Klubowicze pgizi Opublikowano 19 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2012 Ja i Ewa jesteśmy wstępnie za. Wszystko zależy od terminu.
Klubowicze sonor Opublikowano 19 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2012 Ja,to oczywizna,ze tez jeZdem "ZA"
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2012 To mam nadzieję że uzbieramy 20 osób Teraz tylko trzeba ustalić termin. Patrząc na prośbę Miętusa pierwsza propozycja to 14 sierpnia sobota. Oczywiście to tylko propozycja więc piszcie komu pasuje komu nie, będziemy zmieniać
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2012 O kurczaczek i mandarynka, ja jestem chyba wówczas nad jakimś jeziorkiem .... Jeszcze sprawdzę, no bo oczywiście też się pisze
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2012 Sobota sobota, Robson miał na myśli rok 2021
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2012 Sobota sobota, Robson miał na myśli rok 2021 OJ sorki , na lipiec patrzyłem, źle spojrzałem na kalendarz 18 sierpień 2012 oczywiście hehe
RONIN Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 no to Was nie odwiedzę, bo planuję coś dalszego 15-19 sierpień na 200
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2012 Moja Lepsza Połowa orzekła że jak dożyjemy to pojedziemy (18 VIII).
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2012 no to Was nie odwiedzę, bo planuję coś dalszego 15-19 sierpień na 200 no to akurat coś dalszego to przyjedziecie do Wawy na zwiedzanie stadionu PS pamiętajcie proszę że to jest na razie propozycja, zawsze można wybrać inny termin ale musi on być w okres wakacyjny ponieważ wtedy zwiedzanie jest gratis Edit dziś No ci co dzisiaj jadą na Sokoła do Czerska mają super pogodę a ja nie mogę pojechać szkoda
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2012 Roberto, jeżeli to nie problem, to wciągnij na listę zwiedzających Stadion koleżankę Ewy ze synem (niestety w 400). Czyli my to: Ewa, Monika, Paweł, Daniel.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2012 OK to wstępna lista i proszę się dopisywać : Pgizi + Ewa Monika + Daniel Miętus Sonor Roberto + Cezar Strażak + Patrycja Norbert + plecaczek Pinu Flayman
Gość Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Pozdrawiam z Newark, jak wroce to sie dopisze.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 21 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2012 Hmmm Strażaki odpadają z wycieczki stadionowej a to dlatego że bedziemy jeszcze nad morzem tyłeczki smażyć więc życzymy udanego zwiedzania
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2012 Wrzonio i Ewik się piszą na stadionową wycieczkę, tylko byłoby dobrze 18 VIII rano.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2012 Hmmm Strażaki odpadają z wycieczki stadionowej a to dlatego że bedziemy jeszcze nad morzem tyłeczki smażyć więc życzymy udanego zwiedzania No to trza tak ustalić co by wszyscy mogli jeszcze pogadamy albo po prostu Was nad morze nie puszczę hehe Czy godzina 10.00 będzie OK ? po później to co dwie godziny czyli 12.00. Lista aktualna: Pgizi + Ewa Monika + Daniel Miętus Sonor Roberto + Cezar Strażak + Patrycja ?? Norbert + plecaczek Pinu Flayman Wrzonio + Ewik
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2012 Myślę,że 10 jest OK. Potem można gdzieś dalej się kulnąć.,
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2012 Ze mna jak z dzieckiem... za reke i na skuterrrrrr
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2012 Już po wycieczce na stadion Wysłałem dziś email z prośbą o rezerwację terminu na 18 sierpień i otrzymałem taką odpowiedź: "Witamy, Dziękujemy bardzo za zainteresowanie zwiedzaniem Stadionu Narodowego w Warszawie. Informujemy, iż w chwili obecnej wszystkie terminy do dnia 31 sierpnia 2012 roku zostały zarezerwowane. Wszelkie informacje na temat zasad wycieczek organizowanych jesienią odnajdą Państwo niebawem na naszej stronie www.stadionnarodowy.org.pl. Z poważaniem Dział koordynacji wycieczek. UWAGA ! e-mali został wygenerowany automatycznie, prosimy na niego nie odpowiadać." Przykro mi Panie i Panowie ale wycieczka odwołana chyba że wymyślimy coś w zamian A swoją drogą to myślę że to gów... prawda że mają już wszystko zarezerwowane, pewnie nie chcą przez wakacje wycieczek robić bo to przecież za darmo a po wakacjach będzie pewnie ze 20 dyszki kosztowało od osoby.
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2012 aaaa to oszusci je.....ni!!! Banda decydentow!!! Oszukali nas...!!! Skaaaaaandalllllll!!!!
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 21 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2012 yyyy jak Pan tu stadiony przyjechał zwiedzać to zwiedzaj Pan dalej... Nic może wiedzieli ze jestem w tym okresie na wakacjach hihi Robson wymyślimy coś przy zimnym piwku nad morzem
Norbert Opublikowano 22 Lipca 2012 Opublikowano 22 Lipca 2012 Ale lipa. No to może obok stadionu zaliczymy lot balonem Orange http://stacjabalon.pl/ Wjazd 35 zł, więc tragedii nie ma. PS. Dla Flymana to może byc żadna atrakcja
RONIN Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Podjąłem temat spływu, może ktoś u Was będzie też chętny popływać a nie tylko jeździć i jeździć ;-) http://www.forum.burgmania.net/topic/15851-28-lipca-splyw-kajakowy-pilica-spala/
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2012 Zjednoczeni w Burgmanii! Poskładałem film z naszego zeszło sobotniego, niezmiernie udanego wypadu do poniemieckich bunkrów kolejowych w Konewce i Jeleniu. I wyobraźcie sobie, że mi go jeszcze nie zablokowali! Jest tu: Jeżeli ktoś chciałby sobie pobrać, to zamieściłem również tutaj: http://chomikuj.pl/pgizi/Moto+Filimiki Życzę dobrej zabawy i miłych wspomnień. Wybaczcie, że jest trochę dłużyzn – zawsze można „przewinąć”. p.s. Ewa jest bardzo dumna ze swoich ujęć podczas jazdy
Iga Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Super robota, brawo Ewa no i Kierownik Zupełnie jak bym tam z wami była.
Rekomendowane odpowiedzi