Skocz do zawartości
Forum Burgmania

RWBN czyli Rolling Warsaw by Night 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podsumowanie wczorajszego wieczora:

WP_20131011%201.jpg

Gór nie ma, ale i tak jest zajedwabiście

:D

• Odpowiedzi 1.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jerry_R

275

• Trenex

144

• Raven

101

• Sysgone

96

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co tu taka cisza? ..kiedy pośmigamy? :)

Opublikowano

Mam ochotę dziś pokręcić wokół komina , ale jak na razie pogoda trochę angielska. Jak się rozpogodzi to jestem chętny na wieczorny spacer.

Opublikowano

Niestety ja dzisiaj nie mogę.

Opublikowano

rany, tak późno?

dobra, przekonaliście mnie :blush:

Opublikowano

Ja dzisiaj też nie dam rady

Opublikowano

rany, tak późno?

dobra, przekonaliście mnie ;)

Ostatnio z Maxellem zrobilismy spontan na ostatnia chwile, jezdzilismy od bodajze 22:45 do 2 rano z minutami: Bankowy, pod Nowy Dwor Maz., Zegrze, Nieporet i powrot.

Mozna zrobic tak - spotkac sie ok. 21:30, pogadac, a ja dojade najdalej przed 22 i po prostu ruszymy.

Opublikowano

Ja też postaram się przybyć i chwilkę pogadać..... Potem muszę wracać do pilnych zajęć...niestety !!!

Opublikowano

Witam tez bede. Wlasnie wychodze.

Pozdrawiam

Janek

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Opublikowano

Drodzy Koledzy ! Dzięki za dzisiejsze spotkanie i odprowadzenie do domu. Sam chyba bym w tej mgle się zagubił....! Mam nadzieję, że Wasz powrót do domów nie nastręczył większych kłopotów.... Do następnego spotkania, Maro.

Opublikowano

Powrót był extremalny we mgle, ale późniejszy przystanek w Macu był bardzo sympatyczny nawet byliśmy hurtowo podrywani przez młodą dziewczynę ;).

Ja już w domciu pozdrawiam i do następnego razu.

Opublikowano

A u mnie mgła już o tej porze jakby mniejsza, momentami tylko jechałem 10km/h bo normalnie nic nie widać i momentalnie szyba mokra, ale spoko ;)

Jeszcze pokulałem się po Bemowie trochę.

Dzięki i do następnego.

Opublikowano

Dzieki za jazde i spotkanie!

Najlepsze bylo dzis pytanie Maxell'a, jak odprowadzilismy Cie Marek: "gdzie jedziesz". "Nie wiem, widze tylko mleko przed soba" ;)

Dziewczyna robiaca research "panow jezdzacych na skuterach" dziwnie wygladala :kwasny:

Odprowadzanie Marka, Kenia, przedszkole 2oo prawie ;)

A propo dyskusji o zmianie sprzetu - przypomnialo mi sie - jednym z powodow mojej zmiany byla nieobecnosc ABS, podobnie jak u Sysgone niedawno, czy niedlugo u Pisklaka.

Patrzac w przyszlosc - ciekawy jestem, czy bedzie mozna zaktualizowac ABS -> na pozwalajacy hamowac w zakrecie bez blokowania kol MCS (jak w przypadku motocykli KTM):

http://www.scigacz.p...dzie,21762.html

A propo poduszki, to jest Airhawk 2:

https://www.google.p...hawk 2&tbm=isch

http://www.motobagaz...-cm-p-3008.html

http://www.airhawk.net/

Opublikowano

Tak jak wczoraj rozmawialiśmy, planuję na niedzielę coś takiego

Pogoda ma być spoko więc jakby ktoś był chętny około 12.00 się przejechać to zapraszam :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Kusisz Max.. :( Może warto tą propozycję wrzucić jako nowy temat.

Opublikowano

wchodzę w to :(

Opublikowano

Trasa tylko wstępnie 'rozrysowana' i do ewentualnych modyfikacji. Drogi są w miarę dobre (jeśli w ogóle można mówić o dobrych drogach u nas) i jedzie się całkiem przyjemnie. Z Serocka droga prościutka do Wyszkowa, żadnego zakrętu i sporo przez las.

Mała poprawka co do samej trasy tutaj. Ktoś kiedyś mówił, że musi ósemki potrenować :)

Przypominam tylko, że moja prędkość przelotowa to jakieś 100-110 km/h więc jak ktoś ma 600 cm3 i chcę jechać szybciej to już raczej nie ze mną :)

A tak na marginesie, dzisiaj dużo fajniejsza pogoda jak wczoraj, właśnie wróciłem z małego kulanka i było super, mokro ale ciepło chociaż :)

• Sympatycy
Opublikowano

O to ja mogę z Tobą jechać, bo mam 500 cm. ;-)

Opublikowano

O to ja mogę z Tobą jechać, bo mam 500 cm. ;-)

Jak Ci się woda w chłodnicy nie zagotuje przy takich prędkościach to spoko :)

Opublikowano

To i ja się może zapiszę.

Jesień widoczna jest coraz mocniej, tak więc jeśli pogoda będzie znośna, z miłą chęcią w Twoim tempie przejadę się po okolicy. Może to już ten ostatni raz w tym sezonie, kto wie.

Zapraszamy chętnych, większą grupą przyjemniej.

A przy okazji pobytu w NDM można by było wstąpić do Anulki naszej biednej.

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

No z RWBN-em nigdy nie było mi po drodze, ale analizuje i analizuje i kto wie może jak pogoda dopisze i promesę dostane to zawitam ;) narazi śledzę bacznie :clapping:

Opublikowano

A tak pomijając niedziele, organizujemy coś dzisiaj na wieczór/noc?