ortos Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 ....i 1 szt. /słownie: jedn? / Aprili Scarabeo 500 GT ABS !scooter pozdr... ortos
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Administrator Opublikowano 26 Lipca 2006 ....i 1 szt. /słownie: jedn? / Aprili Scarabeo 500 GT ABS pozdr... ortos Ortosku... ale ja pisałem o sztukach ganz nowych A tak przy okazji testówek- wkrótce będzie można kupić modele testowe Yamahy... Będ? to X- Max 250 ('06), Majesty 400 ('05) i T- Max 500 ABS ('06)... zreszt? wszystkie testowane przez Burgmanie . Jeszcze jedna ciekawostka: Piaggio nie sprzedało żadnej sztuki Nexusa 500, że już nie wspomnę o tym, że nowy model jest w Polsce niedostępny i dostępny narazie nie będzie !scooter Malaguti nie sprzedało żadnego Madisona 400 bo i żadnego nie ma w Polsce. Acha... jeszcze co? o Suzuki- Z oferty na rok 2007 wychodzi UH 150. Dostępne będ? tylko An 400 K7 oraz An 650 K7.
rudy_56 Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 Tmax będzie do sprzedania ... zaczynam dr?życ temat.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Administrator Opublikowano 27 Lipca 2006 Jeszcze jedna ciekawostka: Je?li kto? zamarzyłby sobie zakup nowego X- Maxa 250 to chciałbym poinformować, ze czas oczekiwania wynosi ok. 2- 3 miesięcy. Wszystkie X- Max' y, które były na terenie PL zostały wyprzedane Kurcze... czyżby w naszym kraju faktycznie co? się ruszyło? !OK T- Maxów na stanie nie ma, X- Maxów nie ma... Majesty 400 chyba zostały dwie sztuki... Zupełnie jak za komuny
pablos Opublikowano 27 Lipca 2006 Opublikowano 27 Lipca 2006 He he za to lawinowo przybywa nam klubowiczów (forumowiczów) .... na parkingu pod Młynem zaczyna brakować miejscówek.... Mariusz może by jakie? karnety wprowadzić !OK bo jak dalej tak pójdzie ... to będzie trzeba na spotkania autobusem przyjeżdżać albo co najmniej z godzinkę wcze?niej . Upał i ilo?ć sprzedawanych skuterów wskazuje, że stajemy się powoli południowcami .
Gość artiug4 Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Yamaha, Honda, Suzuki traktuj? nasz rynek jak nie udany interes najchętniej by się z niego wycofali i skoncentrowali na tych gdzie zarabiaj? prawdziwe pieni?dze. Z tego chyba wynika taka polityka cenowa. Maj? tak wysokie ceny i sami nie wierz? że trochę niższe znacz?co zmieniły by sprzedaż.
RobB. Opublikowano 14 Lutego 2007 Opublikowano 14 Lutego 2007 Tmax będzie do sprzedania ... zaczynam dr?życ temat. W Łodzi w Liberty-Motors stoi srebrny Tmax bodajże 2005r. za 27000 zł. Jak kto chętny to więcej u Ľródła pod tel. 42_689 70 70. Ogl?dałem, wygl?da sympatycznie, nie ma się do czego przyczepić. Pozdrawiam RobB. !OKK
Gość Yakuzzi Opublikowano 14 Lutego 2007 Opublikowano 14 Lutego 2007 W 2006 roku Suzuki w 12-tu oficjalnych salonach SUZUKI sprzedała: UH-27, AN400-17, AN650A-17 Razem daje to 61 sztuk.
PaPaYoS Opublikowano 14 Lutego 2007 Opublikowano 14 Lutego 2007 hmmm 61szt malutko !OKK ciekawe ile przyjechało z zagramanicy
adams Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Może i niewiele, ale je?li posumuj? zarobki w kilku takich krajach jak Polska to wyjdzie już niezła sumka. W końcu inni też sprzedaj? i też pewnie nie maj? kokosów. Polska to kraj sezonowy. Ciekawe jak to wygl?da w Skandynawi.
tomekmajesty Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 cóż polska jest krajem o niskiej kulturze skuterowej, ja sam przez lata jeżdziłem na motocyklach i dopiero jak wsiadłem na helixa doznałem szoku, gdy kupiłem majesty 125 zacz?łem doceniać wygodę jazdy i przewozu bagaży, jednak trochę za mało mocy i dlatego wła?nie biorę leasing na excitinga. ale koledzy gdy przesiadłem się na skutery zobaczyłem, że prowadz?cy inne moto przestali mnie pozdrawiać?!?!?!? szkoda ja gdy ma moim czerwonym bmw pędziłem szos? to pozdrawiałem nawet romety, przecież to też ludzie ale poprzez propagowanie skuterów w ?rodowisku udało mi się namówić 2 kolesi i niedługo będzie 3.
rafałek Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Do tego się będziesz musiał przyzwyczić. Jeżdż?c na skuterze jeste? w oczach wielu gorszym (albo żadnym) motocyklist?. A tu cytat z forum entuzjastów Hondy Seven Fifty: Wysłany: 12 Sty 2007 7:13 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Jak dzieci, jak dzieci Tylko wóda i dziwki w głowie Wysłany: 17 Sty 2007 20:22 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- dofo napisał: wóda, dziwki i motocykle. A moze tak: TYMBARK, 20 GB CIPECZEK I SKUTERY....... Takie życie !OK
jagroski Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 cóż polska jest krajem o niskiej kulturze skuterowej, ale koledzy gdy przesiadłem się na skutery zobaczyłem, że prowadz?cy inne moto przestali mnie pozdrawiać?!?!?!? szkoda ja gdy ma moim czerwonym bmw pędziłem szos? to pozdrawiałem nawet romety, przecież to też ludzie ale poprzez propagowanie skuterów w ?rodowisku udało mi się namówić 2 kolesi i niedługo będzie 3. Nie przejmuj się, gdyby taki jeden z drugim pu?cił kierownicę w celu pomachania to pewnie by wyci?ł figurę, boj? się o swoje życie.
dr.big Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 dofo napisał: wóda, dziwki i motocykle. A moze tak: TYMBARK, 20 GB CIPECZEK I SKUTERY....... Takie życie Kto by sie tym tak naprawde przejmowal ? Zapewne 22 lata, pierwszy "sredniociezki" motocykl i jeszcze radykalne poglady jedynie "prawdziwego" motocyklisty ...
Rekomendowane odpowiedzi