Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Administrator Opublikowano 22 Sierpnia 2019 ? W związku z tym, że pomysłodawca dodatkowej wycieczki rzucił temat a później uciekł... następuje mała zmiana godziny spotkania wyjazdu na Zjazd Regionów. Pogoda zapowiada się ładna w związku z powyższym zaliczymy inne urokliwe miejsce. Będzie zjazd z S8 w Tomaszowie Mazowieckim i pkt. widokowo- zdjęciowy nad Zalewem Sulejowskim. Później bocznymi drogami przemieścimy się do Złotego Młyna w Majkowie. Reasumując: Spotkanie mazowieckie 25.08 w niedzielę o 11:00 pod > > C66 < < . Start 11:15 luźnym tempem bez napinki. Do zobaczenia ✌️ 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zajedziecie po drodze do Ptaka/MC Donalds? Nie pchałbym się pod c66 od siebie..
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2019 U mnie w weekend taka sytuacja. Spontanicznie wyszło. Trójstyk PL/D/CZ, Pekelne Doly, Zamek Czocha, Zamek Książ, Sztolnie 'Rzeczka" Reise i wiele innych. 1300 km nawinięte, banan na gębie . 1
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2019 9 godzin temu, Piootr napisał: U mnie w weekend taka sytuacja. Spontanicznie wyszło. Poniosło kolegę ? Brawo! i tak samemu?
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2019 Tak, bo jak ja mogłem „rozgłaszać” jak czas i pomysł pojawił się w piątek w południe. Sam byłem. Totalnie spontaniczny wyjazd, jak nigdy dotąd. Koszty około 500 zł z paliwem, spaniem i jedzeniem. Pozdrawiam Piootr 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Września 2019 Administrator Opublikowano 2 Września 2019 ...ale, że jak... Tak bez słowa nikomu? Tu musi być jakieś drugie dno Ładna chociaż?
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2019 @Piootr w sumie Brawo! Samotne podróże też są bardzo fajne. Osiąga się specyficzny ducha stan, ale szkoda że tylko 2 dni. Po tygodniu weekendowego spontanu byłbyś zupełnie "refresh" Podasz trasę? Z Piekielnych Kopalni jest rzut beretem na wzgórze Jisted ? byłeś?
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2019 ...ale, że jak... Tak bez słowa nikomu? Tu musi być jakieś drugie dno Ładna chociaż? Zupełnie i żadnego DNA nie było, a i Kofole ci chciałem wziąć, ale KČ w kieszeni w gotówce nie miałem. Karty płatnicze na czeskiej prowincji de mode [mention=5295]Piootr[/mention] Podasz trasę? Z Piekielnych Kopalni jest rzut beretem na wzgórze Jisted byłeś? Tam nie byłem. Wyjazd spontaniczny, bez planowania. Trzeba w tamte czesko - dolnośląskie klimaty kiedyś pojechać ponownie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Września 2019 Administrator Opublikowano 7 Września 2019 Z Arturasem na zlocie PE
Batmoto Opublikowano 21 Września 2019 Opublikowano 21 Września 2019 Mam taki plan na niedzielę. Jest to niewyszukana propozycja eksploracji Puszczy Kampinoskiej. Oczywiście, jak ktoś jeździ na moto po Mazowszu od paru lat to pewnie w PK już był ale, ponieważ ja dopiero zaczynam… no to taką trasę przygotowałem. Planuję rozpocząć w najbliższą niedzielę 22-go bm. o 10-tej rano. Jeśli ktoś będzie miał życzenie się przyłączyć, to zapraszam na początek trasy. A to ten plan: https://drive.google.com/file/d/11tSeRhqM2wqbn-fDhwh_AAz675ALsjLZ/view?usp=drivesdk Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
EwaPia Opublikowano 21 Września 2019 Opublikowano 21 Września 2019 4 godziny temu, Batmoto napisał: Mam taki plan na niedzielę. Jest to niewyszukana propozycja eksploracji Puszczy Kampinoskiej. Oczywiście, jak ktoś jeździ na moto po Mazowszu od paru lat to pewnie w PK już był ale, ponieważ ja dopiero zaczynam stąd taka trasa. Planuję rozpocząć o 10 jeśli ktoś będzie miał życzenie się przyłączyć to zapraszam w nd. 22-go bm. na początek trasy o godz. 10. A to ten plan: https://drive.google.com/file/d/11tSeRhqM2wqbn-fDhwh_AAz675ALsjLZ/view?usp=drivesdk Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Chcesz startować z Fortu Blizne? Nie lepiej gdzieś na stacji benzynowej się umówić? ? I od razu uprzedzam, że droga z Palmir do Truskawia to kamienie i prędkość 5 km/h - już to kiedyś przerabiałam ?
