Bafka Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Myślę że nie ma co iść na żaden kompromis tylko trzeba zostać przy pierwszej opcji (nie był to mój pomysł,więc proszę się mnie nie czepiać) spotykania się w MC w Mikołowie bo jest on najbliżej Chudowa. a może własnie dlatego że przez cały okres letni spotykamy się w Chudowie warto w zimie dla odmiany zmienić rejon spotkań !w00t Warto czemu nie tylko jakoś do tej pory nikt nic konkretnego nie wymyślił !bicz I myślę że to nie ja wyolbrzymiam więc nie wiem po co to wielkie halo...i atak na moją osobę.Proponuję uważniej czytać posty. To tyle co mam do powiedzenia w tej całej sprawie.
Bafka Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Hi hi ale kłótnia.Może w okresie zimowym wcale się nie spotykajmy i będzie po sprawie !w00t .I tak za dużo to nas nie przyjeżdża. To napisałem ja Dzięgiel tylko konto poje...em !bicz
waw Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Myślę że nie ma co iść na żaden kompromis tylko trzeba zostać przy pierwszej opcji (nie był to mój pomysł,więc proszę się mnie nie czepiać) spotykania się w MC w Mikołowie bo jest on najbliżej Chudowa. a może własnie dlatego że przez cały okres letni spotykamy się w Chudowie warto w zimie dla odmiany zmienić rejon spotkań !bicz Warto czemu nie tylko jakoś do tej pory nikt nic konkretnego nie wymyślił nikt nie wymyslił ? a temat wątku w którym własnie piszesz ? Jak narazie odbyło się tam kilka spotkań i z tego co usłyszałem wszystkim się tam podobalo (no z malym wyjątkiem) Oczywiscie nie twierdze że koniecznie tam musimy się spotykać bo zawsze jestem otwarty na ciekawe propozycje. I myślę że to nie ja wyolbrzymiam więc nie wiem po co to wielkie halo...i atak na moją osobę.Proponuję uważniej czytać posty. To tyle co mam do powiedzenia w tej całej sprawie. Bafka spokojnie !w00t , dlaczego odrazu atak.
winpio Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Winpio zerknij jak wawa się bawi na spotach (można ), my opijamy nowych klubowiczów kawą . Normalnie jak na spocie moherowych beretów . Migu mam wrażenie że się nie rozumiemy . Ja chętnie się spotkam z całą grupą na a nawet na . Ale tak właśnie jak "wawa"to jest : wariant I sobota-niedziela z noclegiem (miejsce do ustalenia) wariantII piątek lub sobota bez samochody !YES napisz kiedy a wtedy hulaj dusza piekła nie ma ;)A co do mojego poprzedniego posta to napisałem go bo !w00t Jedni nie lubią McDonald's inni Red Route i z tąd moja propozycja ale nie upieram się !bicz Chciałem jedynie aby wszyscy mogli się spotkać bez takich "czułości".Powtórzę się ale co tam, mniej istotne jest gdzie ważne jest jak. I to by było na tyle !YES
Sympatycy pawel883 Opublikowano 6 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Lutego 2010 Migu nie patrz na wa-we ,u nas każdy ma po kilkadziesiąt kilometrów na spotkanie. W Chudowie też mamy knajpke i to pod samym zamkiem.
Bafka Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 nikt nie wymyslił ? a temat wątku w którym własnie piszesz ? Jak narazie odbyło się tam kilka spotkań i z tego co usłyszałem wszystkim się tam podobalo (no z malym wyjątkiem) He he jak dla mnie to nie wymyślił podkreślam jeszcze raz nic konkretnego I z tego co wiem to napewno nie mi się tylko tam nie podobało !w00t W MC dla każdego też było ok do czasu... kiedy nie przyjechała jedna osoba w złym chumorze i nie zaczęła marudzić !bicz Ale ty tego nie pamiętasz bo nie było cię wtedy , pamiętasz tylko jak ja marudziłam więc to ja za wszystko jestem winna
winpio Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 EJ EJ może by tego było dość koleżanki i koledzy .Im dalej w las tym ciemniej i można się zagubić . a tego chyba nie chcemy .Prawda ?
