KAZI Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Kilka ziowych fotek z dzieciakami, fota nr 15 - z obawy o swoje życie hamowłem tak, że Filipa całego śniegiem zasypało. http://picasaweb.google.pl/jacek316mcz/Str...MvQ4NHCs-utxwE# jak mam zmienić ten przydługi adres na jakiś tekstowy?
Barti Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 W Pierwszy Dzień Świąt śniegu nie było zbyt dużo ale za to śmigaś można było FOTO 1 Pózniej śniegu wiecej ale śmigania mniej FOTO 2
Pleban Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 W temacie zimy. Brzeg morza i to jeszcze przy mniejszych mrozach.
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zbudowałem mojej Halce dom, odpowiedni jak na tę porę roku. Ale powiedziała, że jak nie będzie łazienki, to mogę tu sobie sam mieszkać ze swoim skuterem !wchair
Marynarz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Kilka ziowych fotek z dzieciakami, fota nr 15 - z obawy o swoje życie hamowłem tak, że Filipa całego śniegiem zasypało.http://picasaweb.google.pl/jacek316mcz/Str...MvQ4NHCs-utxwE# jak mam zmienić ten przydługi adres na jakiś tekstowy? aby zmienić ten przydługi adres na tekst po prostu za pierwszym razem jak ci wyskoczy okno ze coś tam http... to dajesz ten długi adres i ok i masz następne okno i w nim klepiesz 'KHJGKGFHKAKGSFKGAS..." cokolwiek... i już.
Abach Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Wybrałem kilka: KLIK Większość poznacie, reszta zrobiona "po drodze" !wchair
michu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Siemka No , no panowie jestem pod wrażeniem superrrrrr foty !wchair
Administrator Artix Opublikowano 22 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 22 Stycznia 2010 To ja wrzuce zimowy filmik !wchair Zimowe Jeepowanie
Sympatycy siemik Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2010 Naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem oglądanych fotek ."Upiorek" zapomniał grila rozpalić,"Worlan"sopelki piękne,córka była zachwycona gdy je zobaczyła !wchair "Abach" miejsca pierwszych zdjęć nie znam ale końcówka już tak,szkoda tylko że górale się nie dogadali bo miałem nadzieję że za miesiąc sprawdzę czy jestem już w stanie zjechać z tej góreczki. "Pleban" miałeś duże szczęście że trafiłeś na moment gdy jeszcze takie piękne sopelki wisiały.Szczerze to nie miałem nigdy przyjemności oglądać takich sopelków.
Lucjan73 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Wybrałem kilka:KLIK Większość poznacie, reszta zrobiona "po drodze" No ładnie Abach byłeś w Karpaczu i nic nie pisałeś !wchair Napewno jechałeś przez moją mieścine Chłopie następnym razem koniecznie daj znać.
upiór Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 . Adam nic nie zapodawaj . Bo jak zajedziesz do Lucjana to na pewno nie puści Cię głodnego a podróż z pełnym brzusiem może byc mało atrakcyjna . Osobiście miałem przyjemnośc gościc u Lucjana nie sam z resztą i wiem czym taka wizyta się kończy !wchair . Lucjan pozdrawiam serdecznie , murzynek znaczy się ciasto jak pamiętam pierwsza liga .
Lucjan73 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 . Adam nic nie zapodawaj . Bo jak zajedziesz do Lucjana to na pewno nie puści Cię głodnego a podróż z pełnym brzusiem może byc mało atrakcyjna . Osobiście miałem przyjemnośc gościc u Lucjana nie sam z resztą i wiem czym taka wizyta się kończy !wchair . Lucjan pozdrawiam serdecznie , murzynek znaczy się ciasto jak pamiętam pierwsza liga . E...tam zaraz popas, a człowiek coś by się napił w zacnym towarzystwie... A w okolicach Karpacza jestem dość często Parę fotek ze wspólnej walki z zimą Walka z zimą
Burgerman Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 A teraz przyjemna strona zimy i coś skuterowego. !wchair Zima
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2010 Radek a gdzie zostawiłeś koła !wchair
Burgerman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Koła zamieniłem na płozy i gąsienice, a czerwony kolor to barwy ochronne na zimę T-Maxa
krzys-68 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 w ten weekend na Wieżycy sa quady Suzuki do testowania tylko ten mróz
Burgerman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ciepłe kalesony i jazda. W tym roku jeździliśmy skuterami przy -14, a na cyferblacie wyskakiwało 90 km/h. Adrenalina w czasie jazdy i grzańce po, nieźle grzeją. Jako ciekawostkę podam, że tej zimy jeździłem skuterem śnieżnym Yamahy z silnikiem od R1 ( coś około 150KM ), ale to ma wykop.
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dzisiaj z rana ok. 3 km.za Malborkiem a tą fotkę zrobiłem chwilkę później Kilka zdjątek z okolic Malborka i rzeki Wisły. Zadki w tym rejonie śnieg.
upiór Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ładny ten mostek . Nich go szlak trafi siedziałem tam trzy zimy . Swego czasu w przyczółkach tego mosty były pomieszczenia do różnych celów , ale ten temat to rzeka . Drzwi wejściowe były o ile jeszcze tam są z litego metalu o grubości jak pamiętam czterech centymetrów , aby je przenieśc potrzeba było ośmiu ludzi ciężkie były jak ch..a . Od miejscowego gościa nazywaliśmy go jabłecznik bo miał sad i sprzedawał jabłka , słyszeliśmy wiele opowieści o tych przyczółkach które opowiadał mu dziadek . Głowa mała co tam się działo . W czasie okupacji i nie tylko .
Bobas Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 U nas jezioro charzykowskie skute lodem. Dziś widziałem jak kolesie szaleli na czterokołowcach. Super zabawa. Niektórzy z nich ciągnęli nawet narciarzy. Chciałbym być w skórze któregoś z nich- albo ciągnąć, albo być ciągnięty !scooter
Burgerman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Z Grzesia zdjęc wynika, że nawet piekło zamarzło. A więc hulaj dusza piekło zamarzło !scooter
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dzisiejsze fotki też są ciekawe. Jeszcze kilka takich mroźnych dni i nasza kochana Wisełka całkiem nam zamarznie.
jack daniels Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Z zamarzniętej K.J. kujawiakom przesyła pozdrowienia zamarznięty J.D. Jeszcze tylko kilka miechów i mam nadzieję że zaliczymy wspólne !wchair oraz . Do zobaczyska J.D.
Rekomendowane odpowiedzi