Klubowicze Doktorek Opublikowano 18 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2010 Te czarno - białe fotki przypominają mi rajdy i zloty LZS-owskie !scooter !scooter z lat 80 - 90 !scooter , a fryzura taka jak moja !scooter
dr.big Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Kurcze, "czupiradlo" lepsze niz ja za najlepszych lat !scooter !scooter ... Dobra fota !scooter . PS. Moze wygrzebie cos z lat 80 na 2oo, ale to dopiero po swietach !scooter ...
Klubowicze Profesor Opublikowano 19 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2010 Te czarno - białe fotki przypominają mi rajdy i zloty LZS-owskie !scooter !scooter z lat 80 - 90 !scooter , a fryzura taka jak moja !scooter Zgadzam się całkowicie. Dawnych wspomnień czar lata 70 - 80(atmosferka, namioty, itd. no i obowiązkowo długie włosy).
dr.big Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Zeby zapobiec "nasmiewaniu sie z kolegow" , wprowadzmy zasade -> komentowac moze tylko ten, czyja stara fotka znalazla sie w tym temacie !OK . Chcecie komentowac? Wrzuccie cos swojego ... Reszta postow bedzie przez administracje kasowana ...
Administrator Artix Opublikowano 19 Marca 2010 Administrator Opublikowano 19 Marca 2010 "Kreator" Co chcesz swego czasu swietna thrash metalowa niemiecka kapela !OK , ktora do dzis istnieje Oczywiscie mialem tez swoj etap typu zespol europe i wygladalem rownie ciekawie o ile nie najciekawiej z calego mojego okresu buntu, ale z tym zdjeciem poczekam chwile ogladajac innych z przed lat, bo jakos mam wrazenie ze trzeba bedzie je opatrzec komentarzem typu "uwaga - zdjęcie moze zabic" Wrzucajcie foty, w koncu 20 - 30 lat temu nikt sie nie wstydzil wlasnego wygladu. Worlan - wspaniale zdjecie, rozumiem ze koszulke do dzis posiadasz afro Kisla urocze
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2010 Artur przebiłeś wszystkich. Ja mam co prawda takie jedno zdjęcie, można powiedzieć "odważne", ale muszę być chyba co najmniej po 3 , żeby je tu zamieścić. Wszystko jest na dobrej drodze, 1x !OK już jest.
dr.big Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Grzesiu, nie daj sie prosic !scooter Jeszcze raz prosze zamieszczac swoje stare foty, a dopiero pozniej komentowac !!! Nie psujmy dobrej zabawy, chcesz skomentowac -> zamiesc swoja fotke . Zostalem poproszony o zamieszczenie kilku fotek ... O ile na pierwszym zdjeciu nie wiadomo jeszcze o kogo chodzi , to na nastepnych tajemnica zostaje wyjasniona ... Tak, tak, to Tomek .
Marynarz Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Hm... no fotki fajne, to i Ja postanowiłem się pobawić !scooter
Tomekgdz Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Artur pełen szacunek !piwko !piwko Moje zdanie to wzór żuławy 1984 !TAZ PS Marynarz moje zdanie to Ty jesteś po prawej stronie
dr.big Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Marynarz, Michu, latwe . A ja znowu na prosbe zamieszczam zdjecie i pytam: kto zacz i ktory ? Odpowiedzi prosze od osob, ktore w tym temacie sa zauwazalne na fotach . Acha, jeszcze jedno: Nagroda jest butelka "Gorzkiej Zoladkowej" do odebrania na Burgmanii w Warce .
Marynarz Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Abach ten po prawej pod żyrandolem prawie z małym afro na głowie
dr.big Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Brawo !OKK , flaszeczka 0,2l zostanie Ci przekazana w Warce !piwko
Marynarz Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 to wcale nie było trudne !OKK już nie mogę się doczekać odebrania nagrody !piwko
michu Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Adaś wciąż taki sam , tylko gdzie podziałeś tą czuprynę !piwko !OKK
dr.big Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 I jeszcze raz ja ... zdjecie po wielu obrobkach znalazlo sie wreszcie na forum... Kto oglada piwo !piwko ? Nagroda? Wiadomo, tak jak wczesniej "szczeniak" w Warce !OKK ...
Marynarz Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Chyba wiem, ale dam szanse innym się wykazać !OKK Ja już zdobyłem nagrodę !piwko
Abach Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Abach !OKK ten po prawej pod żyrandolem prawie z małym afro na głowie Nie myślałem, że pójdzie tak łatwo Kto oglada piwo ? A może trudniej, co to za piwo? I jak miała na imię ta blondyna? !piwko
dr.big Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Lechu??? Tak, Lechu !piwko . Ale z nagrody nici !OKK ...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 23 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2010 Moje lata szczenięce
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2010 Lechu??? Tak, Lechu !OKK . Ale z nagrody nici ... Bo???????????? Już wypite?
dr.big Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Zeby zapobiec "nasmiewaniu sie z kolegow" , wprowadzmy zasade -> komentowac moze tylko ten, czyja stara fotka znalazla sie w tym temacie . Chcecie komentowac? Wrzuccie cos swojego ... (...) Niech Ci bedzie, "szczeniak" do odebrania w Warce. Od tej chwili temat jest "otwarty" dla wszystkich !OKK .
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2010 Chyba sam założyłem ten temat?????????? Szajse !OKK
Marynarz Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Zeby zapobiec "nasmiewaniu sie z kolegow" , wprowadzmy zasade -> komentowac moze tylko ten, czyja stara fotka znalazla sie w tym temacie . Chcecie komentowac? Wrzuccie cos swojego ... (...) Niech Ci bedzie, "szczeniak" do odebrania w Warce. Od tej chwili temat jest "otwarty" dla wszystkich !OKK . Robercie nie ulegajmy tak łatwo ! Będzie większy FUN Ja nadal obstaję za tym aby wypowiadać mógł się tylko tek kogo zdjęcie się tutaj znalazło ! Chyba sam założyłem ten temat??????????Szajse ps. Orzeszku no mówi się trudno... zapodawaj swoje foto i będzie git
Rekomendowane odpowiedzi