dacja Opublikowano 4 Listopada 2005 Opublikowano 4 Listopada 2005 Magda jeszcze raz proszę o zrobienie osobnego w?tku. Witam Nic się nie zrobiło - im więcej imprezek tym lepiej - a długi weekend dla wielu jest naprawde fajn? spraw? W zwi?zku z powyższym zdaniem pozwoliłam sobie przygotować pare informacji dla chętnych na spotkanie skuterowe w długi weekend Je?li dojdzie do skutku to postaram się dowiedzieć o jakie? fajne miejsca , aby?my mogli jeszcze pojezdzić To wkońcu ziemie , sk?d pochodzi moja rodzina W?tek weekendowy TU informacje
pidzam Opublikowano 5 Listopada 2005 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zamieszanie faktycznie zajebiaszcze,cale szczescie ze niema dwoch spotkan w tym samym czasie! Razem z Mirka wpisalem sie na liste Dacji bo termin i odleglosc kusz?. Ale jak juz pisalem wczesniej "stane na rzesach",a postaram sie byc 18-ego o ile nie strace plynnosci finansowej po 11-tym. No i nie przesadz z odlegloscia zebysmy sie naszymi sqtami doczlapali bo katamarana nie mam (zeby nie kusil).
Gość madzia Opublikowano 7 Listopada 2005 Opublikowano 7 Listopada 2005 ERMI!!! Napisz jak sie sprawy maja ,bo do 18-tego coraz blizej
Ssylwia Opublikowano 9 Listopada 2005 Opublikowano 9 Listopada 2005 no hallo... Ermi!!!! umarles??? Daj znak zycia... Zmartwiona Ssylwia...
pidzam Opublikowano 13 Listopada 2005 Opublikowano 13 Listopada 2005 Wlasnie wrocilismy z Chelmna i czekamy na sygnal.
ERMI Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Opublikowano 13 Listopada 2005 daje znak ale bardzo mały bo spotkanie wisi na włosku - na bardzo cienkim włosku stety
Klubowicze Ravenka Opublikowano 13 Listopada 2005 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2005 daje znak ale bardzo mały bo spotkanie wisi na włosku - na bardzo cienkim włosku stety Możesz wyrazić się trochę ja?niej?
Gość madzia Opublikowano 14 Listopada 2005 Opublikowano 14 Listopada 2005 A co Ermi...brakuje gospodarstw agro czy czasu ??????? Jak maja za mało miejsc to zawsze mozna wziasc materace i spiworki napisz cos wiecej plissssss czekamy
ERMI Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Opublikowano 14 Listopada 2005 sprawy układaj? się tak że na razie raczej nie bedę dysponował tak? ilo?ci? czasu aby zaj?ć się spotkaniem. Strasznie mi z tego powodu przykro ale życie płata różne dziwne figle. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Rekę na pulsie będę trzymal i jakby co to temat się reanimuje kiedy- zobaczymy. A może go reanimuje Dacja.
dacja Opublikowano 14 Listopada 2005 Opublikowano 14 Listopada 2005 A może go reanimuje Dacja. Ermu? - to chyba lepiej ręke Ty na pulsie trzymaj , gdyż Dacja jest KOwcem a nie Reanimatorem
pidzam Opublikowano 16 Listopada 2005 Opublikowano 16 Listopada 2005 Sorry z powodu braku odzewu organizatora jestem zmuszony zrezygnowac z wyjazdu(do dzis musialem zalatwic urlop w robocie).Szkoda ze nie wyszlo do zobaczyska nastepnym razem.
Rekomendowane odpowiedzi