Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Paniom i reszcie:) za miło spędzony dzionek. Były dziki, osy,kleszcze , złapane kapcie, bliskie spotkania ze słupkami , jazdy testowe , jazdy off-roadowe....było wszystko.

Miętus umocniłeś mnie w decyzji co do następnej maszyny. Dzięki za jazdę testową ;)

Mnie przed samym domem złapała niezła burza w wyniku czego przed garażem zdrowo postawiło mnie bokiem, ale sprzęt opanowałem i po strachu.

Poniżej mała zajawka i zbitka filmowa :)

Część fotek wypadła ze względu na jakość (było ciemno jak w dupie więc foty nie wyszły najlepiej)

6660227c1b60.jpg

f1658350af88.jpg

2cebc743f4e9.jpg

d0456a2646ac.jpg

[media=]

[/media]
  • Sympatycy
Opublikowano

Strażaki (Robert&Patrycja) też dziekują za udana i wspaniałą wycieczke w przesymatycznym gronie

Relacja zdjeciowa super nic dodać nic ujać zdjecia mowia same za siebie jak bylo ;)

Uśmiałem sie z z filmu Pawła z wycieczki do Kazimierza dla mnie pod koniec filmu 3:30min jest jeden tekst nie do przebicia

...Panie jak Pan przyjechal parkingi zwiedzac, to Pan dalej zwiedzaj... hehhehe

Podziękowania dla Mietusa za dotrzymywanie tempa w przedmuchaniu sadzy z naszych wydechów :)

No i co pozostaje myśleć nad nastepnym wypadem gdzieś lecz nie wiadomo gdzie ...

• Klubowicze
Opublikowano

Ja oczywiście też bardzo dziękuję za wycieczkę i :

Końdzio - wielkie dzięki za tak dokładną relację :clapping: masz melodię do pisania ( masz szczęście że na kolegów z Burgmani można liczyć hehe :) )

Flyman - jak pragnę podskoczyć nie kumam o co kaman :blush:

MIętus - dziekujemy za możliwość przetestowania Króla ;) - to była sama przyjemność

Paweł - tobie dzięki za super relacje z wyjazdu poprzedniego ( czekamy na następną)

Pinu - dzięki za uratowanie życia ( chodzi mi o kleszcza)

Maciek - pozdrowienia dla ciebie i plecaczka

Strażak - namówiłeś mnie, jednak następny zakup to będzie SW 600 :ninja:

Norbert - dzięki za ostanie kilometry ( dostojnie i elegancko )

PS

a tak na koniec to było zajefajnie :msn-cry:

...a do mnie/o mnie juz nic nie napisales!!!

• Sympatycy
Opublikowano

...a do mnie/o mnie juz nic nie napisales!!!

Sonor - dzięki że jesteś :Jumpy:tego chyba nie muszę pisać jak wiesz :)

Ja to przepraszam że pytam ale do zdjęcia z niebieskich źródeł to trzy się razy ustawialiśmy ;) a fotki jak nima tak nima :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Sonor - dzięki że jesteś :Jumpy:tego chyba nie muszę pisać jak wiesz ;)

O kurde, jak to zabrzmiało!

A do prośby o zdjęcia i ja się przyłączam.

• Klubowicze
Opublikowano

No właśnie, Sonor co jest z danymi z twojego aparatu ?????

• Klubowicze
Opublikowano

...i juz sa :)

DSCF5026.JPG

Zgadnij i oznacz kto jest kto i gdzie... Do wygrania cenne nagrody,a glowna jest Polonez Caro w kolorze "wisnia metalic" ;)

A tutaj ekipa "BUNKROWA"

DSCF5011.JPG

a tutaj reszta... https://picasaweb.go...unkry14Lip2012#

• Klubowicze
Opublikowano

Ekstra foty!

Fajnie, że te z 2 bunkra wyszły.

• Klubowicze
Opublikowano

No powiem tak, wszystkie fotki są rewelacyjne, super że ich jest tak sporo, bo można sobie spokojnie odtworzyć cały rewelacyjny dzionek.

Ale, no właśnie jest ale, ja już strasznie, ale to strasznie, nie mogę się doczekać tej relacji filmowej Pegiziego.

Iga obejrzała wszystkie fotki, i tu moje zdziwko: no dobra, to gdzie jedziecie w następną sobotę? !w00t :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jest tak:

1) Wczoraj zrzuciłem wideo na kompa i wyszło ok 1 godz materiału wyjsciowego ( razem z "blair witch project" i zdjeciami Norberta w formie filmiku). Większośc to będą dłużyzny lub kiepskie ujęcia ( z winy mojej jak i mojego "operatora"). Dajcie mi trochę czasu, coś postaram się wystrugać.

2) Jak to "no dobra, to gdzie jedziecie w następną sobotę? " - do Czerska na Zlot Sokoła. Start spod ZUS'u ok. godz. 9.00 - 9.30. Na razie jest mało chętnych więc jak ktoś chce to się pisać Koleżeństwo!

