Tatko Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Kurcze ale fajnie szkoda że nas tam nie było Nie ma kurcze tylko trza czytać i się przyłączać do wyjazdów. Pozdrawiam.
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2014 Tak mam niedosyt fotek, artuAS możesz coś z tym zrobić
Tatko Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Witam,czy niedziela aktualna. Cormoran może by tak napisać do nich co by nam zostawili tego żurku co o nim piszą bo smaka narobili. Nie zapominać o zmianie czasu. Pozdrawiam i do zobaczyska.
Klubowicze pgizi Opublikowano 25 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2014 Panowie, a co knujecie na niedzielę? Jeszcze do końca nie wiem czy będę wolny, pytam tak na wszelki wypadek. p.s. Tak informacyjnie: dziś o 12 pod Stadionem jest zamknięcie sezonu Young Timer Warsaw https://www.facebook.com/YoungtimerWarsaw?fref=ts
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2014 Zamysł był taki co by o 9,00 ruszyć spod C66 w stronę Łodzi do naszych koleżanek i kolegów z Łódzkiego. Podobno maja zakończenie sezonu TU: http://www.forum.burgmania.net/topic/20733-zakonczenie-sezonu-golice-2014/page__st__60#entry377959 Ale nie wiem jak z pogodą dziś miało być słonecznie i 6-8 stopni a za oknem -3 Troszkę zimno na taki dłuższy wyjazd. zobaczymy wieczorem co powie pogodynka.
Tatko Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Panowie i Panie trza być twardym i męskim,nieugiętym co to jest -3. Jedziemy pogoda musi być. Pozdrawiam. p.s. Co do stadionu to co gdzie i jak,czy na maszynach.
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2014 Cormoran, chyba ja też pojadę, więc już grupa wsparcia dla Ciebie tworzy się. Andrzej dobrze powiedziane TRZA TWARDYM BYĆ.. a to pewnie jeden z przedostatnich wspólnych wyjazdów w tym roku. godzina może wczesna, ale jakie zaskoczenie na tamtejszym spotkaniu będzie.... !scooter !scooter !scooter Kto jeszcze?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Października 2014 Administrator Opublikowano 25 Października 2014 Będę ok 14ej na Zamknięciu Sezonu YT Warsaw.
Dunaj Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Jakby cóś.to myślę że tym razem się załapie.będę miał okazję wypróbować nową szybkę Więc czekam na konkrety.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2014 Podpinki i membrany wpięte do spodni i kurtki. 9.05 ruszamy spod C66. No chyba że bedzie -5 albo bedzie lało.
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2014 No właśnie Cormoranie pogoda zawsze jest tylko czasem ubranie nieodpowiednie. Trzeba odpowiednio się przyodziać i cieszyć się jeszcze suchym asfaltem. Do zobaczyska jutro. Dzisiaj na YT bardzo bym chciał, ale dzisiaj fabryka wyciska ze mnie soki ;(
Tatko Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 I to mnie się podoba i tak ma być. Pozdrawiam. !scooter
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2014 No i niestety Panowie ja muszę odpuścić. Rozłożyło mnie całkowicie, zapchany nos i zimno. muszę się kurować niestety. Miłej przejażdżki życzę.
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2014 Czyli tylko ja i Andrzej.S? Ktoś jeszcze? A myślałem, że będzie to taka większa "wyprawa Polarnych Niedźwiedzi"
Tatko Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Artur nie martw się zawsze jacyś Pozytywnie Zakręcony jeszcze do nas do klepie. A co do pogody- hm -mówiłem że jak ja jadę pogoda musi być. Do jutra.Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2014 Rozumiem, ze spotykamy sie tak jak Cormoran zapowiedzial o 9-ej wg nowego czasu, czyli wg starego bedzie to 10-ta. Nie pomylcie czasu, bo dzis w nocy zmiana. A pogoda bedzie malinowa - sloneczna, i trzeba sie sprawdzac w roznych warunkach. W koncu to hart na dalsze eskapady..
Klubowicze .maniek Opublikowano 25 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2014 Panowie z braku Sprzętu też muszę odpuścić jutrzejszy wyjazd.Moto oddałem do Serwisanta i odbiorę dopiero jutro ok południa. Miłego kulanka i pozdrówcie od nas Łodziaków i przedstawicieli z Dolnego Śląska czyli Rypaka i jego grupę.
Sympatycy Jaco Opublikowano 26 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2014 No cóż ja znowu fabryka, siła wyższa. Szerokości.
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2014 Rano ruszyliśmy. Było dość chłodno i dyniowo, ale przed Łodzią wyszło słonko i towarzyszyło nam już do końca dnia. W Golicach bardzo przyjacielsko i serdelecznie nas przyjęto - reprezentacja na 2oo tutaj jest. A teraz udajemy się na podziwianie ul. Piotrkowskiej .. zacna zabłysnęła swoim blaskiem... czarne się ukryły .. przejazd rykszą przez ul. Piotrkowską .. jest na prawdę ładna.. Andrzej.S, Trenex dzięki za wspólnie spędzony dzień. Nawinięte ok. 350 km. Jest co wspominać, poranek może nie za przyjemny, ale dalej nie ma czego żałować. Opowieści rykszarza dla mnie bezcenne, a Piotrkowska tak nas pożegnała. ..był plan dalszy, ale pora już nie ta, więc odkładamy na inny termin
radi Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Cholera ale żałuje że nie poleciałem z Wami . Może następnym razem :-)) Pozdrowionka
Trenex Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Andrzej.S, Trenex dzieki za wspolnie spedzony dzien. Nawiniete u mnie ok. 350 km. Jest co wspominac, poranek moze nie za przyjemny, ale dalej nie ma czego zalowac. Opowiesci ryksiarza dla mnie bezcenne, a Piotrkowska tak nas pozegnala. Andrzej, Artur dziękuję za wspólne kulanie, wspólny obiadek, Grupie Łódzkiej za wspaniały żurek (mniam) miło było Was poznać . Było trochę chłodno, ale dzięki pewnym patentom było ok. Dziękuję Wszystkim i do następnego....
Tatko Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Artur ,Tomek dzięki za wypad było super. Żurek pycha ,klękajcie narody, Podziękowania Imprezowiczom za przyjęcie. nawinięte 372 km. Pozdrawiam i do zobaczyska. p.s Artur dzięki za dynie.
Tatko Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Jak tu spokojnie, nic się nie dzieje na na na na ........ Może coś gdzieś w niedzielę. Pozdrawiam.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 31 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2014 Tym razem nie odpuszcze. Jestem z Wami jak się umówicie.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2014 I jak ? Namawiamy się jakoś na jutro ?
Rekomendowane odpowiedzi