Sympatycy pawel883 Opublikowano 4 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Marca 2010 Dziś niedam rady ale w przyszłym tygodniu już powinienem być. Miłych zakupów życzę.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2010 Następne spotkanie w "Biedronce" !happybth !happybth waw w "Biedronce" klopsików nie ma ;-) a na kawę przyjadę dziś
Bafka Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Organizatora spotkania dzisiaj nie będzie więc może spotkanko w MC na Roździeńskiego !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2010 to gdzie? ... żarówki miałam kupić hihihi
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2010 a ja byłem zjadłem i za free wypiłem ale byłem sam, bo nikogo nie było To już drugi mój "spot" jednoosobowy (18.02.10r. w McD - Roździeńskiego) Moze za trzecim razem się uda. Pozdrawiam
winpio Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Ja nie byłem ,bo nie mogłem praca ...... Ale będę na pewno tam http://www.oldtimerbazar.pl/gielda-oldtime...r-katowice.html
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2010 A ja z Halinką byliśmy w Tychach !happybth (troszke zimno !tut ). Patryk mogłeś wpaść !happybth .
M&M's Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 a my dojechaliśmy tylko na parkingu Ikea Jeden z naszych, poinformował mnie telefonicznie że nikogo nie będzie więc zawróciliśmy !happybth
waw Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Jak widać w ostatnich postach ogolnie wielkie zamieszanie !scooter związane ze spotkaniem , może by tak pozostać przy "Red ..." (jak w temacie) ps. naszczęscie wiosna nadchodzi !happybth i wszystkie problemy zwiazane ze spotkaniami powinny zostać rozwiązane (mam nadzieje) "Chudów" !happybth
Dzięgiel Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 No i spotkanko zaliczone hi hi.Pawełku dzięki !holiday
winpio Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Ech ci klubowicze byle odfajkowac !piwko co to za potajemne spotkania ? Widzę że my szaraki nie mamy szans być na takim spocie !holiday
Dzięgiel Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Ech ci klubowicze ble odfajkowac !piwko co to za potajemne spotkania ?Widzę że my szaraki nie mamy szans być na takim spocie !holiday Może kiedyś się załapiesz !TAZ
Sympatycy pawel883 Opublikowano 11 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2010 Laski ruleta i takie tam...... było super.
winpio Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 O najświętsza panienko !holiday jakie to szczęście że mnie tam nie było . To takie deprawujące ,fe !piwko
M&M's Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Ech ci klubowicze byle odfajkowac co to za potajemne spotkania ?Widzę że my szaraki nie mamy szans być na takim spocie Nastała nowa tradycja !! Po ostatnim spotkaniu (na które nawet ORGANIZATOR nie przybył ,mało tego , nawet nie powiadomił że nie przyjedzie) teraz będą odbywały się spotkania w potajemnych, tajemniczych kręgach
winpio Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Ech ci klubowicze byle odfajkowac co to za potajemne spotkania ?Widzę że my szaraki nie mamy szans być na takim spocie Nastała nowa tradycja !! Po ostatnim spotkaniu (na które nawet ORGANIZATOR nie przybył ,mało tego , nawet nie powiadomił że nie przyjedzie) teraz będą odbywały się spotkania w potajemnych, tajemniczych kręgach Osobiście nie ,bo nie miałem jak( byłem w pracy- brak możliwości ) Ale w moim imieniu napisała Bafka i to przed a nie po spotkaniu
Klubowicze Migu Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2010 Jak widać w ostatnich postach ogolnie wielkie zamieszanie !bicz związane ze spotkaniem , może by tak pozostać przy "Red ..." (jak w temacie)ps. naszczęscie wiosna nadchodzi i wszystkie problemy zwiazane ze spotkaniami powinny zostać rozwiązane (mam nadzieje) "Chudów" !sciana 18-ta .
Sympatycy pawel883 Opublikowano 17 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2010 gdzie będzie spotkanie 18.03.2010.
Klubowicze Migu Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2010 Pawle w jakim poście piszesz ??
tomwiech Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Witam po zimie! Do której mniejwięcej siedzicie ?? Wpadłbym na małe conieco z przedwiosennym przywitaniem!
winpio Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Ja nie mogę przyjechać ,na to ostatnie zimowe spotkanie Ale będę na pierwszym wiosennym .Mam nadzieję, że już na Pozdrawiam .
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2010 Daruś przyjedz, te kawe to ja ci postawie.
Rekomendowane odpowiedzi