Klubowicze Migu Opublikowano 10 Grudnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zacząłem nowy temat, żeby było wiadomo gdzie dojechać na spotkanie ( nowe osoby). Było super, sporo nas szkoda, że musiałem lecieć do pracy . Najlepszego dla solenizantów . http://www.redroute.pl/tychy/ Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Migu no licznie zgromadziliśmy się dziś .... ale to tak dalekoooooooo .... Odnośnik do komentarza
winpio Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 tak tak miło było się spotkać w większym gronie . dziękuje wszystkim za to miłe spotkanie a w szczególności naszemu sponsorowi i do zobaczenia w Chudowie Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ale to tak dalekoooooooo .... Daleko jak daleko ale jakoś tak w tym Red Route Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ale to tak dalekoooooooo .... Daleko jak daleko ale jakoś tak w tym Red Route eee no Beatka miejsce do przejścia, wiadomo, że nie ma to jak w Chudowie na świeżym powietrzu .... ale pan się starał, paliwo do kominka skombinował ( mimo, że były to brykiety grilowe hihihi ) , węże za plecami nam chodziły , na ścianach fotki , fajnie, że nas tylu było .... tylko czemu to tak daleko ( hihihi ja jak ta zdarta płyta ale jak kończę tak późno w czwartki to potem każdy kilometr wydaje mi się 5 razy dłuższy ) no i szkoda, że te papierochy tak "pachną" ... hihihihi ubranie od razu do pralki poleciało ... byle do wiosny :P Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Będę miał wolne (krwiodastwo !wchair ) więc w czwartek (standartowo około 18-tej) zawitam w Red Route na kawe !bicz . Jeśli ktoś chce dołączyć to zapraszam . Odnośnik do komentarza
waw Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Postaram się przyjechać Odnośnik do komentarza
winpio Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 to ja też będę Odnośnik do komentarza
Dzięgiel Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Będe Odnośnik do komentarza
bemol77 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 podłączę się do wątku żeby się pochwalić że moja rodzina niedługo się powiększy i będzie nowy burgmaniak !wchair Odnośnik do komentarza
winpio Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 To pierwsze spotkanie w tym nowym roku A nowe rodzi się w bólach i może dlatego było nas tylko troje.Joasia jak zwykle nie zawiodła,Migu krwi upuścił i przyjechał .To było miłe i sympatyczne spotkanie dziękuje wam bardzo Odnośnik do komentarza
winpio Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 podłączę się do wątku żeby się pochwalić że moja rodzina niedługo się powiększy i będzie nowy burgmaniak to moje serdeczne gratulacje pozdrów Anie ode mnie Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Sebastian gratulacje !!! i buziaki dla Ani Piotrek i Migu dzieki za miłe spotkanie, sałatkę i herbatę Odnośnik do komentarza
voit Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Pozdrawiam, nie mogłem być niestety (tygodniowy służbowy wyjazd). Do zobaczenia pewnie wkrótce. Oczywiście gratulacje dla przyszłych rodziców. Odnośnik do komentarza
waw Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Planowałem się zjawić, ale nie udało się przyjechać Mam nadzieje że następnym razem nic już nie stanie na przeszkodzie. podłączę się do wątku żeby się pochwalić że moja rodzina niedługo się powiększy i będzie nowy burgmaniak !scooter gratulacje. Odnośnik do komentarza
Klubowicze karton Opublikowano 9 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 !happybth Bemol gratulacje w przyszłości będziesz musiał zakupić !OKK dla Ani Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 To pierwsze spotkanie w tym nowym roku A nowe rodzi się w bólach i może dlatego było nas tylko troje.Joasia jak zwykle nie zawiodła,Migu krwi upuścił i przyjechał .To było miłe i sympatyczne spotkanie !yawn dziękuje wam bardzo Jutro będe !yawn . Bemol Ania gratulacje !OK . Odnośnik do komentarza
M&M's Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Czy jutro ktoś, gdzieś i coś planuje ? !happybth Odnośnik do komentarza
waw Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Przyjade Odnośnik do komentarza
winpio Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Postaram się być !piwko Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 znaczy znów na ten koniec świata mam jechać ??? WIOSNO I SPOTKANIA W CHUDOWIE WRÓĆCIE JUŻ !!!!!! hihihi .... to ja też przyjadę i .... może Bafka się skusi mimo, że to jej "ulubione" miejsce Odnośnik do komentarza
voit Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 !happybth Planowałem że po pracy zajrzę, ale zapowiedział sie potencjalny kupiec na quada i ... musiałem wrócić do Częstochowy, ale za tydzień nie odpuszczę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
winpio Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Byłem było fajnie ciasto pycha dzięki Joasiu . Teraz spadam do pracy pa !happybth Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Bafka się nie skusiła i nie była !happybth i też było fajnie !happybth P.S. Joasiu ciasto pycha !happybth dzięki bardzo !vampire Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Beatka, Piotrek .... na zdrowie Piotrek, Darek, Wawrzek, Migu ... dzieki za miłe spotkanie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi