Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę po nocy. Troszkę się boję, że spadnę z kanapy… gdzieś przed Puławami.

• Klubowicze
Opublikowano

Przecież możesz się sznurkiem przywiązać do skuta i będzie git.

• Sympatycy
Opublikowano

Brak chętnych, nieładnie, nieładnie. Jeszcze poczekamy, mamy kilka dni czasu. Wpadłem tam w niedziele ( niestety autem ), rybka u Kapitana jak zwykle pyszna. Pozdrawiamy wszystkich

Gość woytekpo
Opublikowano

Byłem w sobote ale chętnie pojadę jeszcze raz. Mam juz nawet zamówienie na Kulebiaki :msn-wink:

• Sympatycy
Opublikowano

Jak ktoś chętny dogadamy się w czwartek pod C 66. pozdro

Gość woytekpo
Opublikowano

No i jak z wyjazdem do Kazimierza ? Ja jestem chętny. Haloo jest tu ktoś ?

• Administrator
Opublikowano

Ja za Kazimierz dziękuję... o tej porze roku i przy zapowiadanej na weekend pogodzie tam będzie ul.

Osobiście w niedzielę będę celował nad jakiś spokojny akwen wodny... może Świder, może któraś odnoga Zegrza :)

• Sympatycy
Opublikowano

Basta, sorka, za gorąco. Rezygnujemy

• 2 miesiące temu...
  • Sympatycy
Opublikowano

Moi drodzy,

pozwolę sobie odświeżyć temat ponieważ na kolejny weekend zapowiada się super pogoda którą możemy jeszcze wykorzystać na weekendową wycieczkę.

http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL&REGION=0001&WMO=12375&LEVEL=51&R=0&NOREGION=1

proponuję więc aby zapodać w tym wątku kilka propozycji na wyjazd lub wycieczkę w ciekawe miejsce. Być może ostatnią już w tym roku.

Co wy na to ?

• Klubowicze
Opublikowano

Jestem w pełni "za", choć w moim przypadku w ten weekend to tylko niedziela wchodzi w grę. Gdzieś na forum czytałem o extra zapiekankach w Serocku. Może tam?

• Sympatycy
Opublikowano

Pasuje jestem za, tym razem bez mojego plecaczka ;) . A szkoda bo polubiła kulanko w waszym towarzystwie.

• Sympatycy
Opublikowano

w moim przypadku w ten weekend to tylko niedziela wchodzi w grę.

Campto ....... na kolejny weekend nie na ten ;)

Napisałem propozycję o tydzień wcześniej co by ludzie mogli sobie zaplanować.

No rzeczywiście można była dwojako zrozumieć :(

Opublikowano

Ja na niedziele bym sie pisal.

Pozdrawiam

Janek

Opublikowano

Hej,ja tez chętnie się dopisze do listy.. ;-) piszcie wiec co gdzie kiedy i jak. Pozdr. Konrad

• Klubowicze
Opublikowano

Campto ....... na kolejny weekend nie na ten :)

Napisałem propozycję o tydzień wcześniej co by ludzie mogli sobie zaplanować.

No rzeczywiście można była dwojako zrozumieć :smile:

Hehe, tak mi się niestety dyżury ułożyły, że mój wpis jest aktualny na ten i na następny weekend. :fireman2:

Z wielką chęcią ale ewentualnie tylko w niedzielę.

• Sympatycy
Opublikowano

No dobra ........ A jakieś propozycje ?

Może w sobotę jakieś ognicho w Zalesiu tam gdzie kiedyś a w niedziele dalszy wyjazd ?

Przyznamy się że nie mam pomysłu ....... Ja tylko lubię temat zapodać hehe ;-)

• Sympatycy
Opublikowano

Ja mam w planie jutro trochę się pokulać. Nie będę jednak nic proponował, bo ze mną może być różnie i w ostatniej chwili okaże się, że nie mogę pojechać. Temat obserwuję i czekam na Wasze propozycje.

Opublikowano

Ja bym się wstępnie na przyszłą niedzielę pisał- oczywiście jak pogoda dopiszę. Proponuje może Kazimierz

Opublikowano

To jak, robimy cos jutro?

Bo odzew widze niewielki :)

Pozdrawiam

Janek

Opublikowano

Ja bym się wstępnie na przyszłą niedzielę pisał- oczywiście jak pogoda dopiszę. Proponuje może Kazimierz

Ten Kazimierz i przyszłą niedzielę to i ja zaobserwuję :)

Może uda mi się do was dobić po drodze :photo:

• Sympatycy
Opublikowano

Janek, ustawka jest pod C66. Zobacz wątek RWBN.

• Sympatycy
Opublikowano

Ale Wam zazdroszczę . Ja niestety w Poznaniu na targach siedzę. Ale muszę wam powiedzieć że w Poznaniu 7.00 i naprawdę ciepło jest :-)

Norbert .

Myśle że Kazimierz dobry pomysł. Chodzi przecież o kulanko :-). Oczywiście w zależności od pogody bo jak wiesz u Nas to wszystko możliwe.

Opublikowano

No to wstępnie ustalone na niedzielę 27.10 Kazimierz. Inne propozycje dalej mile widziane.

• Sympatycy
Opublikowano

Jeśli już to pisze się z Patrycją na sobotę , w niedziele pracuje wiec nie dam rady, chyba że pojedziemy gdzieś w sobotę

Nic będę obserwował co i jak