winpio Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Nie jadę trzymajcie się ciepło Bafka no co Ty !scooter Ciut wody z nieba i wymiękasz no własnie Bafka pokaż że masz jaja chopie
Bafka Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Nie jadę trzymajcie się ciepło Bafka no co Ty Ciut wody z nieba i wymiękasz no własnie Bafka pokaż że masz jaja chopie Jak bym była taki kozak jak ty...... !scooter to jaja bym pokazała
winpio Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Nie jadę trzymajcie się ciepło Bafka no co Ty Ciut wody z nieba i wymiękasz no własnie Bafka pokaż że masz jaja chopie Jak bym była taki kozak jak ty...... !scooter to jaja bym pokazała jaki ja ta kozak raczej maślaczek
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 no i z przyczyn zewnętrznych ja też nie pojechałam !happybth:( ... żal
voit Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Spotkałem się z chłopakami (Waw, Dzięgiel, Winpio) !happybth !tut w czasie postoju w Częstochowie, szacun za determinacje. Niestety w okolocy Koziegłów Karton miał niemiłą przygode i z Bemolem77 zawrócili. Mam nadzieję że że wszystko bedzie OK. Pozdro Karton i szerokości dla wszystkich.
Klubowicze karton Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 ja nie miałem!!! tylko bemol miał szlifa ale dał rade wrucić na mato do domu jest dobrze poobijany ale nie połamany a moto sie naprawi pozatym te koleiny deszcz i 130km/h to jak sie miało skończyć ?ja sie wruciłem śmigam na 2oo od 1985r ale jestem za cienki pozdrawiam
voit Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 ja nie miałem!!! tylko bemol miał szlifa ale dał rade wrucić na mato do domu jest dobrze poobijany ale nie połamany a moto sie naprawi pozatym te koleiny deszcz i 130km/h to jak sie miało skończyć ?ja sie wruciłem śmigam na 2oo od 1985r ale jestem za cienki pozdrawiam Widocznie coś poprzestawialem, ale wybacz było wcześnie !happybth . Najważniejsze że Bemol77 sie nie połamał.
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 Dzięgiel dzwonił !tut Bemol kuruj się ( !happybth sie naprawi ).
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 Życzę wam pięknej, słonecznej pogody. Przywieźcie dużo wrażeń i zdjęć. Moje życzenia często się sprawdzają. !tut Właśnie w Katowicach wyszło słońcy i jest 15 stopni, oby tak było na trasie powrotnej. Trochę za często te szlify. Może trzeba zmienić prowadzącego? !happybth
Bafka Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Trochę za często te szlify. !OK Może trzeba zmienić prowadzącego? !happybth Za szybko jeżdżą i tyle !tut następnym razem jadę z nimi bo nie ma ich kto pilnować i doprowadzić do pionu
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 no to już chyba limit szlifów wyczerpaliśmy ??? Sebastian wracaj do zdrowia ... pozazdrościłeś mi tego wylegiwania się na kanapie ???? trzymaj się chłopie
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2009 Bemol, wracaj szybko do zdrowia. Dowiedziałem się od Twoich ziomali o tym zdarzeniu. Podobno bardzo groźnie to wyglądało, ale na szczęście, nie skończyło się tragicznie. Trzymaj się chłopie. A skuter przez zimę doprowadzisz do stanu z dnia wczorajszego.
monk Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Zdrówka życzę Pogoda była licha i zdradziecka, niby całą trasę udało mi się przejechać bez niespodzianek, gdy na przejściu dla pieszych 800m przed garażem najpierw przednie potem tylne koło zachciało sobie tańcować, a jechałem "osiedlową 50ką.." Na zimnym pocie się skończyło..