Batmoto Opublikowano 21 Września 2019 Opublikowano 21 Września 2019 Chcesz startować z Fortu Blizne? Nie lepiej gdzieś na stacji benzynowej się umówić? I od razu uprzedzam, że droga z Palmir do Truskawia to kamienie i prędkość 5 km/h - już to kiedyś przerabiałam Masz rację. Z fortem to był taki pomysł debiutanta a z tą drogą do Palmir to słyszałem o niej no i w sumie skoro Ty też tak mówisz to nie ma co tym bardziej, że reszta trasy wyszła chyba dość przeprawowo więc szybszy objazd się przyda. Po siatce wrzucę update trasy. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
kacperduch Opublikowano 21 Września 2019 Opublikowano 21 Września 2019 Ogarniety ten plik gpx. Trasa spoko. Ja wstepnie jestem za.
Batmoto Opublikowano 21 Września 2019 Opublikowano 21 Września 2019 Poszedł update.Jedna bardzo ważna rzecz, zmienił się punkt początkowy trasy. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
kacperduch Opublikowano 21 Września 2019 Opublikowano 21 Września 2019 Napisz gdzie jest start moze sie ktos dołaczy Czyli Lotos na pułkowej w strone Gdanska ?? Godzina 10 ??
Batmoto Opublikowano 21 Września 2019 Opublikowano 21 Września 2019 Trasa zaczyna się na stacji Lotos na ul. Pułkowej 58 czyli na siódemce na Żoliborzu. Plik z trasą można otworzyć na telefonie aplikacją OsmAnd. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
kacperduch Opublikowano 21 Września 2019 Opublikowano 21 Września 2019 Batmoto na prv wysłałem tobie wiadomosc. Ruszamy o 10 ??
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Września 2019 Administrator Opublikowano 30 Września 2019 ... a tym czasem w najbliższą sobotę szykuje się ciekawy Rajd po Mazowszu organizowany przez Motor-land. Podrzucam szczegóły... Cześć! Kto ma ochotę na spotkanie w Wawie i okolicach? ? Marka i model pojazdu nie mają znaczenia ?Już 5 października, u nas, w Dziekanowie Nowym ul. Kolejowa 362/364 . Fajnie będzie, jak przyjedziecie, poznamy się, pogadamy, pojeździmy i zjemy coś z grilla? Oczywiście, za nic nie płacicie (chyba że chcecie kupić jakieś moto;)) Jak jesteście za, piszcie w niniejszym poście, kto będzie i na jakim moto ? A plan jest mniej więcej taki:Rajd Kampinoski odbędzie się w sobotę 5 października. Na uczestników czekamy już w piątek 4 października. Można będzie zaparkować i pozostawić samochód lub motocykl na naszym parkingu firmowym, odwiedzić salon Motor-Land i odbyć jazdę próbną wybranymi modelami motocykli, skuterów i quadów. Rajd rozpoczyna się w sobotę o godzinie 10.30 na parkingu przed siedzibą Motor-Land. Na trasie rajdu poruszamy się według planu w grupach po pięć pojazdów. Każda grupa pilnuje się wzajemnie. Wszyscy spotykają się na wyznaczonych punktach zbornych.Trasa rajdu wiedzie z Dziekanowa nowego do Czosnowa, a następnie przez Kaliszki, Truskawkę, Wiersze, Kiścienne do miejscowości Roztoka, gdzie zatrzymujemy się na parkingu po lewej stronie szosy. Zostawiamy tam pojazdy i idziemy zwiedzać miejsca, w których żyją bobry nad puszczańskim Kanałem Zaborowskim.Następnie wyruszamy w kierunku Leszna i skręcamy w lewo z drogi 579 w drogę 580 w kierunku Warszawy. Na rondzie w Zaborowie skręcamy w lewo i