• Klubowicze
Opublikowano

Baaardzo ładnie Panie i Panowie, podoba sie mi bardzo. Pozdrawiam :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Baaardzo ładnie Panie i Panowie, podoba sie mi bardzo. Pozdrawiam :clapping:

No to rozumiem, że w sobotę widzimy was ....

ps. pgizi a gdzie ta lista, bo jakoś nie mogę znaleźć :( . A co do jechania, to z wami, nawet na koniec świata, tylko co bym zdążył do domu, na kąpanie Romka :D. Sonor, Iga się pyta z czym chcesz kanapki ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Można by było pomyśleć nad spływem kajakowym np: Pilicą w okolicach Spały

Byliśmy, rejon fajny może być ciekawie

Termin do ustalenia

• Klubowicze
Opublikowano

A co byście powiedzieli na odwiedzenie kolegów z kujawsko-pomorskiego.

29.07, mają spota. Kilometrów troszkę jest, to prawda, ale co tam, jak jeździć to jeździć :clapping:

Opublikowano

Ale fajne wycieczki sobie robicie. Tylko pozazdrościć.

Ja powoli zaczynam się rozglądać za kolejnymi 2oo kółeczkami o pojemności do 400 ccm. !scooter Strasznie mi tego brakuje.

• Klubowicze
Opublikowano

ps. pgizi a gdzie ta lista, bo jakoś nie mogę znaleźć

Oj tam, oj tam, lista ... Nawet nie myślałem o żadny formalizowaniu, typu lista, zapisy, przedpłaty, itp.

Ustalamy miejsce i czas zbiórki i się deklarujemy. Kto przyjedzie, to jedzie.

Jeden warunek: żadnej "szrańczy"! Jedziemy spokojnie, turystycznie, kulturalnie, dostosowując Vmax do najsłabszego.

p.s.

Czym trzeba sobie zasłużyć na kanapki?

• Sympatycy
Opublikowano

Pinio w czwartek pewnie obgadamy, plan co do wycieczki i cos sie wymyśli wiem ze napewno z Pawlem jedziemy do Czerska w sobote

• Sympatycy
Opublikowano

Ja niestety w następny weekend ( sobotę ) nie dam rady się załapać :D . Moje dziecko wraca z obozu :clapping: . Pogadamy w czwartek na spocie.

• Klubowicze
Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem, że ja też odpadam w tą sobotę i niedzielę, chrzciny, Iga dostąpiła zaszczytu bycia mama chrzestną, więc mnie przypadł zaszczyt zajęcia się Romkiem. Ale za to niedziela, za tydzień .... Pogadamy w czwartek.

ps. co do kanapek, no z jakiej okazji ja dostaje to wiem, ale czemu dostaje Sonor ????? Właściwie to muszę ta sprawę rozwiązać, może jakiś detektyw ... :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Do Igi :) Dziekuje Ci baaaaaarrrrrdzo serdecznie za jakze przepyszna kanapeczke!!! :) A Ty Pinu,nie wnikaj :fireman2::clapping:

Co do soboty,nie ma mnie... wracam w poniedzialek :) ale,padla wstepna propozycja splywu w Spale po Pilicy kajakami za 2 tygodnie w sobote,temat do przeanalizowania i sadze,ze tak tez sie stanie w czwartek na spocie... Jesli chodzi o wyjazd,foty,filmy i przygody z minionej soboty,to hmmmmmmmmmmm,nie da sie opisac tej radochy jaka mysle,ze mielismy wszyscy Ci,ktorzy pojechali. Tak wiec czekamy na kolejnych chetnych, usmiech na mordce i satysfakcja gwarantowana!!! :)

Opublikowano

Zgadzam się w 100% z przedmówcą zapraszamy jak najwięcej chętnych :) bo im więcej tym weselej :clapping: a moja koleżanka Ola po obejrzeniu dokumentacji z naszego ostatniego wyjazdu zadeklarowała chęć uczestniczenia w następnym :fireman2:

Opublikowano

Dołączę do Was w sierpniu. Na razie mykam solo różnymi trasami w Bory.

Może kiedyś razem tam mykniemy? Jest gdzie spać i co zwiedzać.

Minus 300 km. w jedną stronę (ale ja i tak to lubię)

Pozdrawiam.

PJS

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie dalsze wyjazdy oczywiście jak najbardziej ale można też w któryś weekend zorganizować coś w poniższym temacie :blush:

20 osób uzbieramy na pewno ( bo taka jest minimalna ilość osób ) i wystarczy wysłać email, kto, gdzie i kiedy.

http://www.stadionna...wym-w-warszawie

Co wy na to ? :msn-cry:

• Sympatycy
Opublikowano

Pomysł na zwiedzanie stadionu bardzo dobry jestem ZA

Jedynie prośba o zaplanowanie tej akcji po 6 sierpnia - będę już w W-wie :blush:

Opublikowano

spoko pomysł- ja się piszę pewnie z plecaczkiem