Klubowicze bilety Opublikowano 3 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Lutego 2010 Chłopaki żyjecie? Nowy miesiąc się zaczął, ja czekam na lepszą temperaturę a wy?
dr.big Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zyjemy , dzisiaj pojezdzilem sobie 4oo po Szczecinie... Ilosc sniegu w bocznych ulicach poraza ... Kurcze, te zaspy na poboczach beda topnialy chyba do kwietnia ...
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Lutego 2010 Zyjemy , dzisiaj pojezdzilem sobie 4oo po Szczecinie... Ilosc sniegu w bocznych ulicach poraza ...Kurcze, te zaspy na poboczach beda topnialy chyba do kwietnia ... Szkoda że nie zadzwoniłeś byśmy wypili jakąś kawkę, może następnym. Ja jestem w Berlinie w sobotę.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Lutego 2010 Kujawiaki żyją i dobrze się mają. Chcemy skręcić jakąś imprezkę zapraszamy do udziału !OKK
Gość Sent Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Już jest lepiej, dzisiaj 4*C Tylko trzeba na głowę uważać jak się idzie pod domem
Drek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja jeździłem po hali i korytarzach (hala 16 000m2 długość korytarzy 800 m szerokość 5m ). Na zewnątrz jeszcze za dużo śniegu. U nas znowu padało w nocy. Jedyne co dobre to, że do wiosny coraz bliżej. Pozdro !happybth
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2010 A mi się mojego zrobiło szkoda i go wtargałem do domu. Teraz mogę sobie na niego w ciepełku popatrzeć! !w00t
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2010 A mi się mojego zrobiło szkoda i go wtargałem do domu. Teraz mogę sobie na niego w ciepełku popatrzeć! !w00t I to rozumiem pełna korba
22hubert Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 A mi się mojego zrobiło szkoda i go wtargałem do domu. Teraz mogę sobie na niego w ciepełku popatrzeć! dobre, smialo mozesz powiedziec ze jestes na skuterze caly rok.
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2010 A mi się mojego zrobiło szkoda i go wtargałem do domu. Teraz mogę sobie na niego w ciepełku popatrzeć! Proponuje obróć go w drugą stronę to będzie wygodniej oglądać TV
Klubowicze ArtCho Opublikowano 6 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2010 Jest jeszcze coś, czego na zdjęciu nie widać. Zapach benzyny...
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2010 ciekawe co żona na to?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2010 Wyprowadziła się, a ja myślałem, że tylko ja mam odbicia
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja myślę że nawet nie widziała w pokoju.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2010 Taki zapach to czuje się w całym domu
Gość Lisem Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja myślę że nawet nie widziała !scooter w pokoju. !placz1 Zona w mig zaadaptowalaby Apke jako stojak na kwiatka albo suszarke do bielizny i w sposób dyplomatyczny spowodowała zmiane terenu parkowania Bo nie sądze by Artur zgodził sie na taki kompromis !sciana Fajna fotka!
damianibeata Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 My tu dni odliczamy, a zobaczcie jak sobie śmigają w europie. Porobiłem kilka zdjęć podczas wyjazdu na narty,który się odbył w zeszłym tygodniu. Tutaj panowie śmigali przez Austrie http://picasaweb.google.pl/damianibeata/Pu...993892956146450 http://picasaweb.google.pl/damianibeata/Pu...993922669163922 A tutaj już jest Wenecja.Takiej zimy to tylko pozazdrościć. http://picasaweb.google.pl/damianibeata/Pu...988073300877890
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2010 A dzisiaj mnie w pracy odwiedził następny twardziel z Zach-Pom. sam Darek (kaczor) na swoim !tut !OK
Bobas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 W tej zachodnio- pomorskiej Polsce to sami szaleńcy mieszkają ( w dobrym słowa tego znaczeniu - pozytywna korba ) !OK !tut
eMKa Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Chłopaki nie kuście, bo jak tak dalej pójdzie to nie wytrzymam i z Majki skuter śnieżny zrobię. A swoją drogą - po tylu dniach zalegania śniegu, jak człek zobaczy jego brak to od razu wiosnę poczuje. Wtedy... !tut stanie się koniecznością !OK .
upiór Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Na pewno zajechał śnieg odwalac !happybth , bo Bilety nie ma czasu !happybth !happybth . Marek a może u Ciebie jest wiosna !happybth .
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2010 He he u mnie oczywiście jak widać na zdjęciu zima większa niż w jeleniej Górze, ale w sercach mamy już wiosnę ba lato !happybth
22hubert Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam pogoda powoli rusza a we wtorek ma byc juz okolo 5 stopni wiec moze jak ktos ma wolne to gdzies sie spotkamy poki co w polowie drogi na jakas kawke.
Rekomendowane odpowiedzi