ptaku_1 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Szorstki z glowy mi wyciagneles ten pomysl.
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2010 Termin coraz bliżej, trzeba "podbić" temat, to może jeszczektoś dołączy. W razie czego, może wcześniej spotkamy się wszyscy w jakimś umówionym miejscu i pod kościół podjedziemy "kolumną" ? !happybth pzdr Bardzo dobry pomysł, tylko wydaje mi się, że do kościoła powinniśmy dojechać razem z parą młodą. Czyli miejsce spotkania powinien zaproponować "młody".
MARCVS Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Najlepiej Gdyby było to znane miejsce, z łatwym dojazdem!!! Żeby prowincja trafiła !scooter No i wiadomo że musi być trochę miejsca, dla tylu maszyn !w00t !scooter !OKK
pisklak Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Najlepiej Gdyby było to znane miejsce, z łatwym dojazdem!!!Żeby prowincja trafiła !scooter No i wiadomo że musi być trochę miejsca, dla tylu maszyn !w00t !scooter !OKK Proponuje pół godziny wcześniej umówić się w stałym miejscu spotkań czyli w R66. Pozdr. Pisklak
Marynarz Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 No ja niestety muszę powiedzieć "pass" Nie udało mi się załatwić wolnego... !OK No i faktycznie, pamiętajmy o tym "rekordzie"
elqjp Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 o MÓJ BOŻE, ale się będzie działo !OK) My z moją przyszłą małżonką będziemy wyjeżdżali pod kościół z Duracza 11a pewnie ok. 17.00 (mapka) Miejsca na parkingu niestety nie jest tam za dużo. Szykuję się też druga grupa motocyklowa "na rybkę?" Wszystkie szczegóły i plan opiszę 1 kwietnia. WIELKIE DZIĘKI
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2010 Eeee, to "rzut beretem" od kościoła, więc chyba nie ma sensu ustawiać się u Ciebie na Duracza. Spotkajmy się wszyscy !OK pod R66 i podjedźmy całą ekipą bezpośrednio pod kościół. Stamtąd poprowadzimy wycieczkę nad Zegrze... pzdr
Barti Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 A może by tak udekorować jakoś nasze maszyny?! Moze po białym balonie lub poprostu białej przepasce na ramieniu, tak jednolicie co by było. Co Wy na to? Co na to Pan Młody?
elqjp Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 To już wszystko zależy od was. Moi koledzy na inne obstawy wcześniej zaopatrzyli się w czerwone muchy !OK
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2010 Wszystkie szczegóły i plan opiszę 1 kwietnia. Jak to prima aprilis, to ....... !OK
elqjp Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ATENTION...10,9..... Czas nieubłaganie biegnie... Drogie Koleżanki i Drodzy Koledzy przedstawiam plan obstawy ślubnej 10.04.2010r. Spotykamy się o godz. 17.30 przed kościołem Zesłania Ducha Świętego przy Broniewskiego 44 (kościół z czerwonej cegły z zegarem na wieży- przy trasie AK). Białe wstążeczki do manetek mile widziane My przyjedziemy pomarańczowym Lancerem i mam nadzieje, że zamienimy parę słów z Wami przed uroczystością. Jest tam duży parking gdzie spokojnie się wszyscy zmieścimy. Po mszy i życzonkach ok. godz. 18.30 peletonem ;) będziemy się turlać (prędkość ok. 60 km/h) do WDW Ryni nad Zalew Zegrzyński (MAPKA TRASY) Jest to ok. 25 km z pod kościoła i powinno nam zająć jakieś 40 min. Do WDW Ryni przybędziemy ok. 19.10 gdzie będziemy chcieli zrobić sobie z wami parę zdjęć i gdzie czeka na was oczywiście poczęstunek (starzy wyjadacze zlotów bez problemów przypomną sobie miejsce starych zlotów Burgmanii). Ponieważ zamiast kwiatów będziemy otrzymywać zabawki i słodycze to 25.04 grupą motocyklową wybieramy się do Domu Dziecka w Konstancinie żeby je rozdać. Nie muszę dodawać, że Burgmaniacy mile widziani!! Plan tego wydarzenia zamieszczę na forum. Mam nadzieje, że nie będzie padało. DO ZOBACZENIA
phil Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 O ile czas na to pozwoli , stawię się i ja !sciana Pozdrawiam narzeczonych !sciana
magart Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 chopie przemyśl to jeszcze raz ślub to fajna impreza potem już nie jest tak kolorowo Ja będę jak mi żona pozwoli @zx_space czemu @elqjp-owi ma być lepiej niż nam ? ;) jak mi żona !sciana pozwoli to tez się pojawię !sciana !OK !scooter
dacja Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 hi hi moze My wpadniemy do kosciola - zobaczymy.... ps - zobaczylam godzine - no to nie wpadniemy - wszystkiego naj naj naj
sebulba1971 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Troszkę nie ciekawa pogoda się zapowiada na sobotę !OKK
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2010 To nie Sebulba kracze to Jaruś Kret !OKK
MARCVS Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Może nie będzie tak źle!!! http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11982 Jak będzie chłodno, to przyjadę ale jak walnie żabami To ja odpadam Ale: Pażywiom, uwidzim!!! !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2010 To tu lepszą pogodę zapowiadają, tylko trochę chłodno http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=warszawa
Artemis Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Na mszę nie zdążę dojechać, ale postaram się dołączyć do peletonu. Koledzy czy są jakieś decyzje w sprawie ozdobienia skuterowej masy? Może przebieżmy się za św. Mikołajów- to będzie czad!
Gość malina666 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Powinienem sie stawić i ja, dziś odbieram skuter z sewrisu. Czy zapadła decyzja o wczesniejszym spotkaniu wszystkich burmaniaków? np w Route 66 o 17.00 lub 18.00?
elqjp Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A ja obserwuję pogodę i temperaturka wzrosła o 1oC. Będziemy mieli 11oC, hurrraaaaaa, może jeszcze jeden dzień i wzrośnie do 14oC? no proszzzeee, pliss????
medipos Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Poniewaz wypadłem z tematu .... gdzie sie ostatecznie spotykamy pod R66 czy pod kościołem ?? i o której godzinie ??
Rekomendowane odpowiedzi