ptaku_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 W temacie pogody to na WP i Pogodynce zapowiadaja deszcz, a wedlug Gazeta.pl i Onetu nie bedzie padalo. Wiec gdyby nie padalo to o ktorej i gdzie sie spotykamy?
phil Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Nikt nie jest chętny napisać to ja zaproponuję : 16:45 zbiórka pod R66 15 minut czekamy na spóźnialskich i ruszamy 17:00 wyjazd - kierunek Broniewskiego 44 tam czekamy na rozwój wydarzeń !yeah Dalej wyjazd do WDW Rynia i mały poczęstunek. Myślę, że białe wstążki to nie duży problem - starczy zahaczyć o jakąś kwiaciarnię...
Artemis Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Postaram się być, ale podjadę bezpośrednio pod kościół na koniec ceremonii. Muszę wypastować lakierki.
monk Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 W takim razie też się pojawię. W związku z dzisiejszymi wydarzeniami odwołali imprezę we Wrocławiu.
Artemis Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Bardzo przepraszam, nie stawię się. Młodej parze życzę wszystkiego najlepszego i udanej uroczystości kościelnej.
ptaku_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ja melduje swoja obecnosc, po drodze mam zabrac Pisklaka z Nestle na Torunskiej o 17,10 wiec bedziemy tak na 17,20 pod R66
phil Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Balo super mimo że burgmania nie stawiła się wedle zapowiedzi w bardzo licznym składzie Pozdrowienia dla wszystkich którzy byli !!! W sumie cala nasza kawalkada liczyła pewnie do 40 jednośladów ( większość niestety motocykli ), obstawa udana, młodzi mega zadowoleni, wódkę nawet przynieśli ale nie było komu pic !OK Na koniec jedzonko i sto lat dla państwa młodych !! Słowem wszystko wedle plany spełnione w 150 % Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla państwa młodych!!!
Gość malina666 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Nawety Wodeczka sie ostała w bagazniku Było sympatycznie, a niektórzy biegowcy udowodnili ze nie bez powodu nazywa sie ich dawcami Uroczo zorganizowane dla 2oo impreza, karkówka wspaniała, a młodzi jak widać było zadowoleni !OK Phil miał małą kąpiel w kałuży na poboczu przy ok 50 km/h, ale dzielnie z tego wyszedł Pozdrawiam
ptaku_1 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Obstawa naprawde sie udala, jak na mnie przyjdzie czas tez bede chcial miec taka ) Mlodym zycze pomyslnosci i dziekuje z za grila i za to ze Mloda Para pomyslala i bylo o piwko bezalkoholowe. P.S. Proba zamiany 2oo na wodolot w wykonaniu Phila tez byla ciekawa. . . . Zarekwirowalem pol literka !OK bedzie mozna wypic z obstawa zdrowie mlodych na burgmani ]fotka[/url]
monk Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Pary Młodej !tut !tut Było bardzo fajnie (wg. niektórych stałych bywalców "obstaw", ta była wyjątkowa !OK ) więc ci co nie byli mają co żałować A przy okazji: -serdecznie pozdrawiam zrezygnowanego pana policjanta z suszarką (niestety jedna to za mało na taką szarańczę ) -kierownika crossa, który zawstydził 3/4 hardcore'ów z youtube. Na jednym kole w zakręcie pomiędzy kolumną a samochodami znad przeciwka !NOT ..a to tylko był początek -szacun dla phila i jego amfibii piaggio x9 !sciana -aaa, po prostu pozdrawiam wszystkich obecnych !scooter
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Również, dołączm się do życzeń dla nowożeńców. Obstawa była naprawde wyjątkowa, a potem gril, poczętunek i gromkie sto lat dla Młodej Pary, Warto było to przeżyć,. Dziękuje wszystkim za miłe spotkanie. ps. Phil udowodnił, że Piaggio pływa jak wodolot !scooter (nawet nie wypadł z szyku).
Klubowicze valdi Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Wszystkiego najlepszego dla Pary Młodej !scooter !sciana Z wiadomych przyczyn nie mogłem brać udziału w tej imprezie. Pozdrawiam Valdi
medipos Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jeszcze raz 100 lat dla Młodej Pary !w00t !OKK !OKK !OKK Było naprawdę fajnie. Dziękuję za doborowe towarzystwo i przejazd Phil jak zobaczyłem w lusterku co sie z Tobą dzieje na poboczu to miałem stracha czy będzie co zbierać...
ptaku_1 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 elqjp czekamy na fotki, a moze jakis filmik.
Pollacco Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 My tez mielismy byc ale to wszystko nas calkowicie zalatwilo. Nie bylismy w stanie wsiasc na skuta. 100 lat dla Mlodej Pary!!!! pozdrawiamy pollacca/pollacco
elqjp Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 DZIĘKI SERDECZNE ZA PRZYBYCIE, MIMO TRAGEDII NARODOWEJ !guns I POGODY NA KTÓRA NIE MIELIŚMY WPŁYWU. WSZYSCY, ALE TO WSZYSCY BYLI POD WIELKIM WRAŻENIEM! GOŚCIE ZANIEMÓWILI! DZIĘKI JESZCZE RAZ! Ps. Udało też zebrać się pokaźną kolekcję zabawek i słodyczy na 24.04.2010r dla Domu Dziecka z dlatego już serdecznie zapraszam. Zdjątka będe miał po 19.04, te które mam teraz Pozdrawiamy Mąż i Żona
Rekomendowane odpowiedzi