Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2009 no to tym razem zacznę temat ja, żeby dać szansę Dzięgielowi na wyjazd niedziela 11 października o 6.00 przy Mc'Donaldzie na Roździeniu i jedziemy na przymknięcie sezonu ech a ja jako ta kula u nogi na plecach winpio
winpio Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 miło czasmi zostać inwalidą hihihi
tomwiech Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Burek na chodzie i złożony więc może może Tydzień na przemyślenie sprawy !OKK
Lion Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Jo tyż Sezon może dla mnie lichutki ale takiej wyprawy nie popuszcze Pozdro dla wszystkich !OKK
bemol77 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Joasiu może zrób listę osób które jadą do "stolycy"
pilot Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Jak jechać do tej Stolycy ja tam ma padać w sobote i niedzielę. No i temperatury niezbyt wysokie. No ale spróbować można jak pozwolenie dostanę.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Października 2009 bemol przeca widać kto jedzie ... ja schorowana jestem a Ty mi roboty chcesz dodać ???? !holiday pilot ... jak to mówią twardym trza być nie mientkim hihihi ... poza tym jak dobre towarzystwo pojedzie to pogoda niestraszna !happybth
Klubowicze karton Opublikowano 4 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2009 ja pojade 99%
tomwiech Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Chcecie najechać stolicę!? A stolica 11.10 widzę, że planuje jakiś wspólny godzinny przelot trasą 66 i rozjazd do domu nie wiem czy jest sens chyba, że ja czegoś nie doczytałem a znaleśc nic nie mogę na temat zakończenia sezonu Chyba że jedziemy oglądnąć pałac kultury !piwko
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Października 2009 Tomwiech no to jest wyjazd na przyknięcie sezonu do Niepokalanowa , ta stolica to jako najbliższe większe miasto w okolicy ;-) popatrz więc na post w Imprezy, podróże - przymknięcie sezonu
Bafka Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Tomku chyba nie doczytałeś wszystko pisze tutaj pozdrawiam
tomwiech Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 no pisałem że może nie doczytałem Dzięki !piwko
waw Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Jak nic niespodziewanego nie wyskoczy to jade
andi.nb Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Jak nic niespodziewanego nie wyskoczy to jade Na wsk-175 !happybth
waw Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Jak nic niespodziewanego nie wyskoczy to jade Na wsk-175 !happybth oczywiscie !happybth
bemol77 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Burek na chodzie i złożony więc może może Tydzień na przemyślenie sprawy !happybth i co Tomku jedziesz?
Klubowicze Roni Opublikowano 6 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2009 Podepnę się do Waszej grupy, ale wcześniej ......??? Wtajemniczeni wiedzą co robić, a nie wtajemniczeni niech się trzymają blisko wtajemniczonych.
Dzięgiel Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Podepnę się do Waszej grupy, ale wcześniej ......???Wtajemniczeni wiedzą co robić, a nie wtajemniczeni niech się trzymają blisko wtajemniczonych. To prawda,musicie się mnie trzymać bo ja wiem co jest grane
tomwiech Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ....i co Tomku jedziesz? chęci są sprzęt działa jeszcze pare czynników zaskoczy i bedzie ok czyli pojade na tą chwilę 70%
bemol77 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ....i co Tomku jedziesz? chęci są sprzęt działa jeszcze pare czynników zaskoczy i bedzie ok czyli pojade na tą chwilę 70% oby Ci wszystko się poukładało i polecim większą kupą edit: Czy do stolycy jedziemy przez Migowo? wiecie że mamy śpiocha i znów karze zatrzymać grupę
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Października 2009 i co z ta pogodą ?????
pilot Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 A ma być jeszcze gorzej. I co teraz ilu bedzie odważnych na jazdę 200 a ilu pojedzie 400.
Rekomendowane odpowiedzi