scooter Niestety, ja w tym terminie byłem w zupełnie przeciwnej części PL... ale oglądając zdjęcia czuje się prawie jakbym z Wami był !tut A GP800 miała wzięcie... oj miała !OK
eMKa Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Opublikowano 3 Maja 2010 Tydzień minął - poświęcenie okazało się skuteczne. Majówka zaliczona w zacnym towarzystwie bez jakichkolwiek "niespodzianek" . Dzięki serdeczne wszystkim licznie przybyłym - Maxi Skutery stanowiły w Darłówku znaczącą siłę !tut . Atmosfera była przednia, ryby smakowite, rozmowy serdeczne - jak to między Burgmaniakami. Szczególny szacun dla Worlana i Biga bo musieli parę kilometrów łyknąć "w tę i z powrotem" - dzięki Panowie. I do... następnego. PS. Drugi spot w tym sezonie zaliczony; jeśli "majówkę" dwuskuterową też da się podciągnąć, to chyba mogę być spokojny !happybth .
Rekomendowane odpowiedzi