Gość Sent Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Ja jeździłem dzisiaj, ale po 16:00 Ja też zaobserwowałem, że jest w mieście coraz więcej maxi !OK
Klubowicze bilety Opublikowano 14 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2010 Ciekawe czy grill wam się udał? Co do srebrnego maxi to na jesień rozmawiałem z gościem od burgiego 125 ma garaż u zbiegu ulic Szczanieckiej - Cyryla i Metodego - Królewicza Kazimierza. Może to on!
Gość Sent Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 To 5 minut drogi na piechotę ode mnie !piwko Dlaczego ten durny śnieg pada !happybth
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2010 Ciekawe czy grill wam się udał?(...) Marek, grill to za tydzień Jestem właśnie w Łodzi i jest tu 5 cm śniegu. Mam nadzieję, że do końca tygodnia będzie lepiej. A jak się udał kulig w Raciąskim Młynie?
Gość Sent Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Panowie, jako, że 10-11 kwietnia będą targi Moto Show w MTS-ie forum Motofanatyk jak co roku organizuje akcję: Kierowco patrz w lusterka! Akcja skierowana do kierowców samochodów, aby zwracali szczególną uwagę na nas. Polega to na zwrócenie uwagi za pomocą przejazdu/parady pod eskortą policji, z ustalonego miejsca do hali MTS. Fotki z akcji Więcej i dokładne informacje: Motofanatyk -> Kierowco patrz w lusterka
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2010 No to kto na Grilla się wybiera?
22hubert Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 ja wpadne, wiec moze sie jakos umowmy na godz. i dzien. ja sie dostosuje
Gość Sent Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Jeszcze nie wiem !sciana W piątek się dowiem co z wolną sobotą A pogoda ma być: 12 *C z przelotnymi opadami deszczu Wiosna
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2010 !TAZ wreszcie pośmigałem
Gość Sent Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Ja też dzisiaj 100 km zrobiłem, ale Burg jest niedogrzany ;/ Też tak macie ? W sobotę mnie nie będzie. Trzeba pracować
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2010 A, ja jutro jadę do pracy i będę śmigam po całym mieście planuje około 150 km. super wreszcie, czarno-żółta klubowa kamizelka to ja !YES
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2010 Ale sobie zrobiłem dziś radochę! 150 km !scooter Marek, dzięki za miłego gadulca. Jeśli jutro nie będzie padać, to koło 14.00 będę w moto akcesoriach.
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2010 Marek, dzięki za miłego gadulca.Jeśli jutro nie będzie padać, to koło 14.00 będę w moto akcesoriach. Dzięki za odwiedziny, omówiliśmy się na 14-tą dzisiaj w Moto-Akcesoria na Kniewskiej. Kto ma ochotę oczywiście zapraszamy. !scooter
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2010 Dzięki Hubert za serwis zacnej marki i oczywiście za wspaniałą gościnę. Macie u mnie z żoną . Moto-akcesoria to była wielka kicha !TAZ , chyba dobrze że padało.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2010 Naq serwis za !TAZ to ja się też pisze
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2010 Naq serwis za to ja się też pisze !sciana Pakuj skrzynkę !vampire i ruszaj na pewno Hubert ci nie odmówi
Gość Sent Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Wolałbym kichę niż siedzenie, praktycznie bez potrzeby zamiast na Znaczy się kiełbaska była była z patelni ? Dokładny plan otwarcia Sezonu 2010. 23.04.2010 Od godz. 17.00 oczekujemy na pierwszych gości w Ośrodku Albatros Pogorzelica. Ognisko i dyskoteka motocyklowa na początek. 24.04.2010 11.00 - wyjazd w stronę Trzebiatowa 12.00 - Msza święta w Sanktuarium. Motocykle parkujemy tym razem na parkingu przy Kościele(ma być wydzielony plac dla nas) Po Mszy ciastko i kawa. 14.00 - ruszamy z paradą po ulicach miasta i do Gryfic, gdzie czeka nas poczęstunek przy grillu, przygotowany przez Wojtka Kwiecińskiego w jego nowej siedzibie ABC Motoru. Paradę poprowadzi Orzełek i jego się trzymamy, co by nie było bałaganu. 15.00 - Czas dla siebie 18.00 - Koncert na ośrodku. Zagrają: Metrum Trzebiatów Kids Rock Goleniów Night Crawlers In Silens Kamień Pomorski. 25.04.2010 Pobudka, śniadanie i wyjazd do domu. Gastronomię prowadzi w tym roku kuchnia ośrodka Albatros. Noclegi w pokojach 4 osobowych (proszę dobierać się czwórkami) w cenie 40 zł. od osoby za dobę. Telefon w sprawie noclegu: Daniel 502516216 Ale nikomu na pewno go nie zabraknie. Pamiątkowa blacha już się bije, w cenie 10 zł. W imieniu Trzebiatowskich Motocyklistów zapraszam serdecznie. P. S. Droga na ośrodek będzie oznaczona białymi strzałkami, dla tych co nie wiedzą jak dojechać.
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2010 Wolałbym kichę niż siedzenie, praktycznie bez potrzeby zamiast na Znaczy się kiełbaska była była z patelni ? Znaczy kiełbaska była (z grilla) tylko jak zrobiłeś zakupy w sklepie z rachunkiem. A tak naprawdę kicha, było nas trzech w sklepie i tylko ja na moto.
Gość Lisem Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 No ja tez mialem zamiar zawitac w Szczecinie co prawda na 400 bo A-pka jeszcze w neglizu ale w piatek się pokrzyzowało z planami.Ale na Trzebiatow zglaszam gotowosc,coby w miare mozliwosci zaciesnic stosunki Pozdro!
22hubert Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 Fajnie ze moglem pomóc , polecam sie na przyszlosc
Gość Sent Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Jak tam, żyjecie ?? Pogoda jest cudna. Dzisiaj zrobiłem ponad 200 km. Fajnie się jechało, już mam pierwsze owady na szybie i kasku i W pewnym momencie przez 20 km jechali za mną panowie w granatowych ubraniach w Vectrze C i rej. ZS 7834J. Ale pogoda, no czysta radość. Ale mało osób mi odmachuje, nawet policjant na motorze na Gdańskiej nie odmachał, a patrzył się na mnie przez dłuższy czas
22hubert Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 sent, olej tych co ci na pozdrowienie nie odpowiedza, albo nie wiedza o co kaman albo ciule. pomijam sytuacje kiedy nie mozna. ps . Ja z romanem dzisiaj bylismy w szczecinie a pogoda nas rozpieszczala wieczorkiem jeszcze wypad do pobierowa i tak prawie caly dzien w siodle.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2010 Ale Wam zazdroszczę... Ja cały tydzień byłem poza domem Mam nadzieję, że w sobotę nie spadnie deszcz, albo śnieg....
Gość Sent Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Ja dzisiaj sobie mile porozmawiałem z Bilety Którego spotkałem przypadkiem w nowej siedzibie serwisu Garaż - Motor
Rekomendowane odpowiedzi