Klubowicze Marzena Opublikowano 1 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Października 2014 Witam wszystkich, termin potwierdzenia pobytu na zakończeniu sezonu minął. Potwierdzeniem miało być wpłata zaliczki,niestety nie wszyscy potwierdzili swój pobyt i na te miejsca zapisuję innych chętnych. Jest mi bardzo przykro z tego powodu. Zawiadamiam iż lista uczestników zakończenia sezonu w Golicach została definitywnie zamknięta. Jeżeli ktoś będzie chciał przyjechać zostaje do spania karimata lub materac (oczywiście własne). Do zobaczenia na stacji bliska 25.10.2014 o godz 15.00.
jurczas Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 szkoda że Stefanek odpadł:-(
Klubowicze Marzena Opublikowano 2 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2014 Jurek takie były zasady.My z Tomkiem też musimy spać na materacach.
Larwa Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Pazdzioch zadecydował, zaliczkę za nas zapłacił, więc nie zostaje nam ze Sławkiem nic innego zrobić tylko jechcać :-p mam pytanie w kwestii posiłków mamy deklarowac już dziś co chcemy i czy chcemy, czy ogarniamy temat na miejscu. Bo powiem szczerze, ze ja jako naczelna wegetarianka burgmanii zawsze wolę z własnym prowiantem, a ze Sławkiem to nie wiadomo :-P
ravw Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Ok to i ja dołączam - materac dmuchany (mój) i kompletne wyzywienie Pozdrawiam serdecznie.
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Października 2014 Pazdzioch zadecydował, zaliczkę za nas zapłacił, więc nie zostaje nam ze Sławkiem nic innego zrobić tylko jechcać :-p mam pytanie w kwestii posiłków mamy deklarowac już dziś co chcemy i czy chcemy, czy ogarniamy temat na miejscu. Bo powiem szczerze, ze ja jako naczelna wegetarianka burgmanii zawsze wolę z własnym prowiantem, a ze Sławkiem to nie wiadomo :-P Kasiu w zeszłym roku mieliśmy na kolacje i śniadanie jakieś różne dżemy,sery jeśli ci to nie przeszkadza. A jeżeli chcesz to powiem że jedna osoba będzie mieć swoje jedzonko. Sławek będzie jadł to co my czy też swoje.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 8 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2014 Marzena Sławek tam nie jedzie po to żeby jeść.
PAW_KOR Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Bardzo żałuje , ze nie będę mógł uczestniczyć w tej zacnej imprezie, ale jak większość wie wyjeżdżam. Myśle, ze odbije sobie na jakieś imprezie grudniowej moją nieobecność. Pozdrawiam wszystkich uczestników. Miłej zabawy.
Klubowicze Marzena Opublikowano 9 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Października 2014 Marzena Sławek tam nie jedzie po to żeby jeść. Jacuś uzgodnione już zostało że Kasia je swoje chwasty, a Sławek pije.
Klubowicze Jack Opublikowano 9 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2014 Bardzo żałuje , ze nie będę mógł uczestniczyć... Pawełku, bardzo żałuję. Miałem nadzieję zobaczyć Twoją paskudną gębę W Dźwirzynie tylko zdążyliśmy piątkę przybić. Pozdrawiam i do zobaczenia. Siadam koło Sławka
Klubowicze Marzena Opublikowano 9 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Października 2014 Pawełku, bardzo żałuję. Miałem nadzieję zobaczyć Twoją paskudną gębę W Dźwirzynie tylko zdążyliśmy piątkę przybić. Pozdrawiam i do zobaczenia. Siadam koło Sławka A ja myślałam Jack że będziesz siedział koło mnie i Volva ale ok
Klubowicze Marzena Opublikowano 16 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Października 2014 Naniosłam małe poprawki proszę o sprawdzenie czy wszystko się zgadza. Jeżeli coś jest nie tak poprawię. Jeśli ktoś chciałby jeszcze obiady piszcie bo to już ostatni dzwonek.
Administrator xmarcinx Opublikowano 17 Października 2014 Administrator Opublikowano 17 Października 2014 Proponujemy zakończenie sezonu jak w ubiegłym roku w Golicach.W agroturystyce,kto był to wie. Marzena, podaj dokładne namiary na ten ośrodek. Dzięki
Julo Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 http://mapa.szukacz.pl/?&lat=51.923050&lng=19.002405&z=24m&zzz=12&typ=Mapa&m=Golice&poi=hotel&t=
Klubowicze Marzena Opublikowano 17 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Października 2014 Marcin spotykamy się wszyscy na stacji Bliska w Poddębicach i razem ruszamy do Golic. Zbiórka o 25.10.2014 o godzinie 15.00 stacja paliw Bliska w Poddębicach.
Klubowicze Marzena Opublikowano 21 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Października 2014 Gdyby ktoś chciał dojechać później to tu jest opis. Gospodarstwo jest położone 5 km od trasy K72 w okolicach Poddębic i 9 km od autostrady A2 (Poznań - Łódź). Zjazd z autostrady w kierunku na Poddębice. Jadąc od łodzi skręcamy w Poddębicach przed zajazdem Skorpion w prawo, następnie pierwsza w prawo w kierunku lasu. Jadąc lasem drogą asfaltową około 2,5 km skręcamy w droge gruntową w lewo zgodnie ze stojącą po prawej stronie tabliczką z napisem " do punktu czerpania wody". Później cały czas prosto tą drogą aż do momentu zauważenia tablic kierunkowych do gospodarstwa.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2014 Czy to ten ośrodek? https://www.google.p...3c202bb57769e12 http://olejniczak.obitur.pl/
Administrator xmarcinx Opublikowano 21 Października 2014 Administrator Opublikowano 21 Października 2014 Raczej tak, bo tekst "jak dojechać" jest stamtąd zaczerpnięty.
Klubowicze Marzena Opublikowano 21 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Października 2014 Wrzonio tak to ten ośrodek.
Administrator xmarcinx Opublikowano 21 Października 2014 Administrator Opublikowano 21 Października 2014 Wrzonio. Ja jadę z Miętusem samochodem. Startujemy przed południem do Łodzi. Posiedzimy na Piotrkowskiej i w Manufakturze, zjemy tam pierwszy obiad a potem zameldujemy się u Paździocha, i dalej pojedziemy razem z nim. Taki przynajmniej mamy plan. Gdybyście chcieli, to jesteśmy do dyspozycji.
Klubowicze Marzena Opublikowano 22 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Października 2014 Mamy wolny domek.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2014 Zobaczymy bliżej soboty bo ochota jest tylko nie bardzo z czasem. Dzięki Marcin za propozycję, odezwę się jakby co.
jurczas Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Marzenko. Jedziemy bez młodej jak by co jedno miejsce sie zwalnia. Do zobaczenia jutro
ŁukaszWP Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 ja jutro niestety odpadam gdyby ktoś był chętny na dwa miejsca to służę uprzejmie
Klubowicze Marzena Opublikowano 24 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Października 2014 Zwolniły się dwa miejsca są opłacone jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszamy. Pieniążki można oddać Łukaszowi wp.
Rekomendowane odpowiedzi