Klubowicze karton Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 zapodajcie foty jak już wstałem o 4,30 i nie dojechałem to pociesze sie fotami ....co do dalszej jazdy to była decyzja
Klubowicze karton Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 żeby nie było moja decyzja
bemol77 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Witajcie! Dzięki wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia a w szczególności Kartonowi za eskortę do domu !piwko Jestem już w domu, kręgi na swoim miejscu !happybth reszta ciała doleczy się pózniej, na razie dwa tygodnie leżenia na plecach. Dobrze że nie jest gorzej. A to wszystko zasługa naszych cudownie gładkich dróg
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 Bemol, kuruj się spokojnie. Sezon już przymknięty. Całe szczęście, że nic poważnego Ci się nie stało. Foty już są TUTAJ
Klubowicze Roni Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 Grupa śląska po obfitym obiedzie i takie tam, właśnie została pożegnana . Ja chyba zostałem mientkim ch...m robiony bo zwątpiłem w pogodę i na przymknięcie wybraliśmy się z małżonką i Jack'u na 4oo. Wielki szacun i determinację dla Winpia, Dzięgla i Wawa.Tak trzymać !happybth btw foty jak leją po rowach trochę później.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 Spoko Roni najważniejsze, że byliście. !happybth
Dzięgiel Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 No obiad u państwa Ronich był naprawde baarrdzo obfity.Wielkie dzięki za gościnę(zresztą nie pierwszy raz) Pozdrowienia dla wszystkich,z którymi się dzisiaj spotkałem.Było super Sebastian wracaj do zdrowia bo niedługo u nas ognisko na zakończenie.
magart Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 @bemol77 - szybkiego powrotu do zdrowia !TAZ
bemol77 Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 mam nadzieję że szybko pójdzie rehabilitacja, chociaż po dzisiejszej nocy odkryłem nowe pokłady bólu a na ognisko chętnie przyjadę ale niestety 4oo bo mało prawdopodobne że będzie jeszcze w tym sezonie gotowy !TAZ
waw Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Trochę za często te szlify. Może trzeba zmienić prowadzącego? !scooter Niestety jakoś nikt się na tą funkcje nie wyrywa. Odnoszę wrażenie że jest to osoba do której można mieć pretensje o wszystko: jedni o to że za szybko inni że za wolno jeszcze inni że deszcz pada ktoś jeszcze że dziurawa droga itp. Niestety nie jesteśmy cudotwórcami i na pewne rzeczy nie mamy wpływu. Przed jazdą (grupową) i nawet w trakcie ustala się warunki które będą wszystkim odpowiadać (prędkość , ilość przystanków itp) choćby ze względu na : różne doświadczenie w prowadzeniu motocykla , przygotowanie do jazdy np. posiadanie odzieży p. deszczowej, samopoczucie, itp. i jeśli komuś coś nie odpowiada to ma prawo to zgłosić. Niestety zawsze znajdzie się ktoś nie zadowolony . Wszystko to robimy aby jechało się lepiej i przyjemniej Ps1. Patryk, w tym sezonie zabrakło na wyjazdach twojej osoby i niestety nikt nie przekazał doświadczenia prowadzącego grupę. ps2. Karton, szkoda że nie dojechałeś ale najważniejsze aby nie przeceniać swoich umiejętności i doświadczenia (niesty ulewny deszcz dał popalić) więc wielki szacun ża twoją decyzje i że potrafiłeś odpuścić. ps3. Bemol wracaj szybko do zdrowia, skuterek się naprawi i będzie jak nowy. ps4. Dziękuje wszystkim za spotkanie przymykające sezon
Sympatycy szorstki Opublikowano 12 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2009 Bemol, wracaj do zdrowia. Szczęście, że nic poważniejszego się nie stało, sądząc po wstępnych opisach... Szacunek dla Was, którzy pojechaliście na !scooter jak i dla wszystkich, którzy uczestniczyli w tym zacnym wydarzeniu. Szkoda, że mi w tym roku nie dane było uczestniczyć w przymknięciu sezonu pzdr
bemol77 Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 ...najważniejsze aby nie przeceniać swoich umiejętności i doświadczenia (niesty ulewny deszcz dał popalić) więc wielki szacun ża twoją decyzje i że potrafiłeś odpuścić.... To prawda że nie można przeceniać swoich umiejętności bo droga szybko to potrafi zweryfikować mnie nauczyła pokory i pokazała gdzie moje miejsce w szeregu a na przyszłość jak miałbym jakieś dziwne zapędy to proszę prowadzącego o może wtedy uniknę !scooter
Rekomendowane odpowiedzi