Gość Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Będę po nocy. Troszkę się boję, że spadnę z kanapy… gdzieś przed Puławami.
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2013 Przecież możesz się sznurkiem przywiązać do skuta i będzie git.
Sympatycy Jaco Opublikowano 22 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 22 Lipca 2013 Brak chętnych, nieładnie, nieładnie. Jeszcze poczekamy, mamy kilka dni czasu. Wpadłem tam w niedziele ( niestety autem ), rybka u Kapitana jak zwykle pyszna. Pozdrawiamy wszystkich
Gość woytekpo Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Byłem w sobote ale chętnie pojadę jeszcze raz. Mam juz nawet zamówienie na Kulebiaki
Sympatycy Jaco Opublikowano 23 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2013 Jak ktoś chętny dogadamy się w czwartek pod C 66. pozdro
Gość woytekpo Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 No i jak z wyjazdem do Kazimierza ? Ja jestem chętny. Haloo jest tu ktoś ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Lipca 2013 Administrator Opublikowano 26 Lipca 2013 Ja za Kazimierz dziękuję... o tej porze roku i przy zapowiadanej na weekend pogodzie tam będzie ul. Osobiście w niedzielę będę celował nad jakiś spokojny akwen wodny... może Świder, może któraś odnoga Zegrza
Sympatycy Jaco Opublikowano 27 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Lipca 2013 Basta, sorka, za gorąco. Rezygnujemy
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2013 Moi drodzy, pozwolę sobie odświeżyć temat ponieważ na kolejny weekend zapowiada się super pogoda którą możemy jeszcze wykorzystać na weekendową wycieczkę. http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL®ION=0001&WMO=12375&LEVEL=51&R=0&NOREGION=1 proponuję więc aby zapodać w tym wątku kilka propozycji na wyjazd lub wycieczkę w ciekawe miejsce. Być może ostatnią już w tym roku. Co wy na to ?
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2013 Jestem w pełni "za", choć w moim przypadku w ten weekend to tylko niedziela wchodzi w grę. Gdzieś na forum czytałem o extra zapiekankach w Serocku. Może tam?
Sysgone Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Jeśli dostosujecie prędkość do wolniejszych, to może http://www.forum.burgmania.net/topic/17831-rwbn-czyli-rolling-warsaw-by-night/page__st__300#entry319057 ...
Sympatycy Jaco Opublikowano 18 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2013 Pasuje jestem za, tym razem bez mojego plecaczka . A szkoda bo polubiła kulanko w waszym towarzystwie.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2013 w moim przypadku w ten weekend to tylko niedziela wchodzi w grę. Campto ....... na kolejny weekend nie na ten Napisałem propozycję o tydzień wcześniej co by ludzie mogli sobie zaplanować. No rzeczywiście można była dwojako zrozumieć
Jaanek Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Ja na niedziele bym sie pisal. Pozdrawiam Janek
Alesklar Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Hej,ja tez chętnie się dopisze do listy.. ;-) piszcie wiec co gdzie kiedy i jak. Pozdr. Konrad
Klubowicze Campto Opublikowano 19 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2013 Campto ....... na kolejny weekend nie na ten Napisałem propozycję o tydzień wcześniej co by ludzie mogli sobie zaplanować. No rzeczywiście można była dwojako zrozumieć Hehe, tak mi się niestety dyżury ułożyły, że mój wpis jest aktualny na ten i na następny weekend. Z wielką chęcią ale ewentualnie tylko w niedzielę.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2013 No dobra ........ A jakieś propozycje ? Może w sobotę jakieś ognicho w Zalesiu tam gdzie kiedyś a w niedziele dalszy wyjazd ? Przyznamy się że nie mam pomysłu ....... Ja tylko lubię temat zapodać hehe ;-)
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2013 Ja mam w planie jutro trochę się pokulać. Nie będę jednak nic proponował, bo ze mną może być różnie i w ostatniej chwili okaże się, że nie mogę pojechać. Temat obserwuję i czekam na Wasze propozycje.
Norbert Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Ja bym się wstępnie na przyszłą niedzielę pisał- oczywiście jak pogoda dopiszę. Proponuje może Kazimierz
Jaanek Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 To jak, robimy cos jutro? Bo odzew widze niewielki Pozdrawiam Janek
MARCVS Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Ja bym się wstępnie na przyszłą niedzielę pisał- oczywiście jak pogoda dopiszę. Proponuje może Kazimierz Ten Kazimierz i przyszłą niedzielę to i ja zaobserwuję Może uda mi się do was dobić po drodze
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2013 Janek, ustawka jest pod C66. Zobacz wątek RWBN.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2013 Ale Wam zazdroszczę . Ja niestety w Poznaniu na targach siedzę. Ale muszę wam powiedzieć że w Poznaniu 7.00 i naprawdę ciepło jest :-) Norbert . Myśle że Kazimierz dobry pomysł. Chodzi przecież o kulanko :-). Oczywiście w zależności od pogody bo jak wiesz u Nas to wszystko możliwe.
Norbert Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 No to wstępnie ustalone na niedzielę 27.10 Kazimierz. Inne propozycje dalej mile widziane.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 20 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2013 Jeśli już to pisze się z Patrycją na sobotę , w niedziele pracuje wiec nie dam rady, chyba że pojedziemy gdzieś w sobotę Nic będę obserwował co i jak
Rekomendowane odpowiedzi