dojeżdżamy do miejscowości Mariew, a następnie skręcamy w lewo w ulicę Spacerową, którą dojeżdżamy do Truskawia. Następnie jedziemy do Izabelina do siedziby Kampinoskiego Parku Narodowego, gdzie mamy około godziny czasu na zwiedzanie i postój. Stamtąd wyruszamy ponownie do Truskawia i dalej w kierunku miejscowości Pociecha, gdzie mijamy pomnik Krzyż Jerzyków. Następnie dojeżdżamy do miejscowości Palmiry, gdzie odwiedzamy cmentarz i muzeum. Chętni mogą udać się na krótki spacer po puszczy. Po godzinnym postoju jedziemy dalej w kierunku Dziekanowa Nowego i kończymy rajd na parkingu firmy Motor-Land.Na zakończenie imprezy przewidziany jest poczęstunek w formie grilla dla uczestników ?️ Zapraszamy ✌️ 1
Corleone Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Pomysł na sobotę byłby fajny gdyby nie zapowiadane na sobotę opady deszczu . Jest jeszcze kilka dni, więc może coś się zmieni na lepsze...Pozdrawiam,Corleone
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2019 Jak będzie przynajmniej bezdeszczowo to podjadę
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Października 2019 Administrator Opublikowano 4 Października 2019 Na start Rajdu (10:30) się nie wyrobię ale pojawię się jakoś później w Dziekanowie
Batmoto Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 Moja apka pogodowa przez cały tydzień nadawała deszcz na dzisiaj a dziś coś jej się odwidziało i chyba nie będzie tak mocno padać. Ostatnio cały czas mnie okłamywała i nic z jej przepowiedni się nie sprawdzało, ale dziś jej zaufam, że nie będzie lało i się przejadę. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Vito Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 Burgmania obecna...Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Tajna sekta Burgmana porwała Kymco AK 550 .Osobiste wrażenia: zwrotność, przyspieszenie, dźwięk spoooro lepsze niż B 650 poza.....jednym...wiatr (kask chroni dobrze) ale w nogach czuć mega...Komfort na dłuższą trasę....jednak Burgman Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Października 2019 Administrator Opublikowano 5 Października 2019 Dzięki Panowie za spotkanie. Udany dzień. Finalnie była dziś piękna pogoda. Sporo przegadanych tematów a i na ruszt coś wpadło . Kilka obrazów ze spotkania w Motor-Land.
Milimetr Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 W pełni potwierdzam wypowiedź Vito. Burgmania obecna. Pogoda dopisała, sprzęty również A to część grupy zwiadowczej na tzw. bobrowiskach Było miło i sympatycznie. Pogaduchy o wszystkim i o niczym, brzuchy napełnione kiełbaską i kaszanką z grilla, a po powrocie do domu oczywiście banan na twarzy. Tym bardziej, że byłem jednym, ale nie jedynym członkiem tej tajnej grupy co porwała Kymco AK 550. Moje wrażenia z jazdy? Fajnie się składa w zakręty, ale porównując jazdę z B650 to bardziej mnie telepało przy większych prędkościach. Wiadomo...brak owiewek. Ogólnie Ok, ale ja jestem trochę za duży i przy ciaśniejszych skrętach kolana mi przeszkadzały. Podziękowania dla Ojca Dyrektora za zwrócenie uwagi na forum na tę imprezę, a organizatorom za .... pomysł no i oczywiście organizację!! ?
Rekomendowane odpowiedzi