Dzięgiel Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie kłóćmy się kochani.LOVE,PEACE. buhaha!!!!
Klubowicze karton Opublikowano 6 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2010 jeszcze miesiąc i zapomnimy o zimie = i zamek Chudów
waw Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 jeszcze miesiąc i zapomnimy o zimie = i zamek Chudów
Klubowicze Migu Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2010 nikt nie wymyslił ? a temat wątku w którym własnie piszesz ? Jak narazie odbyło się tam kilka spotkań i z tego co usłyszałem wszystkim się tam podobalo (no z malym wyjątkiem) !OK He he jak dla mnie to nie wymyślił podkreślam jeszcze raz nic konkretnego I z tego co wiem to napewno nie mi się tylko tam nie podobało !tut W MC dla każdego też było ok do czasu... kiedy nie przyjechała jedna osoba w złym chumorze i nie zaczęła marudzić !OK Ale ty tego nie pamiętasz bo nie było cię wtedy , pamiętasz tylko jak ja marudziłam więc to ja za wszystko jestem winna Lubie niekąkretne lokale postaram się w czwartek wpaść .Pawełku karczme już przerabialiśmy ceny ( a w niekąkretnej w Tychach kawa 2.50 ) Niedotarłem grypsko http://picasaweb.google.com/Issabela76/Red...BikersPubTychy# Stare, ale bez śniegu
winpio Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Hej . Miałem pisać to piszę spotkanie aktualne czwartek 18-ta Tychy do zoba !w00t
ja-rek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Się deklarowałem, że się pojawię.... ale zaskoczyły mnie... ferie . Feriujemy się więc wyjazdowo z Martyną na sankach. ja-rek.
bemol77 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 pasowałoby żeby chociaż raz przyjechac do tej niekąkretnej knajpy w Tychach więc będę ok 18.00 !piwko
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2010 Będe !placz1 .
voit Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 No i spotkanie odbyło się , a jakże. Ale ani słychu po nim. Jak to mawial Pawlak (ten od Kargula) "cisza jak po śmierci organisty". Pogadaliśmy, poplotkowaliśmy jak to twardziele "moturzyści". Byl niestety jeden wielki minus, mianowicie nasze Panie nie zjawiły się . A gdzie regulamin i poszanowanie zasad !OKK Poza tym bylo . Dzięki Pzdr.
Dzięgiel Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Było dokładnie tak jak mówisz !w00t .Pozdro dla obecnych.
winpio Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Mo.Byl niestety jeden wielki minus, mianowicie nasze Panie nie zjawiły się !OK . A gdzie regulamin i poszanowanie zasad Poza tym bylo . Dzięki Pzdr. Może im coś wypadło ;)Takie męskie spotkanie, no cóż .Następnym razem może uda się w większym gronie.Pozdrawiam wszystkich i wyrazy uznania dla tych twardzieli na !w00t a może desperatów ?
Klubowicze Migu Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2010 Desperatów miła wieczorna przejażdzka !OKK (wyjazd 12 stopni powrót -1 w sumie 50 kilometrów ) córka zadowolona . Daro pod domem miałem szklanke . Dzięki za spotkanko , Winpio może zaległe mycie garów .
vindzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ahhhhhhhh i ja też byłem po długiej przerwie trzymałem fason jak na jaworzno przypadło i byłem 400 pozdro dla twardzieli na skutach oraz dla ludzi na sól uczulonych
winpio Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 W myśl powiedzionka , raz dziewczynka raz chłopaczek, żeby życie miało smaczek !happybth tym razem spotkajmy się w Katowicach . a dokładnie w IKEA . To jak zwykle ,czwartek godz. 18-ta około .
waw Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 tym razem spotkajmy się w Katowicach . a dokładnie w IKEA .To jak zwykle ,czwartek godz. 18-ta około . No to wspólne zkupy będą Następne spotkanie w "Biedronce" !happybth
waw Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 tym razem spotkajmy się w Katowicach . a dokładnie w IKEA .To jak zwykle ,czwartek godz. 18-ta około . No to wspólne zkupy będą Następne spotkanie w "Biedronce" !happybth
Rekomendowane odpowiedzi