Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 W ten czwartek jest tłusty czwartek?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Stycznia 2016 Administrator Opublikowano 27 Stycznia 2016 Następny.
Sympatycy Jaco Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Następny. I tu muszę potwierdzić, na pewno jest 04.02.2016
Tatko Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Kto potwierdził przywozi pączki Pozdrawiam.
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tylko spot mazowiecki w przyszły czwartek zagrożony ... Ma być w piątek, czy cuś ? Nici z pąków ?
Rzelu Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Na Orlenie "świeże pączki" już czekają. W zamrażarce. Od ubiegłego tygodnia.
dziadzia Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Na Orlenie "świeże pączki" już czekają. W zamrażarce. Od ubiegłego tygodnia. Dokładnie jak piszesz kolego, sama pychota hi hi
dr.big Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Na Orlenie "świeże pączki" już czekają. W zamrażarce. Od ubiegłego tygodnia. W innych, nawet tych spożywczych sieciówkach pewnie też. Lepiej zjeść jednego porządnego z cukierni, niż pięć syfiasto- przemysłowych gniotów .
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ja tradycyjnie z samego rana melduję się u Morwy i wygarniam prosto z patelni świeżutkie, pachnące i przepyszne pąki. Piotrek, jak co roku 50-100 szt. jutro potwierdzę ilość.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Stycznia 2016 Administrator Opublikowano 31 Stycznia 2016 W innych, nawet tych spożywczych sieciówkach pewnie też. Lepiej zjeść jednego porządnego z cukierni, niż pięć syfiasto- przemysłowych gniotów . Podobno sex jest jak pączek... nawet kiepski jest dobry ... co nie zmienia faktu, że preferuje tylko te z cukierni... pączki
dziadzia Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam kolegów u mnie w Szamoni w ryneczku po przeciwległych stronach są dwie cukiernie prywatne " Nowaczyński" i drugi " Pabich" Nie ważne czy to tłusty czwartek czy jakieś inne święto pączki po prostu są suuuuper takie wypasione normalnie niebo w gębie, gdyby ktoś był przejazdem to na prawdę warto wpaść na pączusia ręczę głową hi hi, pozdrawiam
Sobier Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ja tradycyjnie z samego rana melduję się u Morwy i wygarniam prosto z patelni świeżutkie, pachnące i przepyszne pąki. Piotrek, jak co roku 50-100 szt. jutro potwierdzę ilość. Czekamy na potwierdzenie, ale jak się uda wygarnij więcej
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2016 Z tym "więcej" to może być problem, bo i tak Morwa się nie wyrabia z zamówieniami.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 1 Lutego 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2016 W tym roku przypadają ferie będzie podejrzewam luz jeśli ktoś chce ciepłe z kotła zapraszam do Piastowa ul. Tuwima 2 dla burgmaniaków ceny hurtowe.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lutego 2016 Administrator Opublikowano 4 Lutego 2016 No to się zaczeło!
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Lutego 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2016 Oj tak, zaczęło się na dobre. A tu krótka foto relacja zrobiona dzisiaj wczesnym rankiem w zaprzyjaźnionym zakładzie cukierniczym. Mistrz Morwa i tak to się zaczyna Pąki przygotowane do pieczenia W kotle się smażą I już są, pachnące, świeżutkie, pulchniutkie, mniam, mniam...... Polecam, jak ktoś jeszcze nie ma pąków to walcie śmiało do Morwy.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Lutego 2017 Administrator Opublikowano 22 Lutego 2017 No to rozpoczynamy głodówkę
zbys.ko Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Noo, to jutro przypakujemy troszkę rano z kawką ze 2 wleci później też może ze 2 i mleczko do tego, mniam mniam aaa ile spalania kalorii później, cała noc trzeba się wygłupić
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Lutego 2017 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2017 Zaczynamy ... Tradycyjnie pąki od Morwy. Najlepsze !! Teraz zobaczyłem, że zdublowałem tłusty temat. Sorry :(. Proszę Adminów o przeniesienie, pokornie Dzięki
MISIEK Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 Jeszcze dwa dni temu myślałem, że zjem sobie kilka pączków. Ale wczoraj usłyszana w radio reklama dotyczącą kupna 12 pączków za 39 gr za sztukę ze znanej sieci dyskontów, zadziałała na mnie odwrotnie... Nie kupiłem i nie zjadłem więc ani jednej sztuki. I pewnie już nie zjem. Ale za to kupiłem sobie siatkę jabłek grójeckich...
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Lutego 2017 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2017 22 minuty temu, MISIEK napisał: Ale wczoraj usłyszana w radio reklama dotyczącą kupna 12 pączków za 39 gr za sztukę O w "Morwę" to ja przepłaciłem ...;) Jadę zwrócić
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2017 58 minut temu, MISIEK napisał: nie zjadłem więc ani jednej sztuki. I pewnie już nie zjem. A ja na rozgrzewkę już trzy pyknąłem . A na czwartkowym spocie to chyba pęknę.( będzie tort , faworki i pączki oczywiście z okazji przyjęcia nowych Klubowiczów ) Od jutra dieta
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2017 A to ja chyba pośpię
MISIEK Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 8 minut temu, Joasia70 napisał: A to ja chyba pośpię Hmm... A dlaczego w tej tabelce nie ma "bzykanka".?
dr.big Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Opublikowano 23 Lutego 2017 2 godziny temu, MISIEK napisał: (...) usłyszana w radio reklama dotyczącą kupna 12 pączków za 39 gr za sztukę ze znanej sieci dyskontów (...) Na te gnioty z Biedry czy innego Lidla szkoda zachodu, a jeść podłe, dyskontowe ciastka to prawdziwe wyzwanie ... Zapytaj cukiernika ile kosztuje zrobienie dobrego pączka... PS. Ja wychodzę z prostej zasady: lepiej jeden dobry, niż tacka odpadów.
Rekomendowane odpowiedzi