dr.big Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Chyba sam założyłem ten temat??????????(...) Przeciez napisalem, ze nagroda do odebrania w Warce !OKK ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2010 ps. Orzeszku no mówi się trudno... zapodawaj swoje foto i będzie git Orzech się wstydzi, bo jak był młody to "wisiał" na drzewie !OKK i był zielony
dr.big Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A ja "znalazlem" cos takiego ... Chyba latwo poznac ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mariusz. Poznałem po sposobie trzymania kiery.
Abach Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mariusz.Poznałem po sposobie trzymania kiery. !OKK Uśmiałem się do łez Rzeczywiście Mariusz, ale te włosy to chyba peruka !happybth
Marynarz Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 I kolejne "znalezione" zdjęcie sprzed 20 lat
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mariusz.Poznałem po sposobie trzymania kiery. Worlan, jesteś niesamowicie spostrzegawczy Oczywiście zgadza się, to była moja pierwsza fura, Moskwicz cabrio z napędem nożnym (szał lat 70- tych), którym miałem w 1977 roku dachowanie , tak, to nie żart . Niestety rozstaw osi nie dał rady przeciążeniu bocznemu !OKK No dobra, na prośbę Smoka Wawelskiego jeszcze taka fota z początku lat 90tych !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wrzonio z Ewikiem !tut No Krzysiu gratulacje. Nie myślałem, że tak łatwo zgadniecie.
dr.big Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zamieszczam nastepne bardzo ciekawe zdjecia !tut ... Kto to ? Niezapamiętane początki 2oo... Wojsko też zaliczone....
Lucjan73 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mariusz.Poznałem po sposobie trzymania kiery. Worlan, jesteś niesamowicie spostrzegawczy !OK Oczywiście zgadza się, to była moja pierwsza fura, Moskwicz cabrio z napędem nożnym (szał lat 70- tych), którym miałem w 1977 roku dachowanie , tak, to nie żart !OKK . Niestety rozstaw osi nie dał rady przeciążeniu bocznemu No dobra, na prośbę Smoka Wawelskiego jeszcze taka fota z początku lat 90tych Mariusz po lie dzisiaj papier ? change money ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mariusz po lie dzisiaj papier ? !OK change money ? Echh... cóż to były za czasy !OKK
dr.big Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nastepna porcja b. ciekawych fotek !OKK . Kto zacz? Nie ma to jak Hexagon !OK Jawka rzadzi ... "Tropik" to byl motocykl ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zamieszczam nastepne bardzo ciekawe zdjecia !OKK ... Kto to ?Niezapamiętane początki 2oo... Orzech? !OK
MARCVS Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 OSA wygląda tak samo !OKK Ja już niestety NIE !OK
Kordian Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 !OKK Marcvs ,.no nie popadaj w taką skrajność ty też obecnie wyglądasz nieźle, ale Osa wygląda na pewno jeszcze lepiej...Choć nie chciałeś mi jej pokazać !OK ..
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jawka i MZ Trophy to chyba Mareczek. A tu: Zamieszczam nastepne bardzo ciekawe zdjecia !OKK ... Kto to ?Niezapamiętane początki 2oo... Wojsko też zaliczone.... Spineczka
pablos Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mariusz.Poznałem po sposobie trzymania kiery. Worlan, jesteś niesamowicie spostrzegawczy Oczywiście zgadza się, to była moja pierwsza fura, Moskwicz cabrio z napędem nożnym (szał lat 70- tych), którym miałem w 1977 roku dachowanie , tak, to nie żart !OKK . Niestety rozstaw osi nie dał rady przeciążeniu bocznemu No dobra, na prośbę Smoka Wawelskiego jeszcze taka fota z początku lat 90tych Nie mogę prawie się zlałem w gacie ze śmiechu ..... Burgi Ty miałeś kiedyś włosy .... hehehehehe Nachodzi Mnie odrazu hasło z reklamy ; "nic mu nie wyszło - jak włosy - biała gładź szpachlowa" Ale szczerze lepiej Tobie Mariusz z gładkim lakierem
Sympatycy szorstki Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Na emzecie to moim zdaniem siedzi Mareczek Na wuefemce, może się mylę, ale czy to nie Spinka ? !OKK pzdr [EDIT] eeee, nie nadążam, Worlan był szybszy...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nachodzi Mnie odrazu hasło z reklamy ;"nic mu nie wyszło - jak włosy - biała gładź szpachlowa" Ale szczerze lepiej Tobie Mariusz z gładkim lakierem Nie wyszły tylko się "łogoliły" !OKK A co do tematu: W tle blachy (jeszcze bezunijne) z Braunschweig'u a w tamtych okolicach często grasuje.... hmm... Datowik na zdjęciu '96.... hmmm Nie może być- Magduska jak żywa
Marynarz Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dobra, kolejna zagadka Do odgadnięcia kto i na jakim sprzęcie siedzi... ps. Lepszej jakości zdjęcia nie będzie... !OKK ale chyba osobnika po minie łatwo będzie rozpoznać
MARCVS Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Marcvs ,.no nie popadaj w taką skrajność ty też obecnie wyglądasz nieźle, ale Osa wygląda na pewno jeszcze lepiej...Choć nie chciałeś mi jej pokazać .. Jutro ją wystawiam z piwnicy!!! Zrobił bym to dzisiaj, ale padało Jutro muszę spuścić stare paliwo, zalać nowe i jazda !OKK
Mareczek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 To „przeca” Marynarz jak był młodszy i szczuplejszy. A jakie muskuły. Ta fotka jest przepiękana !OKK
MARCVS Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Na wuefemce, może się mylę, ale czy to nie Spinka ? A od kiedy to Fuma miała wahacz z przodu?? !bicz To SHL !!!! Made by: Suchedniowska Huta Ludwików !w00t a nie: Warszawska Fabryka Motocykli !!!! !YES Na wuefemce, może się mylę, ale czy to nie Spinka ? !pomidor A od kiedy to Fuma miała wahacz z przodu?? !bicz To SHL !!!! Made by: Suchedniowska Huta Ludwików !w00t a nie: Warszawska Fabryka Motocykli !!!! !YES NIE WIEM JAK TO JEST? ALE KIEDY PISZE Z TELEFONU TO WSKAKUJĄ DWA JEDNAKOWE POSTY???? posty połączone
Sympatycy spinka Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Spineczka !happybth hi hi ,ile to wspomnień wpełzło z albumu.... nie wiem jak to robicie,że znajdujecie podobieństwo, flaszeczkę dla Worlana, wiozę do Warki !happybth
Rekomendowane odpowiedzi